Prepzone

Digitale ondersteuning bij je studieboeken van Noordhoff.

header Prepzone ho 1220x560
resource-not-found
Waarom docenten met Prepzone werken

Prepzone is een digitaal platform gekoppeld aan de studieboeken van Noordhoff. Boek + Prepzone vormen een krachtige blended learning oplossing.

Docenten van verschillende hogescholen in Nederland werken met plezier met Prepzone bij de boeken die ze gebruiken.  Ze vinden inspiratie voor hun werkcolleges in het rijke docentenmateriaal (o.a. collegesheets en casussen).  Ook hebben ze met Prepzone de mogelijkheid om hun onderwijs meer blended te maken. Zo zijn de flitscolleges in Prepzone prima in te zetten voor bijv. flipping the classroom concepten, en vormen de toetsen en begrippentrainers een goede mogelijkheid om interactieve werkvormen in de les te creëren. Prepzone is beschikbaar bij de 50 meest gebruikte studieboeken van Noordhoff. Je hebt vrije toegang tot Prepzone als je een docentaccount hebt bij Noordhoff.

resource-not-found
Prepzone voor studenten: slaag voor je tentamens.

De voordelen van Prepzone

De combinatie boek + Prepzone biedt jou als student een goede voorbereiding op je tentamens, dankzij slimme oefentoetsen, video’s en begrippentrainers. Weten waar je staat: wat moet je nog beter leren, en op welke onderdelen ben je al goed voorbereid? Prepzone begeleidt jou naar een beter resultaat!

resource-not-found
Inloggen bij Prepzone

Ben je student? 
Zoek hieronder de titel van het boek op dat je hebt gekocht en klik op de link. Registreer je eenmalig, daarna kun je inloggen met de toegangscode voorin je boek.  

Bent je docent?
Met een docentaccount van Noordhoff Uitgevers kun je gelijk inloggen bij een van de Prepzone titels in deze lijst. Nog geen account?   Maak direct een account aan »

Prepzone is beschikbaar bij bijna 50 studieboeken van Noordhoff.Log direct in

Titeloverzicht Prepzone

Bekijk het titeloverzicht, klik op je boektitel en log direct in om bij je digitale materiaal te komen.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found

Direct advies?

We helpen je graag bij het kiezen van het juiste studiemateriaal.

We komen hiervoor bij je langs of staan telefonisch voor je klaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?