Noordhoff.nl   Hoger onderwijs     Communicatie & Talen

Communicatie & Talen

Noordhoff biedt een ruim communicatie-aanbod voor elke opleiding. Goed kunnen communiceren is immers belangrijk voor élke beroepsgroep.

noordhoff hoger-onderwijs communicatie-en-talen domain-header

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found
Over Communicatie & Talen

Het digitale en folio lesmateriaal is gericht op communicatieve basisvaardigheden, beroepsvaardigheden, communicatiemethoden, strategische communicatie, journalistiek & media en talen. Omdat er verschillen zijn tussen hbo-studenten onderling, kunnen zij een gepersonaliseerde route volgen en kiezen uit een gevarieerde inhoud, voor een lager of hoger niveau en tussen digitaal leren of leren uit het boek.

Docenten en studenten houden overzicht op een dashboard met learning analytics en kunnen daardoor het leerproces gericht bijsturen.

Studiemeister

Activeert en motiveert studenten

We zorgen ervoor dat studenten actiever aan de slag gaan met het studiemateriaal, zodat jij als docent weer toekomt aan verdieping in de les.

Alles over studiemeister

Ruimte voor verdieping

We zien dat studenten materiaal vaker aanschaffen én gebruiken. Ze zitten dus beter voorbereid in de les en dat geeft ruimte voor verdieping.

Betrouwbaar & betaalbaar

De bekende content van Noordhoff in een nieuw betaalbaar jasje, maakt dat studenten die sneller kopen én gebruiken.

Flexibele leermiddelen

We geven studenten de keuze om volledig digitaal of ook van papier te studeren. En ze betalen alleen voor de hoofdstukken die jij selecteert.

Online mogelijkheden

Ook bij Communicatie & Talen

resource-not-found

Ontdek het onderwijs van morgen

START met ontdekken

Ontwikkelingen in het onderwijs zijn in een stroomversnelling geraakt. Ontdek met Noordhoff START hoe het onderwijs van morgen eruit kan zien. Ervaar hoe je de online mogelijkheden het beste kunt integreren in jouw les.

resource-not-found

Online programma voor zelfstudie en toetsing

Hogeschooltaal

Met Hogeschooltaal Nederlands of Engels trainen studenten hun schrijfvaardigheid online, zelfstandig en in hun eigen tempo. En bereiden ze zich gedegen voor op de officiële toets op niveau 3F of 4F (Nederlands), B1 of B2 (Engels).

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found

Direct advies?

We helpen je graag bij het kiezen van het juiste studiemateriaal. We komen hiervoor bij je langs of staan telefonisch voor je klaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice