Voortgezet onderwijs

Paso Adelante

Paso Adelante, gemakkelijk en snel Spaans leren

vmbo-t, havo en vwo

onderbouw en bovenbouw

icon Succesbeleving motiveert
icon Vaste opbouw, heldere structuur
icon Met uitgebreide online omgeving
resource-not-found

Niveaus

Met welk niveau wil je aan de slag?

Paso Adelante is beschikbaar voor verschillende niveaus.

Het lesmateriaal van Paso Adelante zelf inzien en beoordelen? Kies een niveau.

Onderbouw

vmbo/havo/vwo

Bovenbouw

havo/vwo
>

Beoordeel zelf

Bekijk het lesmateriaal

Ga naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare producten voor Paso Adelante onderbouw.

De delen 1 tot en met 3 bevatten zes hoofdstukken en voldoende lesstof voor ongeveer 30 à 35 lesweken met 2 of 3 lesuren per week. Veel scholen beginnen met het vak Spaans in leerjaar 2 of 3. Je kunt met deel 1 starten in leerjaar 1, 2 of 3.
resource-not-found

1 (t) havo/vwo, Libro de Textos Hoofdstuk 3

resource-not-found

1 (t) havo/vwo, Libro de ejercicios Hoofdstuk 3

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found

Paso Adelante, gemakkelijk en snel Spaans leren

Ieder hoofdstuk van Paso Adelante heeft een vaste opbouw. In één oogopslag is duidelijk hoe de methode werkt. Leerlingen werken in vaste stappen van receptief naar productief.

Op deze manier leren leerlingen gemakkelijk en snel Spaans begrijpen en toepassen. Het libro de ejercicios wijst de weg door ieder hoofdstuk. In het libro de ejercicios lezen de leerlingen wanneer zij het libro de texto nodig hebben.

resource-not-found
Hoe werk je met Paso Adelante onderbouw?

Het libro de ejercicios van Paso Adelante wijst de weg door ieder hoofdstuk. In het libro de ejercicios lezen de leerlingen wanneer zij het libro de texto nodig hebben.

Veel opdrachten, veel variatie in oefenvormen - Paso Adelante biedt veel oefenmateriaal. De opdrachten hebben heldere opdrachtinstructies en zijn makkelijk te organiseren. Hierdoor kunnen leerlingen  uitstekend zelfstandig aan de slag met Paso Adelante.

Vaste opbouw - Het Libro de texto van Paso Adelante bevat 6 hoofdstukken. Elk hoofdstuk heeft dezelfde vaste opbouw die jouw leerlingen gemakkelijk en doelgericht door de methode navigeert.

resource-not-found
Docentenpakket online bij Paso Adelante

Met het online Docentenpakket bij Paso Adelante heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen en kun je je leerlingen volgen via de handige resultatenpagina's. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, hoofdstuktoetsen en werkplanners bij de methode.

Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per schoollocatie.

Persoonlijke digitale leeromgeving bij Paso Adelante

In de persoonlijke digitale leeromgeving zien jouw leerlingen direct de heldere structuur van de methode terug. Met de gepersonaliseerde leeromgeving heb je alle tools in handen om eenvoudig te differentiëren, formatief te evalueren en het geeft je goed inzicht in de prestaties van je leerlingen door middel van de resultatendashboards.

Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Trainingen

Didactische trainingen

Blijf op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Bij Noordhoff Academy kun je verschillende trainingen volgen over wat voor jou belangrijk is. Van doeltaal-leertaal, tot het vergroten van executieve functies bij leerlingen.

resource-not-found

4-daagse opleiding - eerste startdatum: 14 februari 2022

Toetsexpert (open inschrijving)

Wil jij alles weten over toetsing en examinering? Van het maken van goede toetsvragen, tot het schrijven en waarborgen van toetsbeleid? Volg dan de 4-daagse opleiding tot Toetsexpert en word dé expert van jouw school.

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

Onderwijs verandert. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief speciaal voor Paso Adelante

Aanmelden