Middelbaar beroepsonderwijs

Altijd het beste voor jou en je student

icon Heldere structuur
icon Krachtige didactiek
icon Service om direct te starten
resource-not-found
Onze methoden

Voor welk vak zoek je een methode?

Selecteer een methode
resource-not-found
Vernieuwde digitale leeromgeving

Haal het beste in je studenten naar boven met de vernieuwde digitale leeromgeving van Noordhoff voor het mbo. Per start schooljaar zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. De reeds beschikbare gebruiksmogelijkheden blijven vanzelfsprekend overeind staan.


Ben jij er klaar voor? Bekijk hier de verbeteringen.

resource-not-found
Nationaal Programma Onderwijs

De wereld van onderwijs is in ontwikkeling. Het Nationaal Programma Onderwijs geeft hier met de menukaart richting aan - van leerachterstanden tot eerlijke kansen, van klassikaal lesgeven tot persoonlijk onderwijs. Duurzame ontwikkelingen waar elke school nu mee te maken heeft en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Maar hoe geef je vorm aan de effectieve interventies? Hoe zorg je dat elke leerling boven zichzelf uitstijgt? Wij brengen je verder, zodat iedereen het onderwijs krijgt dat hij verdient.


Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?

resource-not-found
START met zorgeloos overstappen

Wist je dat Noordhoff een unieke opstartservice biedt? De opstartcoach zorgt samen met jou dat alles op tijd in orde is. Zo kies je voor een vlekkeloze start van het schooljaar, met een nieuwe methode! Met onze opstartservice krijg je (gratis):

  • een opstartcoach die je helpt bij een vlekkeloze start;

  • heldere communicatie via een persoonlijk portaal;

  • ondersteuning bij de eerste keer inloggen.

Klik hier voor meer informatie >>

Liever zelf aan de slag? Dat kan! Volg de stappen in het Goed Van Start-plan.Met de NU-methoden kun je kiezen

Digitaal, boek of beide

Bepaal zelf hoe je wilt werken: digitaal, uit een boek of met een combinatie van beide. Ontdek wat werkt, voor jou én je studenten.
Ga naar de webshop

Boek

Benadert de thematiek vanuit de praktijkcontext. De boeken van de NU-methoden zijn een goede combinatie van theorie en praktijk.

Digitaal

Met de NU-methoden heb je een overzichtelijke online leeromgeving met online voortgangsmonitor. Vol met (interactieve) opdrachten, uitleg en oefentoetsen om je studenten optimaal te begeleiden.

Blended

Met de NU-methoden kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal.

resource-not-found

START met ontdekken

Ontwikkelingen in het onderwijs zijn in een stroomversnelling geraakt. Ontdek met Noordhoff START hoe het onderwijs van morgen eruit kan zien. Ervaar hoe je de online mogelijkheden het beste kunt integreren in jouw les.

Kijk op START >>

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze klantenservice ook

Met algemene vragen, bijvoorbeeld over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?