Skip to Content

Middelbaar beroepsonderwijs

Noordhoff werkt voor het mbo dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit studenten en docenten halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak.

 

NU Methoden, voor het mbo van nu!

Noordhoff maakt al bijna 200 jaar lesmateriaal. Die ervaring ziet u terug in onze boeken en in ons digitale lesmateriaal. Ons lesmateriaal is alles wat u nodig heeft voor uw onderwijs. Daarom zijn veel mensen enthousiast over onze producten. 

"Dagelijks werken meer dan 2 miljoen mensen met onze leermiddelen,
en daar zijn we trots op!"

We geloven in de kracht van structuur. Onze mbo-methoden hebben een heldere structuur met een stevige didactiek van leren, oefenen en toetsen. Met de NU Methoden kunt u uw eigen programma en individuele leerroutes samenstellen. Onze mbo-methoden zijn 100% examengericht en sluiten aan op de eisen van de kwalificatiedossiers.

Praktijkgericht

De NU Methoden bereiden uw studenten optimaal voor op hun latere beroepspraktijk. De basisboeken reiken de basisstof en vaardigheden aan voor het begin van de opleiding. De profielboeken brengen de verdieping aan voor het gekozen profiel. Het realistische en actuele lesmateriaal is in samenwerking met de beroepspraktijk ontwikkeld. Het taalgebruik en de vele voorbeelden en casussen sluiten aan op de belevingswereld van studenten.

Praktijkgericht

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Hebben u en uw studenten het liefste een boek in handen? Of toch liever nooit meer met boeken slepen? Of juist klassikaal uit een boek werken en thuis het huiswerk digitaal maken? Het kan allemaal.

Onze mbo-methoden zijn geschikt voor individueel leren, oefenen en toetsen en voor klassikaal gebruik. U kunt ervoor kiezen om volledig digitaal te werken of gecombineerd met boeken. Probeer, ontdek en ervaar wat voor u en uw studenten het beste werkt. 

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Digitale vernieuwingen

We werken continu aan onze nieuwe online omgeving. We geven u graag de primeur.

Daarom kunt u de vernieuwingen van NU Nederlands, NU Engels, NU Rekenen en NU Burgerschap op de voet volgen.

Bekijk het webinar over de nieuwe digitale leeromgeving!

Digitale vernieuwingen

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Wij staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met je in contact!

Met vragen over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag jouw vragen.

 

Wij staan voor je klaar!

Gratis mbo-trainingen

Leer, ontdek, ontwikkel met onze mbo-trainingen

Om je tijd en moeite te besparen starten we elk schooljaar met mbo-trainingen. Tijdens deze trainingen leer je snel hoe je alles uit de lesmethode haalt.

Gratis mbo-trainingen

Nieuws