Noordhoff.nl   Basisonderwijs     Wil je referentieschool worden?

Wil je referentieschool worden?

Ben jij enthousiast over een methode van ons die je gebruikt? Inspireer anderen met jouw ervaringen en word referentieschool. Als leerkracht van een referentieschool deel je jouw kennis en ervaring en kun je anderen laten zien hoe je werkt met de methode.

header algemeen fanscholenvoorscholen
resource-not-found

Wat houdt het in om referentieschool te zijn?

Je school komt op onze website te staan met contactgegevens. Andere scholen kunnen rechtstreeks contact met je opnemen, telefonisch of per mail, zonder tussenkomst van Noordhoff.

Als referentieschool heb je één keer per jaar persoonlijk contact met een Noordhoff-medewerker over je ervaringen, beloningen en voortzetting als referentieschool. Mocht je tussentijds willen stoppen als referentieschool, dan kan dat uiteraard altijd.

resource-not-found

Wat levert het op om een referentieschool te zijn?

Als referentieschool ontvang je van ons een zomerattentie en persoonlijke uitnodiging voor klankbordgroepen en evenementen.


Heb jij een school enthousiast gemaakt over onze methode en kiezen zij ervoor om deze methode in te voeren? Dan ontvang je een bonus van €100 per ingevoerde school. Aan het eind van het schooljaar geef je zelf aan ons door welke scholen je hebt geholpen. Wij checken of deze scholen de methode hebben ingevoerd en als dit het geval is, betalen wij de beloning aan je uit.

Hoe bevalt het andere scholen?

Vraag het een referentieschool of lees de ervaringen. Van welke methode ben jij fan?

resource-not-found

Onze methodespecialisten staan voor je klaar!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Onze methodespecialisten helpen je graag verder. Bekijk het regio-overzicht om te zien bij wie je terecht kunt.