Noordhoff.nl   Professional     Professional Partners

Onze Partners

Samen met onze partners helpen we jou verder.’ Bekijk het overzicht van de organisaties waar we mee samenwerken.

header algemeen Professional generic 1220x560
Profportaal Zorg

De jarenlange samenwerking met Profportaal Zorg geeft een waardevolle combinatie van
e-learning en didactiek, kennis uit de zorgpraktijk en leerbehoeften van de werkvloer. Dit zorgt voor krachtige leeroplossingen die zorgprofessionals daadwerkelijk ondersteunen in hun dagelijkse werk. Bekijk het filmpje >>

resource-not-found
E-learning voor bij- en nascholing

Noordhoff ontwikkelt al meer dan tien jaar e-learning voor diverse branches. We hebben veel ervaring met co-creatie met klanten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld in de gezondheidszorg samen met Profportaal Zorg leerpaden voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verzorgenden en medisch ondersteunend personeel. Inmiddels hebben we meer dan 250 ZorgPad Professional leerpaden gemaakt met inhoudsdeskundigen en vakexperts. We komen altijd graag in contact met nieuwe auteurs. 

resource-not-found
VGN Academie

In de gehandicaptenzorg werken we samen met de VGN Academie. Zo kijken we samen gericht naar het juiste aanbod voor zorgprofessionals, zowel op e-learning- als op leerplatform-gebied. Deze mooie samenwerking heeft tot een exclusief voordeel voor deelnemers geleid.

Lees meer >>

resource-not-found
V&VN

Het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is het online registratiesysteem van V&VN voor de bevordering van de deskundigheid voor verpleegkundigen en verzorgenden. De leerpaden van ZorgPad Professional zijn V&V geaccrediteerd. PE-punten worden automatisch bijgeschreven.

Noordhoff werkt ook inhoudelijk samen met V&VN. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld diverse oncologische leerpaden met V&VN Oncologie en IKNL.

resource-not-found
Tulser

Samen met Tulser hebben we alles in huis om knelpunten bij zorgorganisaties op een integrale manier op te lossen. Tulser met zijn kennis, ervaring en bewezen effectieve methodiek om op organisatieniveau verbeterprogramma’s te implementeren, wij met onze leeroplossingen en onze inhoudelijke en technologische expertise. Een van deze diensten is PraktijkLeerVersterkers, waarmee we de verbinding tussen zorgopleidingen en de werkpraktijk versterken en de praktijk- en werkbegeleiding professionaliseren. Door een combinatie van consultancy, inhoudelijke begeleiding, leermiddelen én procesbegeleiding helpen we zorgorganisaties om duurzaam te verbeteren.
Lees meer >>

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice