FLEX: de volledige mix!

Met FLEX benut je de volle kracht van blended leren. Actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden, gecombineerd met gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak inclusief toetslicenties. Kies zelf hoe jij en je leerlingen werken.

noordhoff voortgezet-onderwijs flex header
resource-not-found

Actueel lesmateriaal

FLEX: de volledige mix!

Met FLEX heb je: 

Boeken die leerlingen mogen houden - Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  

Een persoonlijke digitale leeromgeving met toetsen - In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, toetsen, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.

Actueel lesmateriaal - De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam

Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

Bestelinformatie FLEX-methoden
resource-not-found
FLEX is beschikbaar voor de volgende vakken:

Talen:

  • Nederlands , Engels , Frans en Duits

Exact:

  • Wiskunde, Natuurkunde (en NaSk1 ), Scheikunde (en NaSk2), NaSk en Biologie

Mens & Maatschappij:

  • Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie en Mens & Maatschappij

Staat jouw vak er niet tussen?

De komende jaren blijven we FLEX verder ontwikkelen en beschikbaar maken voor alle niveaus en vakken. Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen of  neem contact op  met onze klantenservice.resource-not-found
Deskundige ondersteuning

Heb je vragen? Via webinars, video’s en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je direct aan de slag kunt met onze digitale leeromgeving.

Via de Noordhoff Academy zijn er aanvullende  trainingen  beschikbaar voor elke methode. Hierin leer je hoe je de digitale leeromgeving optimaal kunt inzetten en welke vorm van blended leren het beste in jouw situatie past.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Je kunt terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.resource-not-found

Klimaatbewust leren

Om het klimaat niet extra te belasten, worden de boeken (met FSC-keurmerk) die de leerlingen mogen houden gecompenseerd via het programma van de Climate Neutral Group. Daarnaast vervangen de boeken veel van de schriften en werkboeken.

Klik hier voor meer informatie over  onze duurzaamheidsinitiatieven >>

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?