Fan van Getal & Ruimte Junior?

Hoe bevalt Getal & Ruimte andere scholen? Op deze pagina plaatsen wij het hele jaar door verhalen en ook materiaal van scholen die met Getal & Ruimte Junior werken en net zo enthousiast zijn als wij over de methode.
Fan scholen voor scholen GRJR Header Beeld

Expliciete directe instructie

resource-not-found
Rekenen kun je leren

Susanne Hamelink, nu rekenspecialist op de school waar ze les geeft aan groep 7, had vroeger zelf veel moeite met rekenen. Daarom was ze er extra op gebrand om haar leerlingen instructie te geven op een manier die voor iedere leerling duidelijk is. Ze is dan ook enorm blij dat zij een aantal jaar geleden hebben gekozen voor EDI. In deze blog vertelt Susanne waarom ze vervolgens voor Getal & Ruimte Junior hebben gekozen en hoe de methode bijdraagt aan het, voor hen, beste rekenonderwijs.

Getal & Ruimte Junior in het unitonderwijs

resource-not-found
Het beste onderwijs voor onze stralende sterren

In het unitonderwijs werken kinderen van verschillende leeftijdsgroepen maar met hetzelfde niveau met elkaar. Eigenaarschap bij de leerlingen is hierbij heel belangrijk. Dat was de reden dat de school waarop Gerard Baak lesgeeft, zich heeft georiënteerd op Getal & Ruimte Junior. In deze blog vertelt Gerard waarom zij voor Getal & Ruimte Junior kozen en waarom de methode zo goed past binnen het unitonderwijs.

resource-not-found
Je komt verder met Getal & Ruimte Junior
Wil je meer weten over Getal & Ruimte Junior?
Ieder kind leert rekenen in zijn eigen tempo. Met Getal & Ruimte Junior bied je ze allemaal de aandacht én de lesstof die ze nodig hebben.