Voortgezet onderwijs

Pincode

Pincode, economie voor jou!

vmbo, havo, vwo en TTO

onderbouw en bovenbouw

icon Brengt economie dichtbij
icon Maakt differentiëren makkelijk
icon Actueel, activerend en verrassend lesmateriaal
resource-not-found

Niveaus

Met welk niveau wil je aan de slag?

Dit is het beschikbare lesmateriaal per niveau.

Het lesmateriaal van Pincode zelf inzien en beoordelen? Kies een niveau.

Onderbouw

vmbo

Onderbouw

havo/vwo/TTO

Bovenbouw

vmbo

Bovenbouw

havo/vwo
>
resource-not-found
Pincode in het kort

Economie laten leven en begrijpelijk maken. Daarin slaagt Pincode. De methode sluit aan op de belevingswereld van je leerlingen. Door aantrekkelijke, overzichtelijke vormgeving en veel aandacht voor actualiteit.


Pincode geeft alle ruimte voor differentiëren en is zo perfect afgestemd op de individuele leerling. Onder meer door de uitgebreide digitale ondersteuning.

Neem een kijkje

Bekijk het lesmateriaal

Echt papier voelen? Bestel vrijblijvend een beoordelingspakket.

6 editie

Pincode is actueel en relevant en je kunt eenvoudig differentiëren met de methode.
resource-not-found

Leerboek 2 vmbo-th FLEX, Hoofdstuk 1

resource-not-found

Persoonlijke digitale leeromgeving

De kern van de methode

Pincode: aansprekende economie

Échte en aansprekende economie!

Pincode maakt economie relevant. Door alledaagse voorbeelden leren leerlingen de economische wereld waarin ze leven te begrijpen en te duiden, nu én in de toekomst. De thema’s en begrippen zijn vanzelfsprekend afgestemd met de bovenbouw. Zo is een doorlopende leerlijn naar het examen gegarandeerd.

Boek en online

Pincode heeft een aantrekkelijke lay-out, heldere structuur en opdrachten die aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen. Het boek - samen met de persoonlijke online leeromgeving - biedt je als docent een volledige en veelzijdige lesmethode, geschikt voor verschillende leerstijlen. De persoonlijke online leeromgeving geeft je een verhelderend inzicht in de vorderingen van je leerlingen. Zij maken opgaven aangepast aan hun niveau, waardoor je leerlingen extra gemotiveerd zijn!

Makkelijk leren

Veel leerlingen vinden economie lastig leren. Pincode helpt om het vak beter te begrijpen: voor een heldere structuur, toepasbare opdrachten en aansprekende schrijfstijl. Begrippen en processen worden bondig en begrijpelijk uitgelegd. Beeldend, met foto’s en infographics. In de digitale omgeving komen veel bronnen uit het boek tot leven. Zo maakt Pincode het makkelijker én leuker om economie te leren!

resource-not-found
Pincode is verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX

Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak inclusief toetslicenties.Docent aan het woord

Ben je benieuwd hoe andere docenten Pincode ervaren? In 9 vragen in het klaslokaal vertelt docent Erik vanuit zijn eigen ervaring hoe hij economie geeft en de methode gebruikt.resource-not-found

Bij de les

Als je start met Pincode

Bestelinformatie en Prijzen

Met het online Docentenpakket bij Pincode heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen. Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Toetsen en oefenen

Bekijk meer info over de voordelen van Digitaal toetsen. En lees over de beste examen-voorbereiding: oefenen met oude examens.

Maak je les actueel

Daag je je leerlingen uit met dilemma's en stellingen uit de actualiteit. Je vindt ze voor jouw methode gratis op NU Actueel.


Trainingen en opleidingen

We bieden je véél meer dan een methode. Je kunt bij ons terecht voor vakinhoudelijke kennis, de recentste ontwikkelingen en een flinke dosis inspiratie.

Zorgeloos overstappen werkt zo

Bestel een beoordelingspakket voor Pincode

icon

Neem contact op met je accountmanager

icon

Schakel je eigen opstartcoach in

icon

Goed van Start

icon
resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Onderwijs verandert. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief speciaal voor Pincode.

Aanmelden

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

Het lesmateriaal van Pincode zelf inzien en beoordelen?