Voortgezet onderwijs

buiteNLand

Ontdek jouw wereld!

vmbo, havo, vwo en TTO

onderbouw en bovenbouw

icon Spectaculair beeld in boek en online
icon Gemakkelijk differentiëren op jouw manier
icon Compact en met glasheldere structuur
resource-not-found

Niveaus

Met welk niveau wil je aan de slag?

buiteNLand is beschikbaar voor verschillende niveaus en wordt regelmatig geüpdatet.

Het lesmateriaal van buiteNLand zelf inzien en beoordelen? Kies een niveau.

Onderbouw

vmbo/havo/vwo

Bovenbouw

vmbo

Bovenbouw

havo/vwo
>
resource-not-found
In het kort over buiteNLand

Helder, gestructureerd en compact. Dat geldt zeker voor buiteNLand. De nieuwe editie heeft minder lesstof en meer focus. Kernachtig, activerend en persoonlijk. Haal het beste uit je leerlingen met alle mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren. Met eenvoudig differentiëren, formatief evalueren, interactieve opdrachten en overzichtelijk resultatendashboard.

Neem een kijkje

Bekijk het lesmateriaal

Echt papier voelen? Bestel vrijblijvend een beoordelingspakket.

4e editie

Interessante inhoud gecombineerd met een slimme didactische opbouw. In buiteNLand worden de belangrijkste geografische onderwerpen actueel, thematisch en op schaalniveau behandeld: Wereld – Nederland – Eigen omgeving.
resource-not-found

Leerboek FLEX 1 vmbo-kgt, Hoofdstuk 1

resource-not-found

Leerboek FLEX 1 havo/vwo, Hoofdstuk 1

resource-not-found

Persoonlijke digitale leeromgeving

De kern van de methode

Ontdek jouw wereld. Met buiteNLand!

Helder, gestructureerd en compact

Van ver naar dichtbij, van abstract naar tastbaar. Vertaalt levensgrote feiten en ontwikkelingen en behapbare werkelijkheid. Van zeespiegelstijging naar de dijkverzwaring om de hoek. Zo raakt het verhaal altijd jouw leerlingen. Alle mogelijkheden om je vak uit te dragen, actualiteit te duiden en je leerlingen te inspireren, vind je bij buiteNLand.

Aansprekende inhoud, slimme opbouw

Met buiteNLand is het een plezier om les te geven én les te krijgen. Aansprekende inhoud gecombineerd met een slimme didactische opbouw. De leerdoelen aan het begin van iedereen paragraaf helpen de leerling inzicht te krijgen in hun leerproces. Ondersteund door de online leeromgeving waarin de leerling feedback krijgt op bij de gemaakte opdrachten.

Ook beschikbaar voor TTO

Voor tweetalig onderwijs is buiteNLand ook beschikbaar in het Engels. Deze editie is speciaal geschreven op het juiste niveau voor de TTO-leerling, met de hulp van een native speaker en twee ervaren TTO-docenten.

resource-not-found
buiteNLand is verkrijgbaar als blended lesmethode FLEX

Met FLEX krijg je de krachtige combinatie van actuele lesstof in boeken die leerlingen mogen houden én gepersonaliseerde digitale leerondersteuning voor jouw vak inclusief toetslicenties.

NIEUW! De Grote Bosatlas FLEX

Maak kennis met De Grote Bosatlas FLEX, de perfecte mix van boek en online! Met een gepersonaliseerde leeromgeving voor de docent en de leerling en de nieuwe Grote Bosatlas 56e editie voor in de klas.


En als je kiest voor buiteNLand FLEX, is De Grote Bosatlas FLEX extra voordelig!

resource-not-found

Laat je inspireren

buiteNLand inspireert

De wereld van lesgeven staat nooit stil. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws met blogs, vlogs, podcasts, masterclasses en nog veel meer.

Laat je inspireren
resource-not-found

Bij de les

Als je start met buiteNLand

Bestelinformatie en prijzen

Met het online Docentenpakket bij buiteNLand heb je toegang tot al het online lesmateriaal van de leerlingen. Je bestelt het Docentenpakket per vaksectie per school locatie.Toetsen en oefenen

Bekijk meer info over de voordelen van Digitaal toetsen. En lees over de beste examen-voorbereiding: oefenen met oude examens.

Maak je les actueel

Daag je leerlingen uit met dilemma's, cijfers en stellingen uit de actualiteit. Je vindt ze voor jouw methode gratis op NU Actueel.

Trainingen en opleidingen

We bieden je véél meer dan een methode. Je kunt bij ons terecht voor vakinhoudelijke kennis, de recentste ontwikkelingen en een flinke dosis inspiratie.Zorgeloos overstappen werkt zo

Bestel een beoordelingspakket voor buiteNLand

icon

Neem contact op met je accountmanager

icon

Schakel je eigen opstartcoach in

icon

Goed van Start

icon

Onderwijs verandert. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief speciaal voor buiteNLand.

Aanmelden
resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

Het lesmateriaal van buiteNLand zelf inzien en beoordelen?