Skip to Content

NU Duurzaamheid

In NU Duurzaamheid staat de mens, het individu centraal: “Wat is mijn invloed op een duurzame wereld?” De student wordt aan de hand van acht thema’s meegenomen in duurzaamheidsonderwerpen van lokaal persoonlijk niveau tot op het niveau van de mondiale agenda van de Verenigde Naties.

NU Duurzaamheid

NU Duurzaamheid

  • Duurzaamheid vanuit verschillend perspectief (van micro- naar macroniveau)
  • Per thema diverse theorieonderwerpen en opdrachten
  • Geschikt voor studentgroepen samengesteld uit uiteenlopende opleidingsrichtingen
Bestel uw beoordelingsmateriaal

De kracht van NU Duurzaamheid

Alle hoofdstukken van het keuzedeel NU Duurzaamheid beginnen met een praktijkvoorbeeld dat aansluit op de belevingswereld van studenten. Hierna komen afwisselend theorie en verwerkingsopdrachten aan bod. Door de gestructureerde en zelfstandige opzet kunt u uw begeleide onderwijstijd tot een minimum beperken. Al onze keuzedelen combineren boek en online leeromgeving en zijn geschikt voor studentgroepen samengesteld uit verschillende opleidingsrichtingen. 

In NU Duurzaamheid staat de vraag: “Wat is mijn invloed op een duurzame wereld?” centraal. De student wordt aan de hand van acht thema’s meegenomen in duurzaamheidsonderwerpen. Van lokaal persoonlijk niveau tot op het niveau van de mondiale agenda van de Verenigde Naties.

 

NU Duurzaamheid bekijken

Nieuwsgierig naar NU Duurzaamheid? Bekijk een hoofdstuk in het bladerboek!

Kenmerken NU Duurzaamheid

NU Duurzaamheid bevat volop filmpjes en voorbeelden. De uitgave behandelt acht thema’s.  Elk thema bestaat uit een combinatie van theorie en opdrachten. Deze opdrachten kunnen studenten gebruiken voor hun examinerend portfolio.  

 

Kenmerken NU Duurzaamheid

NU Duurzaamheid online

Voor de docent

In de online leeromgeving vinden docenten het digitale boek met presentatiemogelijkheden voor beamer of digibord, toetsen en antwoorden. Ook heb je de handvatten om de voortgang en resultaten van uw studenten te monitoren en vind je een uitgebreide docentenhandleiding met beoordelingsformulieren en voorbeelduitwerkingen van de opdrachten uit het boek.

Voor de student

Studenten vinden in de online omgeving het e-book van NU Duurzaamheid en kunnen online de opdrachten uit het boek maken. Vanuit het digitale boek en de opdrachten kan de student direct naar de gevraagde video’s en webpagina’s om zo zijn eigen antwoorden te kunnen formuleren en zijn portfolio op te bouwen. 

NU Duurzaamheid online

Assortiment en prijzen

Op zoek naar juiste titels, IBSN’s en prijzen van het keuzedeel NU Duurzaamheid? 

We maken het je graag gemakkelijk. Hier vind je onze assortimentslijst van 2020/2021 met alle informatie die je nodig hebt.

Assortiment en prijzen

Wij staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met je in contact!

Met vragen over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag jouw vragen.

Wij staan voor je klaar!