Bestelinformatie voor het Voortgezet onderwijs

Bestellen of een beoordelingspakket aanvragen?
noordhoff voortgezet-onderwijs bestelinformatie

Bestellen of beoordelen?

In onze webcatalogus  vind je een overzicht van alle nieuwe en bestaande uitgaven van Noordhoff.

Zo kun je via de webcatalogus als docent ook gratis beoordelingspakketten aanvragen. 
Bekijk hier het overzicht >>

resource-not-found
resource-not-found

Gebruik boeken - FLEX 

Wij zien dat leerlingen vaak boeken ontvangen die veelvuldig gebruikt zijn. Er bestaat een afspraak voor scholen met een extern boekenfonds dat boeken maximaal 4 keer gebruikt mogen worden. Wij zien dat scholen hier vaak niet van op de hoogte zijn. Noordhoff adviseert school hier scherp op toe te zien. Tegelijkertijd weten we dat dit lastig is.

Dit speelt niet bij het nieuwe FLEX aanbod en daarmee raken we meteen één van de voordelen van een FLEX methode. Met FLEX beschikt iedere leerling altijd over het meest actuele lesmateriaal. Zowel in het boek als digitaal. Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden. Een bijkomend voordeel is dat er geen inname en uitgifte meer is van gebruikte boeken.

Meer informatie over FLEX >>

resource-not-found

Ook bij voortgezet onderwijs

Toetsen en oefenen

resource-not-found

Complete evaluatiecyclus

Digitaal toetsen

Dankzij digitaal toetsen is evalueren eenvoudiger en efficiënter. Je kunt een toets makkelijk plannen, veilig afnemen, sneller nakijken en vervolgens met meer inzicht nabespreken. Zo evalueren jij en je leerlingen voor het beste resultaat.

resource-not-found

Extra oefenen

Examensprint

Online examentrainer, met persoonlijk studieadvies en inhoudelijke feedback. Met Examensprint biedt Noordhoff een compleet aanbod: van klas 1 tot en met het eindexamen.