Skip to Content

NU Online marketing en
e-commerce

In NU Online marketing en e-commerce komen onder meer de volgende vragen aan bod: Hoe run je een webshop? Aan welke wetgeving moet je je hierbij houden? En hoe laat je je bedrijf groeien?

NIEUW: NU Online marketing en <BR> e-commerce

NIEUW: NU Online marketing en
e-commerce

  • Wisselwerking boek – online omgeving
  • Actuele, aansprekende cases en opdrachten
  • Theorie met een concrete praktijkcontext
Beoordelingsexemplaar aanvragen


De kracht van NU Online marketing en e-commerce

NU Online marketing en e-commerce biedt inzichten en kennis die belangrijk zijn bij het opstarten van je eigen online bedrijf. Het doorloopt de essentiële stappen die de student nodig heeft om zijn of haar online bedrijf tot een succes te maken.

Door de mix van theorie en praktijk kan een student de opgedane kennis direct toepassen op de eigen situatie. Van de start van je eigen webshop tot het bijhouden van privacywetgeving, en van orderafhandeling tot de opzet van je eigen communicatieplan. Het komt allemaal aan bod in NU Online marketing en e-commerce.   

Lesmateriaal bekijken

Nieuwsgierig naar NU Online marketing en e-commerce? Bekijk een hoofdstuk in het bladerboek!

Kenmerken NU Online marketing en e-commerce

Elk thema begint met een praktijkcasus als leercontext, die voor de student inspirerend en voorstelbaar is. De theorie en opdrachten worden rondom deze casus aangeboden. De student heeft zo in elk thema een concreet uitgangspunt bij het ontwikkelen van de competenties en werkprocessen van het keuzedeel en het leerproces loopbaanleren.

De thema's in NU Online marketing en e-commerce bevatten uitleg, informatie en basiskennis over online marketing en praktische kennis over het bouwen van een eigen website, het inrichten van een eigen e-commercebedrijf en het zakelijk communiceren via social media.

Kenmerken NU Online marketing en e-commerce

Assortiment en prijzen

Op zoek naar juiste titels, IBSN’s en prijzen van NU online marketing en e-commerce.

We maken het je graag gemakkelijk. Hier vind je onze assortimentslijst van 2020/2021 met alle informatie die je nodig hebt.

Assortiment en prijzen

Wij staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met je in contact!

Met vragen over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag jouw vragen.

Wij staan voor je klaar!