NIEUW: Uitbreiding toetsaanbod Nieuw Nederlands 6e editie, leerjaar 1

09-11-2020

Voor elk wat wils! Dat is de insteek van het vernieuwde toetsaanbod van Nieuw Nederlands 6e editie leerjaar 1. Lees hieronder meer over de vernieuwingen.

Modulair aanbod met KTI-labels
De toetsvragen zijn gesorteerd per vaardigheid en alle leerdoelen (hoofdstukken) staan overzichtelijk bij elkaar in hetzelfde document. Daardoor is het nog makkelijker om je eigen toets samen te stellen. Alle toetsvragen zijn gelabeld volgens de KTI-toetstaxonomie. Meer weten over KTI? Bekijk dit korte filmpje.

Extra toetsvragen
Bij Woordenschat , Spelling, Grammatica en Formuleren (vmbo en h/v) bieden we nu nog meer toetsvragen aan. Zo maak je in een handomdraai meerdere versies van een toets.

Nieuwe leestoetsen
We bieden véél nieuwe toetsvragen bij actuele leesteksten! De keus is aan jou: per hoofdstuk vind je vier nieuwe toetsen. Met de losse toetsvragen is het ook mogelijk om je eigen toets samen te stellen.

Digitaal en op papier
Zoals je van ons gewend bent, bieden we de toetsvragen zowel digitaal als ‘op papier’ aan. Door het modulaire aanbod kun je makkelijk zelf een toets creëren in Word. Met Digitaal toetsen stel je in een paar eenvoudige stappen zelf een digitale toets samen. Alle nieuwe toetsvragen zijn per augustus 2020 zichtbaar in de digitale leeromgeving.

Niets voor jou? Geen zorgen: de oude vertrouwde deel- en hoofdstuktoetsen blijven beschikbaar.