Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs     FLEX

FLEX: de volledige mix!

Met FLEX benut je de volle kracht van blended leren. Actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden, gecombineerd met gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak inclusief digitaal toetsen. Kies zelf hoe jij en je leerlingen werken.

noordhoff voortgezet-onderwijs flex header
resource-not-found

Actueel lesmateriaal

FLEX: de volledige mix!

Met FLEX heb je: 

Boeken die leerlingen mogen houden - Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  


Een persoonlijke digitale leeromgeving met toetsen -
In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, digitale toetsen, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.


Actueel lesmateriaal -
De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam

Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

Bestelinformatie FLEX-methoden
resource-not-found
FLEX Releases 2023-2024


Voor schooljaar 2023-2024 hebben we een aantal van onze FLEX methoden geüpdatet. Voor sommige methoden zijn dit kleine veranderingen, voor andere methoden zijn het grotere veranderingen en hebben ze invloed op het PTA. Benieuwd of er iets voor jou verandert?

resource-not-found
FLEX is beschikbaar voor de volgende vakken:


Talen:

  • Nederlands , Engels , Frans en Duits


Exact:

  • Wiskunde, Natuurkunde (en NaSk1 ), Scheikunde (en NaSk2), NaSk en Biologie


Mens & Maatschappij:

  • Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie en Mens & Maatschappij


Staat jouw vak er niet tussen?
De komende jaren blijven we FLEX verder ontwikkelen en beschikbaar maken voor alle niveaus en vakken. Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

resource-not-found
Proefdraaien met FLEX

Wil je onderzoeken hoe blended leren werkt voor jouw vak? Maak gebruik van onze mogelijkheid om te proefdraaien met FLEX. In 6 weken ervaar je in één klas, onder begeleiding van onze deskundige accountmanagers, hoe je leerlingen in de leerwerkboeken opdrachten maken, markeren en aantekeningen plaatsen. Daarnaast ontdek je hoe je de digitale leeromgeving optimaal kunt inzetten voor jou en je leerlingen. Interesse?

Na het invullen van het formulier neemt de accountmanager contact met je op voor een soepele start met FLEX.

resource-not-found
Deskundige ondersteuning

Heb je vragen? Via webinars, video’s en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je direct aan de slag kunt met onze digitale leeromgeving.


Via de Noordhoff Academy zijn er aanvullende trainingen beschikbaar voor elke methode. Hierin leer je hoe je de digitale leeromgeving optimaal kunt inzetten en welke vorm van blended leren het beste in jouw situatie past.


Heb je vragen of wil je meer weten?

Je kunt terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.resource-not-found

Klimaatbewust leren

Om het klimaat niet extra te belasten, worden de boeken (met FSC-keurmerk) die de leerlingen mogen houden gecompenseerd via het programma van de Climate Neutral Group. Daarnaast vervangen de boeken veel van de schriften en werkboeken.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice