Middelbaar beroepsonderwijs

Geef je studenten een goede basis met de mbo-methoden van Noordhoff. We helpen je met alle randvoorwaarden, zodat jij alle tijd kan besteden aan lesgeven


Onze beloftes: Altijd het beste voor jou & je student

Klik op de iconen voor meer informatie

Wil je weten of wij een match hebben? Doe de test

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Hebben jij en jouw studenten het liefste een boek in handen? Of toch liever nooit meer met boeken slepen? Of juist klassikaal uit een boek werken en thuis het huiswerk digitaal maken? Het kan allemaal.

Onze mbo-methoden zijn geschikt voor individueel leren, oefenen en toetsen en voor klassikaal gebruik. Je kunt ervoor kiezen om volledig digitaal te werken of gecombineerd met boeken. Probeer, ontdek en ervaar wat voor jou en jouw studenten het beste werkt. 

Kies zelf: boeken, digitaal lesmateriaal of een combinatie van beide.

Update digitale vernieuwingen mbo

Vanaf maandag 17 augustus presenteren we een nieuwe online omgeving voor NU Nederlands, NU Rekenen en NU Engels.

Omdat we de nieuwe online omgeving gefaseerd ontwikkelen, houden we je op deze pagina continu de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen per methode.

Update digitale vernieuwingen mbo

Ontdek onze nieuwste generieke mbo-methodes

Noordhoff ontwikkelt lesmethodes voor mbo Nederlands, Engels, Rekenen en Burgerschap. Altijd met een duidelijke structuur en een stevige didactiek. Digitaal, uit een boek, of beide. Met persoonlijke leerroutes voor iedere student. En alle ruimte voor docenten om hun tijd en aandacht slimmer te besteden. Voor helder leren vandaag en een goede basis voor morgen.

Ontdek onze nieuwste generieke mbo-methodes

Examensprint: de beste voorbereiding op examens

Studenten trainen hun examens super efficiënt met de Examensprint voor mbo, Nederlands en Engels. Zo zijn ze goed voorbereid op de centrale examens. Voor studenten met een licentie is deze helemaal gratis. Studenten zonder licentie kunnen de examentrainers los bestellen in onze webshop.

Examensprint: de beste voorbereiding op examens

Relaxed van start met mbo-trainingen

Ga je voor het eerst aan de slag met een methode van Noordhoff of ben je toe aan een opfrisser? Het hele jaar door bieden we gratis training aan docenten.

Meld je aan voor één van onze live webinars of volg de online starttraining.

 

Relaxed van start met mbo-trainingen

Wij staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met je in contact!

Met vragen over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag jouw vragen.

Wij staan voor je klaar!

Nieuws