Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs   Rekenen     NU Rekenen Voortgezet onderwijs

Voortgezet Onderwijs

NU Rekenen Voortgezet onderwijs

NU Rekenen voor het voortgezet onderwijs is niet meer leverbaar

resource-not-found

NU Rekenen Voortgezet Onderwijs niet meer leverbaar

De rekenmethode NU Rekenen voor het voortgezet onderwijs is niet meer leverbaar. Maar wellicht is Moderne Wiskunde of Getal & Ruimte wat voor jou. En zoek je een rekenmethode voor het mbo? Kies dan voor NU Rekenen voor mbo.

Meer weten over onze methoden?

resource-not-found

Wiskunde zien en begrijpen

Moderne Wiskunde

De leerling motiveren om zélf aan de slag te gaan en inzicht te krijgen. Moderne Wiskunde daagt uit en biedt een heldere structuur die zelfwerkzaamheid stimuleert. Stap voor stap: verkennen, verdiepen, oefenen en toepassen.

resource-not-found

Al meer dan 50 jaar bewezen kwaliteit

Getal & Ruimte

Wiskunde is een vak waar je soms hard voor moet werken als leerling. Oefenen, oefenen, oefenen. Dat is exact wat deze methode mogelijk maakt. Door groot gebruiksgemak en ondersteuning bij uitleggen, berekeningen voordoen en oefeningen delen.

resource-not-found

Rekenmethode voor het mbo

NU Rekenen

De nieuwe rekeneisen gaan het vak rekenen op het mbo veranderen. Om jou en je studenten optimaal voor te bereiden op de nieuwe rekeneisen is er de nieuwe editie NU Rekenen voor het MBO.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice