Noordhoff.nl   Basisonderwijs     Momento

Momento

Tijd voor meer leerkracht. Momento (2018) was een dashboard, maar is nu zóveel meer! We laten je kennismaken met dit compleet vernieuwde hulpmiddel; een gratis overkoepelend dashboard én digitale klassenmap in één.

Momento header 1220x560
resource-not-found

Ontwikkeld voor leerkrachten, door leerkrachten!

Momento is gemaakt voor leerkrachten, door leerkrachten. Een platform wat je direct inzicht geeft in je lesdag en de voortgang van jouw leerlingen. Zo kun je eenvoudig instructie of verdieping geven op leerlingniveau. Dit scheelt jou een hoop tijd, zodat je weer bezig kunt houden met waar je ooit leerkracht voor bent geworden. Het bijdragen aan een fijne toekomst voor ieder kind.

resource-not-found

Dashboard en digitale klassenmap in één

De tool die je tijd geeft om er echt voor je leerlingen te zijn. Een dashboard en digitale klassenmap in één. Met Momento heb je met in een klik toegang tot je weekplanning, methodes, leerlijnen, voortgang van je leerlingen, notities voor de overdracht naar je duo-collega én je bouwt een compleet leerlingbeeld op voor je groepsplannen.

resource-not-found

Passend bij elke onderwijsvisie

Door de groei van administratieve werkzaamheden is het prachtige vak van leerkracht onder druk komen te staan. Er is steeds minder tijd om de nodige aandacht aan een leerling te geven. Momento is ontwikkeld vanuit de wens om meer (digitale) ondersteuning te bieden aan leerkrachten, op basis van de volgende uitgangspunten.

  • De kracht van de leerkracht staat centraal. Om recht te kunnen doen aan verschillen tussen leerlingen, heb je altijd de kennis en ervaring van de leerkracht nodig. ICT en digitale analyses kunnen dit ondersteunen.

  • Momento werkt met alle (bekende) lesmethoden.

  • Wij vinden dat elk schoolteam maximale keuzevrijheid moet hebben in content, type leermiddelen en tempo waarop ze hun (digitale) onderwijs in willen richten.

  • Gratis beschikbaar voor elke leerkracht. Elke leerkracht en leerling moet kunnen profiteren van de voordelen Momento.

Wil ik ook!

Snappen we. Ontdek het compleet vernieuwde Momento waarin veel meer mogelijk is en je nog meer uit je lesdag kunt halen. Waar vertrouwde onderdelen zijn gebleven en heel veel handige en logische functionaliteiten zijn toegevoegd.

Wil je het zelf proberen? Je vindt de Momentoknop in Basispoort.

Momento is een gratis hulpmiddel voor het basisonderwijs. Het is een gezamenlijk initiatief van de schoolleveranciers en educatieve uitgeverijen om werk- en tijdsdruk bij leerkrachten te verminderen.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice