Noordhoff.nl     Middelbaar beroepsonderwijs

Middelbaar beroepsonderwijs

Altijd het beste voor jou en je student

icon Heldere structuur
icon Krachtige didactiek
icon Service om direct te starten
resource-not-found
resource-not-found
Studiemateriaal bestellen

Het is niet meer mogelijk om leermiddelen voor het mbo via Studers te bestellen. Graag verwijzen we naar antwoorden op vragen over het bestellen van studiemateriaal van Noordhoff.

resource-not-found
Goed van start

Start je dit jaar met een methode van Noordhoff mbo? Lees hier hoe je in 3 stappen aan de slag kan met het digitale lesmateriaal van Noordhoff mbo!

Onze methoden

Voor welk vak zoek je een methode?

Selecteer een methode

Lezen = leren

Lezen en leren. Slechts één letter verschil, een letter met enorme gevolgen. Want lezen is essentieel om te leren, bij alle vakken! Wij werken samen met wetenschappers, vakdidactici en jou, dé expert in lesgeven, aan een leesvaardige toekomst. Voor iedereen.

Met de NU-methoden kun je kiezen

Digitaal, boek of beide

Bepaal zelf hoe je wilt werken: digitaal, uit een boek of met een combinatie van beide. Ontdek wat werkt, voor jou én je studenten.

Ga naar de webshop

Boek

Benadert de thematiek vanuit de praktijkcontext. De boeken van de NU-methoden zijn een goede combinatie van theorie en praktijk.

Digitaal

Met de NU-methoden heb je een overzichtelijke online leeromgeving met online voortgangsmonitor. Vol met (interactieve) opdrachten, uitleg en oefentoetsen om je studenten optimaal te begeleiden.

Blended

Met de NU-methoden kun je kiezen: of volledig digitaal werken of een combinatie van boek en digitaal.

resource-not-found

START met ontdekken

Ontwikkelingen in het onderwijs zijn in een stroomversnelling geraakt. Ontdek met Noordhoff START hoe het onderwijs van morgen eruit kan zien. Ervaar hoe je de online mogelijkheden het beste kunt integreren in jouw les.

resource-not-found

Assortiment en prijzen

Op zoek naar juiste titels, IBSN’s en prijzen?

We maken het je graag gemakkelijk. Hier vind je onze assortimentslijst van 2024 met alle informatie die je nodig hebt.

resource-not-found
Altijd op de hoogte blijven?

Noordhoff is er voor de mbo-student, met methoden voor Nederlands, Engels, Rekenen, Burgerschap en Zorg & Welzijn. Maar we zijn er ook voor jou, de docent. Samen met jou willen we werken aan optimaal, geïnspireerd en toekomstbestendig onderwijs, waarmee we studenten klaarstomen voor de arbeidsmarkt.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze klantenservice ook
Met algemene vragen, bijvoorbeeld over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice