Skip to Content

Noordhoff Health

De beste zorg voor iedereen, daar gaat het ons om. Om dit te realiseren rusten we zorgprofessionals zo goed mogelijk uit. Met digitale (leer)oplossingen, bereiden we hen voor op het vak, zorgen we dat ze bijblijven én ondersteunen we ze op de werkplek. Dit doen wij niet alleen; samen met onze partners, klanten en zorgprofessionals brengen we onze slimme oplossingen in co-creatie tot stand.


Over Noordhoff Health

Noordhoff Health stimuleert (toekomstige) zorgprofessionals om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te onderhouden. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat leren essentieel is om te blijven groeien, onze passie voor zorg en onderwijs, én onze verantwoordelijkheid als partner in de zorg.

Wij bieden een doorlopende leerlijn aan - van mbo en hbo naar de beginnende en vervolgens gevorderde zorgprofessional. Dit doen wij met krachtige leeroplossingen, waarbij inhoud en technologie elkaar aanvullen en versterken. In ons filmpje vertellen we hoe ons ideale leerplatform van de toekomst eruit ziet; een platform dat overal met elk apparaat toegang geeft tot relevante informatie in een organisatie. Waarbij alle leeroplossingen elkaar voeden en versterken. Hier werken wij naar toe. Reis je met ons mee?Onze visie

In de zorg zijn kwaliteit, veiligheid en leren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze houden elkaar continu in beweging en zorgen voor vooruitgang, nieuwe inzichten en oplossingen.

Door leren te integreren in het zorgproces kunnen organisaties en professionals zich blijven ontwikkelen en blijvend de beste zorg bieden.

Leeroplossingen moeten optimaal aansluiten bij de leerbehoeften en de dagelijkse praktijk van (toekomstige) zorgprofessionals. Daarom ontwikkelen wij deze in co-creatie.

Want sámen bereik je het beste resultaat: de beste zorg voor iedereen.

Onze visie

Partners

Wij werken nauw samen met verschillende organisaties in de zorg. Zij spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van onze leeroplossingen en content. Door expertise op het gebied van e-learning en didactiek, en kennis uit de praktijk te combineren ontstaan mooie en concrete oplossingen. Onze samenwerkingen met Profportaal Zorg en V&VN zijn hier prachtige voorbeelden van.

Partners
Accreditatie

Accreditatie

Al onze leerpaden en e-learning cursussen zijn geaccrediteerd. Wij zorgen ervoor dat resultaten van deelnemers netjes in jouw LMS worden geregistreerd. Accreditatiepunten worden daarnaast automatisch bijgeschreven.

AskMe, Performance support

Medewerkers moeten onder alle omstandigheden precies weten wat te doen, hoe dat te doen en hoe ze de benodigde apparatuur moeten bedienen. Snel kennis kunnen oproepen op de werkvloer is daarom minstens zo belangrijk als het halen van accreditatiepunten of een papiertje. Klassikale sessies, skillslabs en e-learning geven een goede basis.

Maar wat als je als medewerker op de werkvloer in een situatie komt waarin je het even niet meer weet? Dan biedt AskMe de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm.

AskMe, Performance support

Leer Management Systeem (LMS)

Noordhoff Health beschikt sinds de overname van LearnLinq LMS in 2018 over twee krachtige Leer Management Systemen. Beide systemen worden nu samengevoegd naar het leerplatform van de toekomst. Wil je meer weten over het nieuwe platform en de nieuwe strategie? 

Leer Management Systeem (LMS)

ZorgPad Professional

Leerstijlen en leerbehoeften verschillen per persoon, en daar speel je met ZorgPad Professional goed op in. Met de e-learning van ZorgPad bepalen jouw medewerkers hun eigen leerpad. Zij zijn niet verplicht om online cursussen van a-z te doorlopen, maar kiezen wat ze nodig hebben op dat moment. Hierdoor blijven zij van begin tot eind gemotiveerd, besparen zij tijd en behalen zij hun individuele leerdoelen. Na goede afronding van de eindtoets volgt accreditatie.

ZorgPad Professional

ZorgPad Plug&Play

ZorgPad Plug&Play combineert inhoud en leertechnologie. Via ons eigen e-learningportaal bieden wij de leerpaden van ZorgPad Professional. Wij verzorgen volledig het beheer, u heeft hier geen omkijken naar. Uw medewerkers kunnen gebruik maken van het complete e-learning aanbod van ZorgPad Plug&Play. Makkelijk en effectief dus!

ZorgPad Plug&Play

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen over een leeroplossing, heb je interesse in een proefaccount of wil je een afspraak op locatie?

Onze accountmanagers staan voor je klaar.

Wij staan voor je klaar!
 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Social Media
We delen ook regelmatig nieuws, leuke weetjes en tips via social media. Houd onze Facebook-pagina of onze LinkedIn-pagina in de gaten.

                                                     

Volg ons via LinkedIn                                            Volg ons via Facebook

Nieuws