Over Resultatenmonitor Flits

Resultatenmonitor: een online instrument dat toetsresultaten verwerkt én analyseert.

De resultatenmonitor geeft je snel overzicht en inzicht in de resultaten van je klas. En het bespaart je ook nog eens een hoop tijd.

De resultatenmonitor uitgelegd

Meer weten over de Resultatenmonitor? Lees er alles over in deze handleiding of bekijk deze uitgebreide instructiefilm

De voordelen van de resultatenmonitor

  • Minder administratie.
  • Resultaten gaan direct naar ParnasSys.
  • Eenvoudig groepsplannen opstellen.
  • U heeft direct inzicht in resultaten.
  • Eenvoudig rapporteren en monitoren.

Resultaten Cito-toetsen
In de Resultatenmonitor van Flits kun je ook de resultaten van de Cito-toetsen toevoegen, zoals de Leestempotoets, AVI en DMT. Er wordt rekening gehouden met de nieuwe AVI en DMT (2017).

Toegang Resultatenmonitor

mijnklas.nl
Via mijnklas.nl heb je toegang tot de resultatenmonitor. Daar vind je het tabblad ‘Resultatenmonitor’. Vervolgens kies je de methode waarvoor je toetsresultaten wilt registreren. 

Basispoort
Ben je aangesloten op Basispoort? Dan kun je via Basispoort inloggen en mijnklas.nl aanklikken.

Nog geen registratie
Zijn je klassen en leerlingen nog niet geregistreerd bij Basispoort /ParnasSys of bij mijnklas.nl? Ga dan naar je ICT-coördinator. Hij of zij kan deze registratie doen in de Basispoort omgeving van uw school.

ParnasSys koppeling voor onze resultatenmonitor

Het activeren van de ParnasSyskoppeling in de resultatenmonitor zorgt ervoor dat de ingevoerde of digitaal geregistreerde toetsresultaten met één druk op de knop worden verstuurd naar ParnasSys. Dit bespaart je als leerkracht veel tijd omdat de resultaten niet meer handmatig hoeven te worden ingevoerd.

In de korte handleiding lees je hoe de ICT coördinator van je school de koppeling kan activeren en hoe je als leerkracht de resultaten kunt exporteren naar ParnasSys.