Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs   Spaans     Paso Adelante

Voortgezet onderwijs

Paso Adelante

Paso Adelante, gemakkelijk en snel Spaans leren

vmbo-t, havo en vwo

onderbouw en bovenbouw

icon Succesbeleving motiveert
icon Vaste opbouw, heldere structuur
icon Met uitgebreide online omgeving
resource-not-found

Niveaus

Met welk niveau wil je aan de slag?

Paso Adelante is beschikbaar voor verschillende niveaus.

Het lesmateriaal van Paso Adelante zelf inzien en beoordelen? Kies een niveau.

Onderbouw

vmbo/havo/vwo

Bovenbouw

havo/vwo
>

Beoordeel zelf

Bekijk het lesmateriaal

Ga naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare producten voor Paso Adelante onderbouw.

De delen 1 tot en met 3 bevatten zes hoofdstukken en voldoende lesstof voor ongeveer 30 à 35 lesweken met 2 of 3 lesuren per week. Veel scholen beginnen met het vak Spaans in leerjaar 2 of 3. Je kunt met deel 1 starten in leerjaar 1, 2 of 3.

resource-not-found

1 (t) havo/vwo, Libro de Textos Hoofdstuk 3

resource-not-found

1 (t) havo/vwo, Libro de ejercicios Hoofdstuk 3

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found

Paso Adelante, gemakkelijk en snel Spaans leren

Ieder hoofdstuk van Paso Adelante heeft een vaste opbouw. In één oogopslag is duidelijk hoe de methode werkt. Leerlingen werken in vaste stappen van receptief naar productief.

Op deze manier leren leerlingen gemakkelijk en snel Spaans begrijpen en toepassen. Het libro de ejercicios wijst de weg door ieder hoofdstuk. In het libro de ejercicios lezen de leerlingen wanneer zij het libro de texto nodig hebben.

resource-not-found
Hoe werk je met Paso Adelante onderbouw?

Het libro de ejercicios van Paso Adelante wijst de weg door ieder hoofdstuk. In het libro de ejercicios lezen de leerlingen wanneer zij het libro de texto nodig hebben.

Veel opdrachten, veel variatie in oefenvormen - Paso Adelante biedt veel oefenmateriaal. De opdrachten hebben heldere opdrachtinstructies en zijn makkelijk te organiseren. Hierdoor kunnen leerlingen  uitstekend zelfstandig aan de slag met Paso Adelante.

Vaste opbouw - Het Libro de texto van Paso Adelante bevat 6 hoofdstukken. Elk hoofdstuk heeft dezelfde vaste opbouw die jouw leerlingen gemakkelijk en doelgericht door de methode navigeert.

Beoordeel zelf

Bekijk het lesmateriaal

Ga naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare producten voor Paso Adelante havo/vwo bovenbouw.

Deel 4 bevat lesstof voor twee leerjaren en kan gebruikt worden in 4/5 havo en 5/6 vwo. De lesstof is verdeeld over vier losse katernen: katern 1, 2 en 3 bevatten zes thematische hoofdstukken. Katern 4 bevat uitgebreide examentrainingshoofdstukken.

resource-not-found

Libro de alumno 4 h/v deel 1, Hoofdstuk 1

resource-not-found

Libro de alumno 4 h/v deel 2, Hoofdstuk 3

resource-not-found

Libro de alumno 4 h/v deel 4, Hoofdstuk 7

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found

Paso Adelante, gedegen examenvoorbereiding

Paso Adelante deel 4 bestaat uit leerwerkboeken, zodat je deze flexibel in kunt zetten. Dit afsluitende deel bevat veel Cito-examenteksten. Bovendien besteden we volop aandacht aan strategietraining voor alle vaardigheden: waar moet je op letten bij het maken van Cito-vragen, hoe bereid je je voor op het spreek-, schrijf- en luisterexamen.

resource-not-found
Hoe werk je met Paso Adelante havo/vwo bovenbouw?

Paso Adelante voor havo/vwo bovenbouw is een taakgerichte methode. In elk hoofdstuk werk je toe naar de Tarea final (eindtaak). Elk hoofdstuk heeft de volgende structuur.

  • Orientación (A)

  • drie paragrafen (B, C en D) 

  • Vocabulario

  • Tarea                                                                                               

Aan het eind van het hoofdstuk zijn er altijd twee Tareas: hablar of escribir. Jij als docent of je leerlingen kiezen welke van de 2 er wordt gemaakt. In de Tarea, die is gekoppeld aan het Europees Referentiekader passen leerlingen alle vaardigheden toe die ze in het hoofdstuk hebben geleerd. Je gaat bijvoorbeeld een presentatie houden.

resource-not-found
Libro de Referencia

Het Libro de Referencia is een apart naslagkatern. In het Libro de Referencia vind je een alfabetische woordenlijst en uitleg van alle grammatica-onderwerpen die behandeld worden. Ook vind je er leertips en leerstrategieën.

resource-not-found
Docentenpakket online bij Paso Adelante

Met het online Docentenpakket bij Paso Adelante heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kun je je leerlingen volgen via de handige resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, hoofdstuktoetsen en werkplanners bij de methode.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Persoonlijke digitale leeromgeving bij Paso Adelante

In de persoonlijke digitale leeromgeving zien jouw leerlingen direct de heldere structuur van de methode terug. Met de gepersonaliseerde leeromgeving heb je alle tools in handen om eenvoudig te differentiëren, formatief te evalueren en het geeft je goed inzicht in de prestaties van je leerlingen door middel van de resultatendashboards.

Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Klassikale training

Digitaal van start met Noordhoff

Haal alles uit jouw methode, ook digitaal! In het digitale leerplatform kun je resultaten bijhouden, differentiëren, en toetsen maken en afnemen. Wil jij weten hoe? Volg dan de korte starttraining (2,5 uur) bij jou op school.

resource-not-found

Open opleiding

Opleiding tot Toetsexpert

Word dé Toetsexpert van jouw school! Leer tijdens de vierdaagse opleiding hoe je écht goede toetsen maakt, sterk toetsbeleid opstelt en de kwaliteit waarborgt. Met mogelijkheid tot NVE-certificering. Startdatum: 21 november.

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Onderwijs verandert. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief speciaal voor Paso Adelante

Aanmelden