Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs   Rekenen     NU Rekenen Voortgezet onderwijs

Voortgezet Onderwijs

NU Rekenen Voortgezet onderwijs

Complete methode die voorbereidt op de rekentoets met doorlopende leerlijnen vanuit vo naar mbo, ho en wo

icon Beschikbaar op drie niveaus: 1F, 2F en 3F
icon Flexibele inzet: boek, digitaal of een combinatie
icon Gedegen voorbereiding op rekentoets
resource-not-found

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found

NU Rekenen voor het voortgezet onderwijs

NU Rekenen is een complete methode die de leerling voorbereidt op de verplichte rekentoets. De methode is beschikbaar op drie niveaus: 1F, 2F en 3F. 

NU Rekenen bestaat per niveau uit twee leerwerkboeken en een digitale leeromgeving: NU Rekenen online. De boeken en online omgeving sluiten naadloos op elkaar aan. NU Rekenen online bestaat uit een digitaal boek en veel extra oefenmateriaal. Dit geeft je de vrijheid om te werken met boeken, digitaal of een combinatie van beide.resource-not-found
Kenmerken NU Rekenen

NU Rekenen is flexibel inzetbaar, geschikt om klassikaal mee te werken, maar ook mogelijk voor individuele leertrajecten. Het is mogelijk om alle hoofdstukken in een vaste volgorde te behandelen of alleen de probleemonderwerpen te behandelen of alleen gerichte examentraining te doen.


NU Rekenen voor het voortgezet onderwijs heeft doelgerichte examentraining op niveau 1F, 2F en 3F; referentietoetsen; functioneel rekenen; flexibele inzet van boek, online of een combinatie; online altijd toegang tot zowel niveau 1F, 2F als 3F en ruim 350 animaties om de theorie uit te leggen.resource-not-found
Docentenpakket online bij NU Rekenen VO

Met het online Docentenpakket bij NU Rekenen kun je beter differentiëren en heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen. Je kun je leerlingen volgen via de overzichtelijke dashboards. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, domeintoetsen, takenplanner en hoofdstuktoetsen bij de methode. Ook kun je gebruik maken van de community om materiaal te delen met jouw collega’s.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Klassikale training

Digitaal van start met Noordhoff

Haal alles uit jouw methode, ook digitaal! In het digitale leerplatform kun je resultaten bijhouden, differentiëren, en toetsen maken en afnemen. Wil jij weten hoe? Volg dan de korte starttraining (2,5 uur) bij jou op school.

resource-not-found

Open opleiding

Opleiding tot Toetsexpert

Word dé Toetsexpert van jouw school! Leer tijdens de vierdaagse opleiding hoe je écht goede toetsen maakt, sterk toetsbeleid opstelt en de kwaliteit waarborgt. Met mogelijkheid tot NVE-certificering. Startdatum: 21 november.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice