Klaar voor de examenwijzigingen vwo met Pincode 7e editie

25-05-2020

Goed nieuws: deze zomer verschijnt de 7e editie voor vwo klas 4. Voor vwo klas 5 komt katern 5 beschikbaar. In deze nieuwe editie zijn de noodzakelijke aanpassingen voor het aangepaste examenprogramma van 2023 verwerkt.

Deze aanpassingen hebben vooral betrekking op de laatste (macro)katernen 7 (Welvaart en groei) en 8 (Goede tijden, slechte tijden) en in iets mindere mate op het vwo 5 katern (Samenwerken en onderhandelen). Zo ondersteunen we je optimaal in je lespraktijk.

Hoe ontvang je meest actuele lesstof?

  • Bestel je vwo klas 4 -> je ontvangt je 7e editie, katernen 1 t/m 3 (Schaarste en ruil, Markt: vraag en aanbod, en Marktvormen en marktfalen). Dit is inclusief de leerlingenlicentie voor vwo 4 van de 7e editie. Ook ontvang je online toegang voor de volledige 6e editie.
  • Bestel je vwo klas 5 -> je ontvangt de 6e editie.
    Wil je het aangepaste katern 5 (Samenwerken en onderhandelen) ontvangen van de 7e editie? Bestel het dan apart. Dit is inclusief de leerlingenlicentie van alleen dit katern van vwo klas 5.
  • Indien je volledig online werkt dan krijg je zowel de 7e editie wat betreft vwo 4 en de volledige 6e editie.

Kies je voor Pincode als blended lesmethode FLEX, dan profiteer je volop van de ideale mix. Met FLEX krijg je boeken die je leerlingen mogen houden, gepersonaliseerde digitale leerondersteuning én altijd actuele lesstof.

Benieuwd hoe de 6e editie van Pincode aansluit op de examenwijzigingen?
Vooruitlopend op deze vwo in 2023 en de -nog niet vastgelegde – examenveranderingen van havo heeft een syllabuscommissie voor de wijzigingen uitgewerkt die betrekking hebben op het examen van 2021 (en- zonder verder tegenbericht- ook op 2022).