Noordhoff.nl   Hoger onderwijs     Zorgpad Bachelor Nursing

Hoger onderwijs

ZorgPad Bachelor Nursing

Voor modern verpleegkunde onderwijs

icon Bevordert eigen regie
icon Volledig digitaal
icon Sluit aan op opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020
resource-not-found
resource-not-found
ZorgPad versnelt vernieuwing

ZorgPad Bachelor Nursing versnelt vernieuwing in het hoger onderwijs, om de beste verpleegkundigen van morgen op te leiden. Je kiest voor eigen regie en flexibiliteit, met betrouwbaar en interactief lesmateriaal. Stap aan boord en geef met ZorgPad Bachelor Nursing vorm aan modern onderwijs.

Aansprekende leerervaringen

Modern opleiden

Onderwijskennis en zorgkennis gebundeld in een actuele leeroplossing. Kies je voor ZorgPad, dan kies je voor:

Download de productflyer

Digitaal

De leerpaden van ZorgPad zijn speciaal ontwikkeld voor online gebruik. Studenten vinden gemakkelijk hun weg in de toegankelijke leeromgeving. Het interactieve lesmateriaal is met zorg samengesteld.

Flexibiliteit

Geef les met de bestaande leerpaden of stel eerst een eigen leerroute samen. ZorgPad helpt je om jouw kennis, ervaring te vertalen naar aantrekkelijk en gepersonaliseerd onderwijs.

ZorgPad maakt leren leuk en effectief

ZorgPad geeft de student de regie. Zij hebben de volledige vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en wat zij leren. ZorgPad maakt leren leuk en effectief!

De diepte in

Lesgeven met ZorgPad Bachelor Nursing

resource-not-found
Bachelor Nursing 2020

ZorgPad Bachelor Nursing sluit aan op het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020. De inhoud volgt het CanMEDS competentiemodel en de kernbegrippen uit het opleidingsprofiel. ZorgPad Bachelor Nursing bestaat uit flexibele content (brokjes leerstof) die op maat ingezet kan worden: passend bij het didactisch vertrekpunt of de vraag van de gebruiker.

Een leven lang leren en ontwikkelen

Uniek is dat je met ZorgPad een leven lang leert en ontwikkelt. ZorgPad wordt aangeboden op verschillende niveaus; van mbo en hbo tot bij- en nascholing. Zo voelen (aankomend) zorgverleners zich altijd thuis bij ZorgPad.

resource-not-found
Uitgangspunten leeroplossing

Bij de ontwikkeling van onze leeroplossing hebben we drie belangrijke uitgangspunten gebruikt:

Studenten leren effectiever met aantrekkelijk en interactief lesmateriaal - De leerpaden zijn interactief en de theorie en verwerking zijn dicht bij elkaar gebracht. Dit versnelt het leerproces.

Studenten hebben verschillende leerbehoeften - Met ZorgPad kiezen studenten zelf welke leerpaden ze volgen en hoe zij deze volgen.

Studenten hebben verschillende leerstijlen - Met verschillende medium typen en werkvormen bereiken studenten hun leerdoelen op een manier die bij ze past.

Samen aan de slag

Kom aan boord

resource-not-found
Kom aan boord

Onze auteurs zijn inhoudsdeskundigen uit de beroepspraktijk en didactische experts. We werken dagelijks samen aan het verder doorontwikkelen van onze leeroplossing en steengoede content. We zijn continu in beweging en luisteren goed naar wat studenten en docenten nodig hebben.

Stap in en denk mee in ons ZorgPad Expert Panel. Geef samen met ons vorm aan aantrekkelijk onderwijs voor de verpleegkundigen van de toekomst.

Neem contact op

resource-not-found
Aan de slag

Ga je aankomend schooljaar werken met ZorgPad Bachelor Nursing? Samen zorgen we voor een vliegende start. Zo bieden we verschillende trainingen en workshops. Van een praktische starttraining voor docenten of studenten, een verdiepende training voor docenten tot een workshop blended learning. Daarnaast bieden we didactisch implementatieadvies en een deskundige helpdesk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

resource-not-found
Prijzen & Licenties

ZorgPad Bachelor Nursing bestaat uit drie collecties. Elke collectie bestaat uit verschillende thema’s, die aansluiten op één of meerdere kernbegrippen uit het opleidingsprofiel. Licenties kunnen afgesloten worden op één of meerdere thema’s. Elk thema bestaat uit meerdere leerpaden. Enkele specifieke leerpaden zijn los voor te schrijven.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found

Wij staan voor je klaar!

Wil je kennis maken met ZorgPad Bachelor Nursing? We komen graag naar je toe om deze leeroplossing aan je te presenteren. Ook verzorgen wij trainingen ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar. En, hebben wij verschillende deskundigen in huis voor onderwijsadvies op maat.

Met vragen over levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen.

Neem contact op

resource-not-found

Blijf op de hoogte

Wij delen regelmatig best practices, interviews, events, leuke weetjes en meer. Wil je op de hoogte blijven?

Ook relevant voor jou

Bekijk ander lesmateriaal

Ga naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare producten voor HBO Verpleegkunde.

Verpleegkunde

De juiste lesmaterialen voor onze zorgprofessionals.

resource-not-found

Niveau 4 Onder de knie + examensprint

resource-not-found

Zakboek Verpleegkundige diagnosen, Carpenito

resource-not-found

Rekenen in de gezondheidszorg

Praktijkverhalen

De kracht van ZorgPad Bachelor Nursing

resource-not-found

Eindredacteur aan het woord

Anneke Ormel

"In ZorgPad leggen we voortdurend de verbinding tussen theorie en praktijk. Daarnaast hebben we er rekening mee gehouden dat studenten tegenwoordig anders leren.”

resource-not-found

Gezondheidswetenschapper

Esther Bakker

“Steeds meer verpleegkundigen zien de meerwaarde van onderzoek”. Met een kritische blik en de juiste wetenschappelijke houding, kunnen verpleegkundigen hun zorg écht verbeteren.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice
Het lesmateriaal van ZorgPad Bachelor Nursing zelf inzien en beoordelen?