Middelbaar beroepsonderwijs

Altijd het beste voor jou en je student

icon Heldere structuur
icon Krachtige didactiek
icon Service om direct te starten
resource-not-found

Onze methoden

Voor welk vak zoek je een methode?

Selecteer een methode
resource-not-found
Vernieuwde digitale leeromgeving

Haal het beste in je studenten naar boven met de vernieuwde digitale leeromgeving van Noordhoff voor het mbo. Per start schooljaar zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. De reeds beschikbare gebruiksmogelijkheden blijven vanzelfsprekend overeind staan.


Ben jij er klaar voor? Bekijk hier de verbeteringen.

resource-not-found
Goed van start

Start je dit jaar met een methode van Noordhoff mbo? Lees hier hoe je in 3 stappen aan de slag kan met het digitale lesmateriaal van Noordhoff mbo!

resource-not-found

Assortiment en prijzen

Op zoek naar juiste titels, IBSN’s en prijzen?

We maken het je graag gemakkelijk. Hier vind je onze assortimentslijst van 2021/2022 met alle informatie die je nodig hebt.

Met de NU-methoden kun je kiezen

Digitaal, boek of beide

Bepaal zelf hoe je wilt werken: digitaal, uit een boek of met een combinatie van beide. Ontdek wat werkt, voor jou én je studenten.

Ga naar de webshop

Boek

Benadert de thematiek vanuit de praktijkcontext. De boeken van de NU-methoden zijn een goede combinatie van theorie en praktijk.

Digitaal

Met de NU-methoden heb je een overzichtelijke online leeromgeving met online voortgangsmonitor. Vol met (interactieve) opdrachten, uitleg en oefentoetsen om je studenten optimaal te begeleiden.

Blended

Met de NU-methoden kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal.

resource-not-found

START met ontdekken

Ontwikkelingen in het onderwijs zijn in een stroomversnelling geraakt. Ontdek met Noordhoff START hoe het onderwijs van morgen eruit kan zien. Ervaar hoe je de online mogelijkheden het beste kunt integreren in jouw les.

Kijk op START >>

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze klantenservice ook

Met algemene vragen, bijvoorbeeld over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?