Basisonderwijs

Je wilt het beste onderwijs geven, zodat kinderen presteren naar hun volle vermogen. Je wilt ieder kind op eigen niveau aandacht geven en ze motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Noordhoff ondersteunt scholen in het basisonderwijs bij lesgeven op afstand

Het onderwijs staat door het coronavirus onder druk, maar gelukkig zijn de basisscholen weer open! Niet alle leerlingen zullen de hele week op school zijn, dus les op afstand is ook nog nodig. Noordhoff wil daarbij ondersteunen. Met het digitale lesmateriaal bij onze methoden kunnen jij en jouw leerlingen ook thuis aan de slag.  Benieuwd naar onze oplossingen en tips? 

Noordhoff ondersteunt scholen in het basisonderwijs bij lesgeven op afstand

Noordhoff Basisonderwijs

Het beste onderwijs voor jouw leerlingen begint bij jou. In de klas staat de leerkracht aan het roer. Noordhoff helpt je hierbij. Met een complete leeroplossing en met ondersteuning. Samen met leerkrachten en onderwijsexperts ontwikkelen, toetsen en valideren we de leermiddelen voortdurend. Zo verbeteren we onze methoden iedere dag weer.

Een belangrijk voordeel voor jouw leerlingen: we werken met doorlopende leerlijnen en sluiten onze methoden aan op de structuur én inhoud van de grote lesmethoden in het voortgezet onderwijs.
 

Lees meer over hoe wij je kunnen ondersteunen »

Bekijk snel ons volledige aanbod »

Noordhoff Basisonderwijs

Werken met boeken, digitaal of een mix

Jij kiest: maak je eigen perfecte mix van boeken en digitaal.

Als leerkracht kies je zelf hoe je lesgeeft. Ons aanbod is flexibel. Op ieder moment bepaal jij of je werkt met papieren of digitale middelen, of met een combinatie van beide. De digitale leermiddelen van al onze methoden sluiten naadloos aan op de les- en werkboeken van onze methoden. Daardoor schakel je eenvoudig tussen digitaal en papier.

Werken met boeken, digitaal of een mix

Digitaal lesmateriaal

Uniek is de manier waarop instructie, oefenen, verwerken en toetsen slim samenwerken. Dat kan zowel digitaal als in combinatie met het boek.

Meer adaptiviteit en makkelijk organiseren
Het digitale lesmateriaal is toegankelijk via Basispoort of mijn klas en werkt intuïtief. Leerlingen oefenen op hun eigen niveau en je hebt meteen inzicht in hun voortgang. De resultaten van oefenen en toetsen verschijnen in de bijbehorende dashboards. 

Rijke leerkrachtsoftware                   
Elke les is verrijkt met filmpjes, animaties en interactieve opdrachten. 
Tijdens de les kun je klassikaal of individueel op de tablet controlevragen stellen en behandelen. Daarnaast vind je in de leerkrachtsoftware handleidingen met uitgeschreven aanwijzingen, antwoorden, printbladen bij de boektaken en toetsen. Alle boeken zijn opgenomen en wanneer je leerlingen volledig digitaal werken, ook alle interactieve opdrachten. 

Twee mogelijkheden voor digitaal werken voor de leerling                  

  • Leren uit het boek aanvullen met oefen- en toetssoftware
  • Leerlingsoftware compleet voor volledig digitaal werken

Digitaal lesmateriaal

Momento: totaaloplossing van een overkoepelend dashboard

Met Momento heb je de beste educatieve content, in combinatie met een betaalbaar en kwalitatief goed leerlingdevice én een compleet overzicht van de leerresultaten van je leerlingen. In drie kliks, overzicht, inzicht en analyse.

Vak- en methode overstijgend
Nooit meer schakelen tussen dashboards. Met Momento heb je een overzicht van de oefen- en toetsresultaten van ál je methoden, ongeacht de uitgever. Momento is kosteloos beschikbaar.

Het gebruiksvriendelijke dashboard geeft je op elk moment en op elk device een uniform, vak- en methode-overstijgend beeld van de voortgang van je leerlingen. Van de hele groep, maar ook individuele resultaten. Je ziet welke leerlingen de stof goed beheersen en welke kinderen behoefte hebben aan hulp, ondersteuning of extra uitdaging. Wil je meer in detail analyseren? Je kunt dan direct vanuit Momento doorklikken naar het resultatenoverzicht in de methode.

Momento: totaaloplossing van een overkoepelend dashboard

Trainingen voor het basisonderwijs

Wil je nog meer uit je methode halen? Noordhoff helpt je graag bij jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional. Speciaal voor de opstart of om de methode nog beter in te zetten, biedt Noordhoff Academy de online methodetraining. Op elk apparaat en elk moment te volgen zodat je direct aan de slag kan! 

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3!

Trainingen voor het basisonderwijs

Nieuws


Nieuwsbrief Noordhoff Basisonderwijs

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.