Skip to Content

Marketing

Als marktleider biedt Noordhoff een groot aantal inleidende basisboeken in de marketing. Welke marketeer heeft Grondslagen van de marketing van Verhage niet in de kast staan?

Over Marketing

Ook op strategisch gebied zijn er vele titels die studenten een goede commerciële basis geven. Zoals ‘de Alsem’, zoals het veelgebruikte boek Strategische marketingplanning van Karel Jan Alsem vaak wordt genoemd. 

Prepzone
Actualiteit en praktijkgerichtheid vinden we erg belangrijk. Daarom werken we met bekende auteurs uit het beroepenveld en voegen we regelmatig actuele cases toe aan onze online ondersteuning Prepzone.

Ga naar Prepzone >>

Ook voor de professional heeft Noordhoff een ruim aanbod aan leermiddelen die voorbereiden op het diploma NIMA A, B en C.

 

Catalogus Marketing & Communicatie 2019 - 2020
 

Maak kennis met Leert.

Online platform voor studieadvies, toetsen en feedback

Alle toetsen van Noordhoff op één overzichtelijke plek, gecombineerd met een persoonlijk studieadvies voor uw studenten en duidelijke feedback bij foute antwoorden. Hoe klinkt dat? Met ons nieuwste online platform Leert. kan het! 

Voor € 9,95 heb je 6 maanden lang toegang tot alle vakken. Met toetsen voor ruim 160 verschillende boeken zit er altijd wel wat voor je tussen!

Maak kennis met Leert.

Nieuws