Noordhoff.nl   Basisonderwijs     Junior Cloud

Junior Cloud

Leren gaat de hele dag door. Hoe mooi is het om elk kind te zien groeien, ieder op z’n eigen moment. Junior Cloud is de online leeromgeving die je daarbij helpt. Je ziet precies waar je leerlingen staan én hoe jij ze kunt laten groeien.

noordhoff basisonderwijs junior-cloud header
resource-not-found

Bereid je goed voor - opstarttips

Om te zorgen dat je er helemaal klaar voor bent, hebben we een aantal opstarttips én een uitgebreide handleiding. Zo kun je goed voorbereid en met plezier met ons materiaal aan de slag gaan.

resource-not-found

Goed van start met Junior Cloud

Ga je binnenkort voor het eerst werken met Junior Cloud? Of wil je je kennis nog even opfrissen? In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij jaarlijks het “Goed van start webinar”. Hiermee zorg je dat je direct aan de slag kunt met je eerste les. In een klein uurtje zie je hoe je met Junior Cloud aan de slag kunt, frissen we je kennis op van Junior Cloud en laten we je alle vernieuwingen in Junior Cloud zien. Met live chat voor al je vragen.


Meld je aan voor een van de webinars Goed van start met Junior Cloud:

Inzichten vanuit de wetenschap... toegepast in de praktijk!

Alles over Junior Cloud

resource-not-found

Op reis

Elke leerling gaat in Junior Cloud op een avontuurlijke reis, een heel schooljaar lang. De leeromgeving van elk leerjaar heeft een eigen wereld en reis, passend bij de belevingswereld en interesses van de groep. Reizen lijkt op leren: je vertrekt aan het begin van het schooljaar, je gaat op pad, ontdekt steeds iets nieuws en leert elke dag iets bij.

resource-not-found

Digitaal én op papier

In Junior Cloud vind je een volledige aanbod voor alle vakken uit de Junior-lijn. Daarbij kies je zelf hoe je werkt. Volledig digitaal of met leerwerkboeken én digitaal lesmateriaal. Je kiest per klas en kan elk schooljaar wijzigen. Heb je gekozen voor een combinatie van leerwerkboeken en digitaal lesmateriaal? Dan bepaal je zelf welke vakken, blokken of lesfases je met de boeken wilt doen en welke digitaal.

Alles nog even op een rij?

Zo zit dat! In Junior Cloud

Hoe kun je al je leerlingen eerlijke leerkansen geven? En op welke manier draagt Junior Cloud bij aan eerlijke leerkansen?

Even bellen met …

In deze video bellen wij met Wietse Sterk van de Zonnewijzer. Hij vertelt over de voordelen die Junior Cloud brengt voor zijn school. Zijn leerlingen krijgen direct feedback, tips en uitleg en meer.

resource-not-found

Leren wordt spelen met Junior Cloud Trainer

Junior Cloud Trainer!

Deze online leeromgeving gebruik je naast de methode om extra oefenstof te bieden bij rekenen, spelling en Engels. Leerlingen kunnen tijdens de les, maar ook thuis, op het juiste niveau én doelgericht aan de slag.

Probeer nu 4 maanden gratis uit! »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice