Noordhoff.nl   Middelbaar beroepsonderwijs   Generieke methodes     NU Engels

Middelbaar Beroepsonderwijs

NU Engels

Nieuwe online editie sinds juni 2023!

3e editie

icon Zelfstandig waar mogelijk: studenten werken op hun eigen niveau
icon Geen zorgen over het examen: studenten zijn optimaal voorbereid
icon Inspirerende combi-opdrachten en projecten
resource-not-found
resource-not-found
Een nieuwe editie NU Engels voor het mbo!
 • Juni 2023 | Digitale leeromgeving gereed

 • Voorjaar 2024 | Boek NU Engels 3e editie  

resource-not-found
Heb je ook grote verschillen in beginniveau tussen studenten?

Het nieuwe NU Engels maakt differentiëren wel erg gemakkelijk! In de NU Engels online 3e editie, kan elke student zelfstandig op zijn eigen niveau aan het werk. Met activerende en inspirererende lessen zijn je studenten optimaal voorbereid op het examen, beroep en het echte leven!

resource-not-found
Hoe ziet het vernieuwde NU Engels eruit?
 • Duidelijke structuur

 • Modulair deel met vaardigheden

 • Nulmetingen en instaptoetsen

 • Inspirerende combi-opdrachten

 • Niveaudifferentiatie van A1 naar B2

 • Grammar flexibel in te zetten

resource-not-found
START met zorgeloos overstappen

Wist je dat Noordhoff een unieke opstartservice biedt? De opstartcoach zorgt samen met jou dat alles op tijd in orde is. Zo kies je voor een vlekkeloze start van het schooljaar, met een nieuwe methode! Met onze opstartservice krijg je (gratis):

 • een opstartcoach die je helpt bij een vlekkeloze start;

 • heldere communicatie via een persoonlijk portaal;

 • ondersteuning bij de eerste keer inloggen.

Klik hier voor meer informatie >>

Liever zelf aan de slag? Dat kan! Volg de stappen in het Goed Van Start-plan.resource-not-found

START met ontdekken

Ontwikkelingen in het onderwijs zijn in een stroomversnelling geraakt. Ontdek met Noordhoff START hoe het onderwijs van morgen eruit kan zien. Ervaar hoe je de online mogelijkheden het beste kunt integreren in jouw les.

resource-not-found

Assortiment en prijzen

Met de generieke methoden van Noordhoff mbo kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal. Er zijn boeken voor niveau 1F/2F, 2F en 3F. Werk je alleen online dan heb je toegang tot alle niveaus. Kies je voor een online licentie? Er zijn verschillende licenties beschikbaar: voor 1 jaar, 2 jaar of een studielang licentie.

Digitale vernieuwingen NU Engels

Digitaal, boek of beide

Bepaal zelf hoe je wilt werken: digitaal, uit een boek of met een combinatie van beide. Ontdek wat werkt, voor jou én je studenten.

Vraag een docentenproeflicentie aan

Digitaal lesmateriaal

Een overzichtelijke online leeromgeving met online voortgangsmonitor. Vol met (interactieve) opdrachten en uitleg, woordenschattrainers en oefentoetsen om je studenten optimaal te begeleiden.

Boek

Het boek heeft een heldere structuur en krachtige didactiek. Nieuwsgierig? Bekijk een hoofdstuk in het bladerboek!

Blended

Met NU Engels kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal.

Beoordeel zelf

Bekijk het lesmateriaal

Ga naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare producten voor NU Engels.

3e editie

resource-not-found

Leerwerkboek 2e editie 2-3 deel A

resource-not-found

Leerwerkboek 2e editie 2-3

resource-not-found

Leerwerkboek 2e editie 3-4

resource-not-found

NU Engels online

De digitale leeromgeving van NU Engels is een overzichtelijke leeromgeving met online voortgangsmonitor. Vol met (interactieve) opdrachten en uitleg, instaptoetsen, oefentoetsen en trainers om je studenten optimaal te begeleiden.  Studenten hebben toegang tot alle opdrachten op de niveaus 2/3 en 3/4: ERK A1, A2, B1 en B2.

Uit de digitale Oefentoetsen volgt een studieadvies op maat: de student krijgt extra opdrachten en extra uitleg om zichzelf te verbeteren. Daarnaast is volop mogelijkheid tot Examentraining voor B1- en B2-niveau. Voor de student die de stof al beheerst is er een korte route uitgezet.

Nu werken met deze methode betekent straks optimaal voorbereid de beroepspraktijk in.

Lees hoe jij en jouw studenten toegang krijgen tot het digitale lesmateriaal van de NU-methoden.

Toegang voor docent en student

resource-not-found
Toegang docent

Het docentenmateriaal van NU Engels bestaat uit het materiaal voor de student en specifieke informatie voor de docent. Het is alleen gratis als studenten op jouw schoollocatie over een licentie voor het lesmateriaal beschikken. Met je docentlicentie heb je toegang tot het digitale lesmateriaal op alle niveaus. Verder heb je toegang tot handleidingen en toetsen, kun je resultaten monitoren en kun je eenvoudig uw eigen materiaal toevoegen.

Docentlicentie bestellen - Als docent krijg je toegang tot de online leeromgeving via de methodesite. Elke docent moet individueel een licentie aanvragen. Daarvoor is het docentnummer nodig waarmee je bij ons geregistreerd staat. Je bestelt jouw eigen docentlicentie eenvoudig in de online catalogus van Noordhoff. In bijgaande handleiding vind je de instructies voor het krijgen van toegang tot het digitale lesmateriaal en de instructie voor het aanmaken van een account.

Docentlicentie bestellen >>resource-not-found

Toegang student

Is je school aangesloten op de Educatieve Contentketen (ECK)? Op deze pagina kun je checken of jouw school een zogeheten ECK-school is.

Handleiding generieke methoden - Voor studenten is er een online training die uitlegt hoe je toegang krijgt tot het digitale materiaal. 

Route voor ECK–scholen - Studenten bestellen het leermateriaal bij een distributeur. Het lesmateriaal is beschikbaar via de ELO (elektronische leeromgeving) van jouw school.

Route voor niet-ECK-scholen - De distributie en toegang lesmateriaal van jouw studenten gaat via een activeringscode. Daarna ontvangen studenten van de distributeur per mail of als drager bij het boek een activatiecode. Studenten kopen het leermateriaal bij een lokale boekhandel: de activeringscode zit bij het boek.

 Ook bij Engels

Oefenen en trainingen

resource-not-found

Extra oefenen

Examensprint

Gericht oefenen voor de centrale examens. De examentrainer geeft studenten inzicht in hun niveau. Zo weten ze welke onderdelen ze al beheersen en welke onderdelen nog aandacht vragen.

resource-not-found

Leer alles van

NU Engels

Gratis online training.

Onze accountmanagers staan voor je klaar!

resource-not-found

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze klantenservice ook
Met algemene vragen, bijvoorbeeld over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.Onderwijs verandert. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice
Het lesmateriaal van NU Engels zelf inzien en beoordelen?