Noordhoff.nl     Basisonderwijs

Basisonderwijs

Elke leerling groeit!

icon De kracht van de leerkracht
icon Stevige kennisbasis
icon Eerlijke leerkansen
resource-not-found

De lesmethodes

Voor welk vak zoek je een lesmethode?

Kies je vak

Over Noordhoff Basisonderwijs

Elke leerling groeit

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen naar proberen, leren en groeien. Wij geloven in de kracht van de leerkracht, een onmisbare schakel in de groei van leerlingen. Vanuit liefde voor leren inspireren wij leerkrachten met onze leeroplossingen, de webinarserie Het lerende kind, whitepapers en blogs. Onze liefde voor leren is groot, net als onze gedrevenheid om leerlingen een stevige basis te geven met eerlijke leerkansen voor ieder kind. Dankzij de doorlopende leerlijn stappen ze vol zelfvertrouwen verder naar de brugklas. Laat ze groeien van trots!

Lezen = leren

Lezen en leren. Slechts één letter verschil, een letter met enorme gevolgen. Want lezen is essentieel om te leren, bij alle vakken! Wij werken samen met wetenschappers, vakdidactici en jou, dé expert in lesgeven, aan een leesvaardige toekomst. Voor iedereen.

resource-not-found
Nationaal Programma Onderwijs

De wereld van onderwijs is in ontwikkeling. Het Nationaal Programma Onderwijs geeft hier met de menukaart richting aan - van leerachterstanden tot eerlijke kansen, van klassikaal lesgeven tot persoonlijk onderwijs. Duurzame ontwikkelingen waar elke school nu mee te maken heeft en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Maar hoe geef je vorm aan de effectieve interventies? Hoe zorg je dat elke leerling boven zichzelf uitstijgt? Wij brengen je verder, zodat iedereen het onderwijs krijgt dat hij verdient.


Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?

Online leeromgeving

Nieuw: Junior Cloud

Leren gaat de hele dag door. Hoe mooi is het om je leerlingen daarin te begeleiden?!

Maak kennis met Junior Cloud »

Persoonlijke ondersteuning

In Junior Cloud begint het beste onderwijs bij jou! Junior Cloud ondersteunt jou gedurende je hele leerdag, zodat jij het beste onderwijs kunt geven.

Een heel schooljaar lang op reis

Elke leerling gaat in Junior Cloud op een avontuurlijke reis, een heel schooljaar lang. Elke leeromgeving heeft een eigen wereld en reis, passend bij de belevingswereld en interesses van de groep.

Werken zoals jij wilt

In Junior Cloud vind je een volledig aanbod voor alle vakken. Je kiest zelf hoe je de leerwerkboeken en het digitale lesmateriaal inzet in jouw lessen.

Onderwijs verandert

Onderwijs is altijd in beweging. Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrieven. Meld je nu aan!

Aanmelden »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice