Onze Partners

Noordhoff Basisonderwijs werkt samen met:

Binnen iedere methodeportal is een deel gereserveerd voor onze schoolleveranciers. Naast actuele informatie is daar extra verkoopondersteunend materiaal te vinden. Ga naar informatie schoolleveranciers. 

Bent u partner van Noordhoff en wilt u ook een inlog in ons partnerportaal? Stuur dan een e-mail naar salesbao@noordhoff.nl


Noordhoff  Basisonderwijs werkt nauw samen met een groot aantal schoolleveranciers. Bij de schoolleverancier bestel jij of je school de methoden van Noordhoff  (en alle materialen die daar bij horen). 
 
Noordhoff Basisonderwijs werkt onder andere samen met:
 
 

Binnen iedere methodeportal is een deel gereserveerd voor Onderwijsadviesdiensten. Naast actuele informatie is daar extra verkoopondersteunend materiaal te vinden. Ga naar informatie Onderwijsadviesdiensten.

Bent u partner van Noordhoff  en wilt u ook een inlog in ons partnerportaal? Stuur dan een e-mail naar salesbao@noordhoff.nl

Noordhoff stelt met de grootste zorg en deskundigheid lesmethoden samen voor het basisonderwijs. Om die inhoudelijke kwaliteit te kunnen vertalen in optimaal onderwijs in de klas, is het belangrijk dat leerkrachten de nodige kennis hebben van de achtergronden en inhoud van de methoden. De onderwijsadviesdienst zorgt daarvoor. Bijvoorbeeld in de vorm van presentaties, voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen. 

Noordhoff  werkt nauw samen met de onderwijsadviesdiensten.

De basisonderwijsmethoden van Noordhoff hebben een digitale component. De netwerkbeheerder kan de school van ICT-oplossingen die aansluiten op de methode(n) en tegelijkertijd passen bij de behoeften en de mogelijkheden van de school. Dankzij de netwerkbeheerder maakt de leerkracht in de klas gebruik van de best mogelijke software. Noordhoff  werkt nauw samen met de netwerkbeheerders. Noordhoff werkt onder andere samen met: