Noordhoff.nl     Basisonderwijs

Basisonderwijs

Elke leerling groeit

icon De kracht van de leerkracht
icon Op het juiste niveau zinvol aan het werk
icon Voor alle vakken en over de grenzen van vakken heen
resource-not-found

De lesmethodes

Voor welk vak zoek je een lesmethode?

Kies je vak

Over Noordhoff Basisonderwijs

Partner in leren

Bij Noordhoff Basisonderwijs maken we leermiddelen die alle kinderen een stevige kennisbasis geven. Onze leermiddelen geven ieder kind eerlijke leerkansen en een fundament om te groeien. Hierbij gaan we uit van bewezen effectieve didactiek en een heldere structuur en opbouw.

resource-not-found

Bereid je goed voor - opstarttips

We mogen weer leren!

Deze zomer zijn je methoden verhuisd van MijnKlas naar de nieuwe omgeving Junior Cloud. Om te zorgen dat je er helemaal klaar voor bent, hebben we een aantal opstarttips. Zo kun je goed voorbereid en met plezier met ons materiaal aan de slag gaat.

Lezen = leren

Lezen en leren. Slechts één letter verschil, een letter met enorme gevolgen. Want lezen is essentieel om te leren, bij alle vakken! Wij werken samen met wetenschappers, vakdidactici en jou, dé expert in lesgeven, aan een leesvaardige toekomst. Voor iedereen.

resource-not-found
💙💛Gratis toegang tot Oekraïens lesmateriaal voor vluchtelingenkinderen

Zijn er bij jouw school Oekraïense vluchtelingenkinderen aangemeld? Of ken je Oekraïense kinderen die lesmateriaal nodig hebben? Er is voor hen gratis lesmateriaal in hun eigen taal beschikbaar! Via een project van de European Education Publishers Association helpen wij lesmateriaal van de Oekraïense educatieve uitgeverij Ranok te delen, zodat deze kinderen hun opleiding in deze situatie kunnen voortzetten.

Scholen, leerlingen en hun ouders kunnen via onze site gratis digitale exemplaren downloaden van meer dan 160 Oekraïense boeken voor basis- en voortgezet onderwijs. De boeken zijn goedgekeurd door het Oekraïense Ministerie van Onderwijs.

We hopen dat deze leermiddelen veel scholen, leerkrachten en docenten in Nederland zullen bereiken, zodat zij leerlingen uit Oekraïne kunnen helpen!

resource-not-found
Nationaal Programma Onderwijs

De wereld van onderwijs is in ontwikkeling. Het Nationaal Programma Onderwijs geeft hier met de menukaart richting aan - van leerachterstanden tot eerlijke kansen, van klassikaal lesgeven tot persoonlijk onderwijs. Duurzame ontwikkelingen waar elke school nu mee te maken heeft en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Maar hoe geef je vorm aan de effectieve interventies? Hoe zorg je dat elke leerling boven zichzelf uitstijgt? Wij brengen je verder, zodat iedereen het onderwijs krijgt dat hij verdient.


Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?

Online leeromgeving

Nieuw: Junior Cloud!

Leren gaat de hele dag door. Hoe mooi is het om je leerlingen daarin te begeleiden?!

Maak kennis met Junior Cloud »

Persoonlijke ondersteuning

In Junior Cloud begint het beste onderwijs bij jou! Junior Cloud ondersteunt jou gedurende je hele leerdag, zodat jij het beste onderwijs kunt geven.

Een heel schooljaar lang op reis

Elke leerling gaat in Junior Cloud op een avontuurlijke reis, een heel schooljaar lang. Elke leeromgeving heeft een eigen wereld en reis, passend bij de belevingswereld en interesses van de groep.

Werken zoals jij wilt

In Junior Cloud vind je een volledig aanbod voor alle vakken. Je kiest zelf hoe je de leerwerkboeken en het digitale lesmateriaal inzet in jouw lessen.

Onderwijs verandert

Onderwijs is altijd in beweging. Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrieven. Meld je nu aan!

Aanmelden »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice