Skip to Content
 

Getal & Ruimte Junior Omruilregeling

Gebruik je op dit moment Reken zeker of Rekenrijk en wil je overstappen op Getal & Ruimte Junior?
We hebben hiervoor een aantrekkelijke omruilregeling.

Wat houdt de regeling in?
Heeft je school de methode Reken zeker of Rekenrijk 7 jaar of korter in gebruik? 
Je school komt dan in aanmerking voor een speciale omruilregeling en krijgt korting op de aanschaf van onze nieuwe rekenmethode.

-  Is Reken zeker of Rekenrijk 1 jaar in gebruik, dan krijgt je school 87,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is Reken zeker of Rekenrijk 2 jaar in gebruik, dan krijgt je school 75% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is Reken zeker of Rekenrijk 3 jaar in gebruik, dan krijgt je school 62,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is Reken zeker of Rekenrijk 4 jaar in gebruik, dan krijgt je school 50% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is Reken zeker of Rekenrijk 5 jaar in gebruik, dan krijgt je school 37,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is Reken zeker of Rekenrijk 6 jaar in gebruik, dan krijgt je school 25% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is Reken zeker of Rekenrijk 7 jaar in gebruik, dan krijgt je school 12,5% omruilkorting op de aanschafprijs van Getal & Ruimte Junior.
-  Is de huidige editie 8 jaar of langer in gebruik, dan is de omruilregeling niet van toepassing.

Bovenstaande geldt uiteraard voor alle gebruiksmaterialen.

Voor wie geldt dit aanbod?
Dit aanbod geldt voor alle gebruikers van Reken zeker of Rekenrijk.

Hoe werkt het?
Je bestelt de methode Getal & Ruimte Junior zoals gebruikelijk bij je schoolleverancier. Je stuurt daarna de factuur van deze bestelling + de factuur van de materialen van Reken zeker/Rekenrijk zeker + het 'retourformulier omruilregeling' naar omruilregeling@noordhoff.nl. Wij bevestigen de ontvangst van de formulieren en nemen contact met je op voor een ophaalverzoek van de boeken van Reken zeker of Rekenrijk. Als wij alles ontvangen hebben, zorgen wij voor creditering via je schoolleverancier.

Bij wie kan ik terecht voor vragen?
Heb je nog vragen over deze omruilregeling? Neem dan contact op met de afdeling sales binnendienst basisonderwijs via
050 - 522 62 36 of salesbao@noordhoff.nl.