Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs     Bestelinformatie

Bestelinformatie voor het Voortgezet onderwijs

Beoordelingspakket aanvragen en bekijk de bestelinformatie per methode.

noordhoff voortgezet-onderwijs bestelinformatie
resource-not-found

Bestellen of beoordelen?

In onze webcatalogus vind je een overzicht van alle nieuwe en bestaande uitgaven van Noordhoff.

Via de webcatalogus kun je als docent ook gratis beoordelingspakketten aanvragen. Heb je geen Noordhoff-docentaccount? Vraag dan hier je gratis beoordelingspakket aan.

Bestelinformatie

Assortiment en prijslijsten 2023

Wil je producten van één of meerdere methode(n) bestellen of deze op de leermiddelen/boekenlijst zetten? Bekijk de bestelinformatie per methode. Hier vind je een overzicht van alle prijzen en ISBN’s voor het schooljaar 2023. Klik op de link om een bestand te openen. De lijsten vind je ook onder het kopje Docentenpakket online bij je methode.


Talen


Mens & Maatschappij


Exact

Ook bij voortgezet onderwijs

Toetsen en oefenen

resource-not-found

Complete evaluatiecyclus

Digitaal toetsen

Dankzij digitaal toetsen is evalueren eenvoudiger en efficiënter. Je kunt een toets makkelijk plannen, veilig afnemen, sneller nakijken en vervolgens met meer inzicht nabespreken. Zo evalueren jij en je leerlingen voor het beste resultaat.

resource-not-found

Extra oefenen

Examensprint

Online examentrainer, met persoonlijk studieadvies en inhoudelijke feedback. Met Examensprint biedt Noordhoff een compleet aanbod: van klas 1 tot en met het eindexamen.

Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Klassikale training

Digitaal van start met Noordhoff

Haal alles uit jouw methode, ook digitaal! In het digitale leerplatform kun je resultaten bijhouden, differentiëren, en toetsen maken en afnemen. Wil jij weten hoe? Volg dan de korte starttraining (2,5 uur) bij jou op school.

resource-not-found

Open opleiding

Opleiding tot Toetsexpert

Word dé Toetsexpert van jouw school! Leer tijdens de vierdaagse opleiding hoe je écht goede toetsen maakt, sterk toetsbeleid opstelt en de kwaliteit waarborgt. Met mogelijkheid tot NVE-certificering.

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice