Noordhoff.nl     Over ons

Over ons

Noordhoff is dé kennispartner van leergierig Nederland. We willen dat iedereen kan leren naar zijn volste vermogen. Daarom leveren we content, digitale oplossingen en services. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional.

noordhoff over-ons header

Ons verhaal

Leer vandaag. Ontdek morgen.

Iedereen verder brengen. Van de eerste dag op school, tot de volgende stap als professional. Dagelijks helpt Noordhoff ruim 2 miljoen mensen het beste uit zichzelf te halen en om hun talent te ontdekken. Dat doen wij samen met ruim 300 collega's en duizenden anderen, zoals docenten, schoolbestuurders, auteurs en studenten.

Noordhoff is een uitgever van leermiddelen, maar meer nog zijn wij medevormgever van het onderwijs van morgen. Elke dag ontdekken we hoe leren nog beter kan.

Met slimme methoden en persoonlijke aandacht. Met actueel lesmateriaal en nieuwe technologie. Altijd met de kennis van nu.

Zo verandert de manier waarop we leren met ons mee. Van Aap, Noot, Mies naar digibord. Van lessen voor de hele klas, naar lesstof die echt bij jou past. Leren brengt iedere dag iets nieuws. Voor iedereen die leert én iedereen die anderen helpt leren. Zo blijven we ontdekken, groeien en onszelf ontwikkelen.

De grootste uitgeverij van Nederland

Samen met ruim 300 collega's en 2.500 auteurs

resource-not-found

Als grootste educatieve uitgeverij van Nederland werken wij samen met 2.500 auteurs, ruim 300 collega's en talloze docenten, schoolbestuurders en studenten aan nog beter onderwijs.

Elke dag

2 miljoen keer 3 uur per dag

resource-not-found

Die voelen we, elke dag weer, de verantwoordelijkheid voor al die 2 miljoen mensen die onze producten dagelijks gebruiken. Alleen in het voortgezet onderwijs zijn dat er 1 miljoen leerlingen en 60.000 docenten.

Op jouw manier

1.918 titels, 8,2 miljoen boeken, 1.559.445.324 pagina's

resource-not-found

Boeken, veel boeken, maar we ontwikkelen ook lesmethoden en interactieve producten, want steeds meer leerlingen en studenten werken met interactief lesmateriaal. Wel zo'n 3 miljoen.

Meer van Noordhoff

Leer ons kennen

resource-not-found

Onze missie

Duurzaam ondernemen

Door zo duurzaam mogelijk te werken willen wij bijdragen aan een goede toekomst voor volgende generaties.

resource-not-found

Werken bij Noordhoff

Hoe breng jij ons verder?

Wil jij samen met heel veel gedreven en deskundige collega’s een bijdrage leveren aan beter onderwijs in Nederland?

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice