Skip to Content

FLEX: de ideale mix!

Met FLEX benut je de volle kracht van blended leren. Altijd actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden, gecombineerd met gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak. Daarbij kies jij zelf hoe jij en je leerlingen met onze nieuwe blended lesmethodes werken.

 

 


Staat jouw vak er niet tussen?

De komende jaren blijven we FLEX verder ontwikkelen en beschikbaar maken voor alle niveaus en vakken.
Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice 

FLEX is betaalbaar

Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie.

FLEX is betaalbaar

Deskundige ondersteuning

Heb je vragen? Via webinars, video’s en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je direct aan de slag kunt met onze digitale leeromgeving.

Via de Noordhoff Academy zijn er aanvullende trainingen beschikbaar voor elke methode. Hierin leer je hoe je de digitale leeromgeving optimaal kunt inzetten en welke vorm van blended leren het beste in jouw situatie past.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Je kunt terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Deskundige ondersteuning

Klimaatbewust leren

Om het klimaat niet extra te belasten, worden de boeken (met FSC-keurmerk) die de leerlingen mogen houden gecompenseerd via het programma van de Climate Neutral Group. Daarbij vervangen de boeken veel van de schriften en werkboeken.

Klik hier voor meer informatie over onze duurzaamheidsinitiatieven >>

           

Nieuws