Gratis toegang tot Digitaal toetsen voor Noordhoff klanten

09-04-2020

Goed nieuws! Werk je met een Noordhoff methode die in 2017 of later is verschenen? Dan geeft de bijbehorende digitale leeromgeving vanaf nu gratis toegang tot Digitaal toetsen.

Je beschikt over de volledige digitale toetsdatabase van je methode – álle leerjaren, álle niveaus. Je kunt gebruikmaken van kant-en-klare toetsen of zelf een toets samenstellen. Alles werkt op afstand: een toets plannen, afnemen en nabespreken. Met deze oplossing kun je eindtoetsen formatief inzetten voor je leerlingen. Zo kun je ook op afstand je leerlingen blijven beoordelen. 

*Let op:

  • Voor Moderne Wiskunde zijn de Digitale toetsen van leerjaar 1 beschikbaar.
  • Voor Getal & Ruimte zijn de Digitale toetsen voor 1 havo/vwo beschikbaar. 

De functionaliteit ‘Digitaal toetsen’ is vanaf nu automatisch beschikbaar en zichtbaar voor jou en jouw leerlingen in de digitale leeromgeving.

Werk je met een Noordhoff methode, maar nog niet met onze digitale leeromgeving? Sinds er op afstand les moet worden gegeven, stellen we voor alle Noordhoff klanten de digitale leeromgeving tijdelijk gratis beschikbaar. Klik hier voor meer informatie

Direct aan de slag?
Volg de training Digitaal Toetsen via Noordhoff Academy. In deze training doorloop je alle mogelijkheden van het Digitaal toetsen en kun je direct van start.