Noordhoff.nl   De Bosatlas     Gouden combinatie De Grote Bosatlas en buiteNLand

De gouden combi

Kies jij voor dé gouden combinatie van buiteNLand & De Grote Bosatlas FLEX?

Gouden combinatie De Grote Bosatlas en buiteNLand Header

Waarom kiezen voor de gouden combi?

Gebruikersgemak met unieke koppeling

In de online leeromgeving van buiteNLand klik je zo naar de juiste Bosatlaskaart. De directe koppeling geeft toegang tot de digitale atlas waar je spelenderwijs kaartvaardigheden oefent.

Prijsvoordeel en gratis atlassen

Het combi-arrangement kost slechts €3,75 per leerling per jaar extra (i.p.v. € 5,95). En je ontvangt per 10 leerlinglicenties een gratis exemplaar van De Grote Bosatlas 56e editie (t.w.v. €69,95)!

I 🤍 aardrijkskunde

Compleet met buiteNLand en De Grote Bosatlas FLEX: structuur, leerlinggericht én al het beste van de Grote Bosatlas. Hét recept voor de leukste en beste aardrijkskundeles in één leeromgeving.

In de praktijk …

Zien hoe een collega gebruikmaakt van de gouden combi? Bekijk de video!

Oefen je examen

Benieuwd hoe jouw leerlingen opdrachten in Bosatlas Online kunnen gebruiken om te oefenen voor het examen? Klik op de video!

resource-not-found

Dé gouden combinatie voor aardrijkskundefans

Eenvoudig in gebruik

De unieke koppeling geeft je groot gebruikersgemak en een krachtig hulpmiddel om actief mee te leren. Vanuit buiteNLand blijf je in dezelfde leeromgeving en is de juiste kaart slechts één muisklik van je vandaan. Met de interactieve digitale Bosatlas leert je leerling de wereld beter bekijken, begrijpen en breng je kaarten met eigen foto’s en video’s zelf tot leven.

Prijsvoordeel

In plaats van € 5,95 voor De Grote Bosatlas FLEX betaal je bij een combi-arrangement slechts €3,50 per leerling per jaar. Je krijgt dan een 1-jarige licentie met een afnameduur van 4 jaar (niet persoonsgebonden). En voor elke 10 leerlinglicenties een gratis papieren exemplaar van De Grote Bosatlas 56e editie (t.w.v. €69,95)!

Compleet

En buiteNLand zit natuurlijk vol met aansprekend beeldmateriaal waar de kennis mee toegepast en getoetst wordt, maar ook in de Bosatlas Online oefen je spelenderwijs de kaartvaardigheden en is er een TopoTrainer. Kortom: hét recept voor de leukste en beste aardrijkskundeles in één leeromgeving.

Meer weten?

resource-not-found

Bestel gratis beoordelingsmateriaal

Bestel gratis beoordelingsmateriaal van onze nieuwste editie buiteNLand. Inclusief een proeflicentie van de Bosatlas Online.

resource-not-found

Presentatie aanvragen

Vind je het leuk om een rondleiding in De Digitale Bosatlas te krijgen? Laat je gegevens achter en we komen graag bij je langs!