Communicatie & Talen

Noordhoff biedt een ruim communicatie-aanbod voor elke opleiding. Goed kunnen communiceren is immers belangrijk voor élke beroepsgroep.

noordhoff hoger-onderwijs communicatie-en-talen domain-header

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found
Over Communicatie & Talen

Het digitale en folio lesmateriaal is gericht op communicatieve basisvaardigheden, beroepsvaardigheden, communicatiemethoden, strategische communicatie, journalistiek & media en talen. Omdat er verschillen zijn tussen hbo-studenten onderling, kunnen zij een gepersonaliseerde route volgen en kiezen uit een gevarieerde inhoud, voor een lager of hoger niveau en tussen digitaal leren of leren uit het boek.

Docenten en studenten houden overzicht op een dashboard met learning analytics en kunnen daardoor het leerproces gericht bijsturen.

Digitaal lesprogramma op maat

Studie-meister: Gericht en activerend!

Welkom in de wereld van studiemeister! Studiemeister biedt jou de mogelijkheid je les volledig op maat aan te bieden.

Alles over studiemeister

Een les op maat

Met studiemeister bied je studenten wat zij nodig hebben om het vak te leren, niets meer en niets minder. Dat is lesgeven op maat!

Altijd up-to-date

Binnen hoger onderwijs koppelt studiemeister aan elk college up-to-date lesmateriaal waaruit studenten kunnen kiezen, zoals video’s, compacte studieslides en interactieve oefeningen.

Boordevol inspiratie

Kahoots, inspirerende video’s, actuele nieuwsitems en uitdagende opdrachten … studiemeister biedt volop inspiratie om studenten te stimuleren en te motiveren.

Online mogelijkheden

Ook bij Communicatie & Talen

resource-not-found

Ontdek het onderwijs van morgen

START met ontdekken

Ontwikkelingen in het onderwijs zijn in een stroomversnelling geraakt. Ontdek met Noordhoff START hoe het onderwijs van morgen eruit kan zien. Ervaar hoe je de online mogelijkheden het beste kunt integreren in jouw les.

resource-not-found

Online programma voor zelfstudie en toetsing

Hogeschooltaal

Met Hogeschooltaal Nederlands of Engels trainen studenten hun schrijfvaardigheid online, zelfstandig en in hun eigen tempo. En bereiden ze zich gedegen voor op de officiële toets op niveau 3F of 4F (Nederlands), B1 of B2 (Engels).

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found

Direct advies?

We helpen je graag bij het kiezen van het juiste studiemateriaal.

We komen hiervoor bij je langs of staan telefonisch voor je klaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?