Training Vijf x Eigen-Wijs

15-11-2018

Met de training Vijf x Eigen-Wijs leert u op praktische wijze hoe uw studenten inzicht kunnen krijgen in de manieren waarop mensen contact met elkaar maken.

Ieder mens is anders – denkt anders, gaat anders om met emoties of stelt andere prioriteiten. Dat maakt het niet altijd gemakkelijk om elkaar te begrijpen. Met de training Vijf x Eigen-Wijs leert u op praktische wijze uw studenten inzicht te krijgen in de manieren waarop mensen contact met elkaar maken. 
  
Aan de slag met de vijf stijlen
Tijdens de training Vijf x Eigen-Wijs staat het werken met de vijf stijlen centraal en leert u hoe u de methodiek in uw directe omgeving kunt toepassen. Én hoe studenten met deze methode hun eigen kwaliteiten en die van anderen kunnen leren kennen.
 
Heeft u interesse in een training Vijf x Eigen-Wijs bij u op school? Laat het ons weten!
 
Op de een of andere manier sta ik nu veel relaxter voor de klas. Dit jaar wil ik de 5 stijlen ook met mijn leerlingen gaan doen." (Reactie van een docent n.a.v. de training.) 
 
De methode is ontwikkeld door Sebo Ebbens en Ron Arends en wordt al succesvol toegepast op diverse scholen. De training is gevalideerd door Registerleraar met vier punten; na afloop ontvangt u een certificaat.