Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs     Persoonlijke digitale leeromgeving

Persoonlijke digitale leeromgeving

Haal het beste in je leerlingen naar boven met de persoonlijke digitale leeromgeving van Noordhoff voor het voortgezet onderwijs.

header digitale vernieuwing persoonlijke 1220x560

Verdieping

Alle mogelijk-heden op een rij

Met de persoonlijk digitale leeromgeving voor voortgezet onderwijs haal je het beste uit jezelf en je leerlingen. De online leeromgeving maakt het mogelijk om iedere leerling op zijn of haar eigen niveau en tempo te laten werken. Met de resultatendasboards houd jij als docent altijd de regie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vind je ze op een rij.

Persoonlijke leerroutes

Met de verschillende leerroutes in de gepersonaliseerde leeromgeving haal je het beste in je leerlingen naar boven. In deze verschillende routes werkt iedere leerling op zijn eigen niveau en heb je alle tools in handen om makkelijk te differentiëren.

Interactieve opdrachten

Uit onderzoek blijkt dat directe feedback het grootste leerrendement oplevert voor leerlingen. Met interactieve opdrachten ontvangt de leerling direct feedback en kan hij hier meteen mee aan de slag.

Resultaten dashboard

Snel inzicht in de voortgang van je leerlingen? De informatie uit het resultaten dashboard laat je in één oogopslag zien hoe je leerlingen ervoor staan én kun je je leerlingen direct bijsturen en coachen.

NU Actueel

Besteed jij veel tijd aan het zoeken naar aanvullend lesmateriaal dat aansluit op de actualiteit? NU Actueel biedt voor jouw vak actueel lesmateriaal, met opdrachten die aansluiten bij de actualiteit. Zo haal je de echte wereld het klaslokaal binnen.

Digitaal toetsen

Wil je eenvoudiger en efficiënter evalueren? Met Digitaal toetsen kun je makkelijk een toets plannen, veilig afnemen, sneller nakijken en met meer inzicht nabespreken. Zo evalueren jij en je leerlingen voor het beste resultaat.

Oefentoetsen

De oefentoetsen in de persoonlijke leeromgeving zijn uitermate geschikt voor formatief evalueren. Met de oefentoetsen in de digitale leeromgeving krijgt de leerling inzicht in waar hij staat en krijgt hij een gepersonaliseerd studieadvies.

SlimStampen

SlimStampen is een uniek leer- en overhoorprogramma en past zich aan aan de kennis en vaardigheden van de leerling. Het is wetenschappelijk bewezen is dat de leerlingen die leren met SlimStampen 2 punten hoger scoren op een kennistoets.

Examensprint

Examensprint, de snelste weg naar het examen! Examensprint is een online en adaptieve examentrainer met échte Cito-examens, met inhoudelijke, rijke feedback én studieadvies op maat. In het studieadvies worden leerlingen gericht doorverwezen naar de lesstof die ze nog onvoldoende beheersen.

Taken plannen

Wil je meer controle over welke opdrachten je leerlingen maken en zo je eigen leerroutes samenstellen? Met taken plannen bepaal je zelf welke opdrachten je leerlingen maken, zo creëer je eenvoudig je eigen differentiatie paden.

resource-not-found

Online training

Digitaal van start met Noordhoff

Haal alles uit jouw methode, ook digitaal! In het digitale leerplatform kun je resultaten bijhouden, differentiëren, en toetsen maken en afnemen. Wil jij weten hoe? Volg dan de e-learning en binnen een uur ben je helemaal op de hoogte.

resource-not-found

Bestel een beoordelingspakket

Meer weten over blended werken?

In het beoordelingspakket vind je naast boeken van een leerjaar ook een proeflicentie. Met een proeflicentie kunnen jij en je collega’s eenvoudig rondkijken in de gepersonaliseerde digitale leeromgeving.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice