Lijsters

Met Lijsters zit je altijd goed!

icon Voordelige toptitels
icon Geselecteerd door experts
icon Alle sets op een rij
resource-not-found

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

Nieuw: Lijsters en Blackbirds zijn verschenen!

Ben je door je boekenkast heen, zijn alle boeken inmiddels verslonden?
Geen nood, de nieuwe Lijsters en Blackbirds zijn verschenen. Toptitels van populaire auteurs, met mooie verhalen die je aan het denken zetten. Geselecteerd door experts én passend bij de leesniveaus. Je bestelt ze in vaste voordelige sets, of per stuk. Al vanaf € 5,50 per boek.

Toptitels geselecteerd door experts

Alle Lijsters hebben door experts toegekende Lezen voor de lijst-niveaus. Bovendien hebben onze experts elke set zorgvuldig geselecteerd: alle sets bevatten boeken van verschillende niveaus. Hierdoor is differentiëren eenvoudig, zowel voor jou als docent als voor de leerling zelf.

Alle Lijsters op een rij

Ben je nieuwsgierig naar welke Lijsters er nog meer zijn? Kijk dan gerust eens in onze  webshop.resource-not-found
resource-not-found
Vlogs van topauteurs
Lezen? Bekijk het maar!
Letterlijk gelukkig. In deze reeks van superleuke vlogs vertellen Lijstersauteurs over hun Lijstersboeken, én over hoe je geraakt kunt worden door een ander leven. Hou deze site in de gaten: er komen nog meer vlogs van nog meer topauteurs!
Docentenmateriaal Lijsters

Voor docenten is bij Lijsters en Blackbirds gratis docentenmateriaal beschikbaar. Bij elk boek vind je controlevragen, analysevragen en verwerkingsopdrachten die aansluiten bij het leesniveau van je leerlingen en het niveau van het boek. Je kunt het docentmateriaal bewerken en arrangeren naar eigen behoefte.

Docentenmateriaal beschikbaar via de online leeromgeving

  • Werk je met Nieuw Nederlands 6e editie ? Dan kun je het docentenmateriaal van de Lijsters eenvoudig vinden bij het docentenmateriaal van de methode.

  • Werk je met Stepping Stones 6e editie of 7e editie? Dan kun je het docentenmateriaal van de Blackbirds eenvoudig vinden bij het Docentenmateriaal van de methode.

  • Werk je niet met Noordhoff lesmateriaal ? Door omstandigheden is het materiaal tijdelijk niet beschikbaar via deze website. Om de bestanden te ontvangen kun je gebruik maken van dit formulier . We sturen je het docentenmateriaal binnen 2 werkdagen. Wil je het sneller ontvangen, bel dan met onze klantenservice op telefoonnummer 088-5226888. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

resource-not-found

Klantenservice

Kunnen we je helpen?