Home   Nieuws     Podcast #5: Wiskundig denken - Erik van Haren

16 juni 2021

Podcast #5: Wiskundig denken - Erik van Haren

Podcast #5: Wiskundig denken - Erik van Haren
resource-not-found
Podcast #5: Wiskundig denken - Erik van Haren

In de vijfde aflevering hoor je Erik van Haren, wiskundepsycholoog en docent. De missie van Erik is om wiskundeplezier te verspreiden. Voor hem staat dat voor het gevoel van geluk dat je ervaart wanneer je spelenderwijs en vol vertrouwen, gedreven door nieuwsgierigheid, op zoek gaat naar de waarheid. Het onderwerp van deze aflevering is wiskundig denken. Wat is het? ‘Wiskundig denken is de taal van de natuur’ vertelt Erik. Het leert je je intuïtie op waarde te schatten en je gedachtenimpulsen onder de loep te nemen. Je leert kritisch kijken naar je eigen denkprocessen. Deze podcast is een inspirerend verhaal over hoe je leerlingen je een spiegel voorhouden en je daardoor als docent een ontwikkeling doorloopt. Over durven, doen en begrijpen.


Let op:
Deze podcast is niet alleen geschikt voor wiskundedocenten, maar voor alle docenten die meer uit zichzelf en uit de leerlingen willen halen.

Luister naar de Podcast met Erik van Haren via:


Bekijk hier alle afleveringen van de podcast 'Tussenuur met Noordhoff' »

Auteur

resource-not-found

Noordhoff

Kennispartner van leergierig Nederland

We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional. Noordhoff brengt je verder.