Skip to Content

 

Stepping Stones Junior Omruilregeling

Gebruik je op dit moment The Team en wil je overstappen op Stepping Stones Junior?
We hebben hiervoor een aantrekkelijke omruilregeling.

Wat houdt de regeling in?
Heeft je school de methode The Team 7 jaar of korter in gebruik? 
Je school komt dan in aanmerking voor een speciale omruilregeling en krijgt korting op de aanschaf van onze nieuwe methode Engels. 

-  Is The Team 1 jaar in gebruik, dan krijgt je school 87,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is The Team 2 jaar in gebruik, dan krijgt je school 75% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is The Team 3 jaar in gebruik, dan krijgt je school 62,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is The Team 4 jaar in gebruik, dan krijgt je school 50% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is The Team 5 jaar in gebruik, dan krijgt je school 37,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is The Team 6 jaar in gebruik, dan krijgt je school 25% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is The Team 7 jaar in gebruik, dan krijgt je school 12,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Stepping Stones Junior.
-  Is de huidige editie 8 jaar of langer in gebruik, dan is de omruilregeling niet van toepassing.

Bovenstaande geldt voor de leerlingboeken, antwoordenboeken en handleidingen. 

Voor wie geldt dit aanbod?
Dit aanbod geldt voor alle gebruikers van The Team.

Hoe werkt het?
Je bestelt de methode Stepping Stones Junior zoals gebruikelijk bij je schoolleverancier. Je stuurt daarna de factuur van deze bestelling + de factuur van de materialen van The Team + het 'retourformulier omruilregeling' naar omruilregeling@noordhoff.nl. Wij bevestigen de ontvangst van de formulieren en nemen contact met je op voor een ophaalverzoek van de boeken van The Team. Als wij alles ontvangen hebben, zorgen wij voor creditering via je schoolleverancier.

Voorwaarden
Je kunt als school gebruik maken van de omruilregeling als je school minimaal de komende 4 jaar de methode Stepping Stones Junior als hoofdmethode Engels in gebruik neemt. 

Bij wie kan ik terecht voor vragen?
Heb je nog vragen over deze omruilregeling? Neem dan contact op met de afdeling sales binnendienst basisonderwijs via 050 - 522 62 36 of salesbao@noordhoff.nl.