Persoonlijke digitale leeromgeving

Haal het beste in je leerlingen naar boven met de persoonlijke digitale leeromgeving van Noordhoff voor het voortgezet onderwijs. Wil je weten wat er per methode beschikbaar is?

header digitale vernieuwing persoonlijke 1220x560

Verdieping

Alle mogelijk-heden op een rij

Haal het beste in je leerlingen naar boven met de persoonlijke digitale leeromgeving van Noordhoff voor het voortgezet onderwijs. We maken onze digitale leeromgeving klaar voor de toekomst! Dit doen we continu en stapsgewijs. Hier hoef jij niks voor te doen. Klik op onderstaande button en lees wat het betekent voor de methode waarmee jij werkt. Ben jij er klaar voor?

Persoonlijke leerroutes

Met de verschillende leerroutes in de gepersonaliseerde leeromgeving haal je het beste in je leerlingen naar boven. In deze verschillende routes werkt iedere leerling op zijn eigen niveau en heb je alle tools in handen om makkelijk te differentiëren.

Interactieve opdrachten

Uit onderzoek blijkt dat directe feedback het grootste leerrendement oplevert voor leerlingen. Met interactieve opdrachten ontvangt de leerling direct feedback en kan hij hier meteen mee aan de slag.

Resultaten dashboard

Snel inzicht in de voortgang van je leerlingen? De informatie uit het resultaten dashboard laat je in één oogopslag zien hoe je leerlingen ervoor staan én kun je je leerlingen direct bijsturen en coachen.

NU Actueel

Besteed jij veel tijd aan het zoeken naar aanvullend lesmateriaal dat aansluit op de actualiteit?  NU Actueel  biedt voor jouw vak actueel lesmateriaal, met opdrachten die aansluiten bij de actualiteit. Zo haal je de echte wereld het klaslokaal binnen.

Digitaal toetsen

Wil je eenvoudiger en efficiënter evalueren? Met  Digitaal toetsen  kun je makkelijk een toets plannen, veilig afnemen, sneller nakijken en met meer inzicht nabespreken. Zo evalueren jij en je leerlingen voor het beste resultaat.

Oefentoetsen

De oefentoetsen in de persoonlijke leeromgeving zijn uitermate geschikt voor formatief evalueren. Met de oefentoetsen in de digitale leeromgeving krijgt de leerling inzicht in waar hij staat en krijgt hij een gepersonaliseerd studieadvies.

SlimStampen

SlimStampen is een uniek leer- en overhoorprogramma en past zich aan aan de kennis en vaardigheden van de leerling. Het is wetenschappelijk bewezen is dat de leerlingen die leren met SlimStampen 2 punten hoger scoren op een kennistoets.

Examensprint

Examensprint , de snelste weg naar het examen! Examensprint is een online en adaptieve examentrainer met échte Cito-examens, met inhoudelijke, rijke feedback én studieadvies op maat. In het studieadvies worden leerlingen gericht doorverwezen naar de lesstof die ze nog onvoldoende beheersen.

Taken plannen

Wil je meer controle over welke opdrachten je leerlingen maken en zo je eigen leerroutes samenstellen? Met taken plannen bepaal je zelf welke opdrachten je leerlingen maken, zo creëer je eenvoudig je eigen differentiatie paden.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?