Noordhoff.nl   Voortgezet onderwijs     FLEX

Noordhoff FLEX: met IMPACT en PASSIE

Met FLEX van Noordhoff sta jij sterk als docent, en heb je de vrijheid om keuzes te maken die passen bij jou én bij je leerlingen.

FLEX header afbeelding

Maak keuzes die passen bij jou, je vak én je leerlingen

Niet iedere leerling heeft dezelfde leerbehoeften. Niet iedere les vraagt dezelfde aanpak. Dat weet jij als docent als geen ander. Het is dan ook meer dan logisch dat jij zelf bepaalt hoe jij je lesmateriaal inzet. Met FLEX bieden we jou daarvoor de mogelijkheden.

Bekijk de verschillende methoden

Lesgeven zoals jij wilt

Soms met een boek, soms digitaal. Bepaal zelf de combinatie die werkt voor jou én voor je leerlingen. Geef les zoals jij wilt, aangepast aan de individuele behoeften van je leerlingen.

Haal het beste uit je leerlingen

Op basis van wetenschappelijke inzichten en ervaringen van onze gebruikers ontvang je de juiste ingrediënten om ons lesmateriaal vorm te geven. Jij kiest vervolgens de ideale mix voor jouw leerlingen.

Altijd up-to-date met de wetenschap als uitgangspunt

Kwaliteit van lesmateriaal staat bij ons bovenaan. We maken ons materiaal steeds beter met feedback van leerlingen, docenten en (geanonimiseerde) data uit de online leeromgeving.

resource-not-found
Releases 2023-2024


We vernieuwen alleen als het zinvol is. Dan brengen we een nieuwe release uit. We geven duidelijk en op tijd aan wat er verandert en -net zo belangrijk- welke invloed dat heeft op je dagelijkse lespraktijk.

resource-not-found
Met de wetenschap als uitgangspunt

Op het gebied van didactiek verwerken we de nieuwste inzichten. Op deze manier beschik je altijd over materiaal dat naadloos aansluit bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijswetenschap en curriculumontwikkelingen, maar ook op de belevingswereld van je leerlingen.

FLEX veelgestelde vragen

Kan ik FLEX ook uitproberen?

icon

Wat is de looptijd van een FLEX-methode?

icon

Werk ik met FLEX vier jaar met hetzelfde materiaal?

icon

Is FLEX duurder dan reguliere boeken?

icon

De leerwerkboeken worden elk jaar nieuw verstrekt, terwijl de traditionele lesboeken 4 à 5 jaar meegingen – is dat niet verspillend?

icon

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Antwoord op je vragen

Wil je een presentatie aanvragen of heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice