Hi mbo-docent!
Hebben wij een match?

We beloven je studenten een goede basis, met onze mbo-methodes. Benieuwd hoe? Beantwoord 6 korte vragen en ontdek onze match!


Onze beloftes: Altijd het beste voor jou & je student

Klik op de iconen voor meer informatie

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Hebben jij en jouw studenten het liefste een boek in handen? Of toch liever nooit meer met boeken slepen? Of juist klassikaal uit een boek werken en thuis het huiswerk digitaal maken? Het kan allemaal.

Onze mbo-methoden zijn geschikt voor individueel leren, oefenen en toetsen en voor klassikaal gebruik. Je kunt ervoor kiezen om volledig digitaal te werken of gecombineerd met boeken. Probeer, ontdek en ervaar wat voor jou en jouw studenten het beste werkt. 

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Ontdek onze nieuwste generieke mbo-methodes

Noordhoff ontwikkelt lesmethodes voor mbo Nederlands, Engels, Rekenen en Burgerschap. Altijd met een duidelijke structuur en een stevige didactiek. Digitaal, uit een boek, of beide. Met persoonlijke leerroutes voor iedere student. En alle ruimte voor docenten om hun tijd en aandacht slimmer te besteden. Voor helder leren vandaag en een goede basis voor morgen.

Ontdek onze nieuwste generieke mbo-methodes

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Ga je starten met het digitale lesmateriaal van Noordhoff? Bekijk de checklist voor een optimale start.

Aan de slag met het digitale lesmateriaal

Wij staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met je in contact!

Met vragen over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag jouw vragen.

 

Wij staan voor je klaar!

Nieuws