Noordhoff.nl     Basisonderwijs

Basisonderwijs

Elke leerling groeit!

icon De kracht van de leerkracht
icon Stevige kennisbasis
icon Eerlijke leerkansen
resource-not-found

De lesmethodes

Voor welk vak zoek je een lesmethode?

Kies je vak

Over Noordhoff Basisonderwijs

Elke leerling groeit

Leren is iets fascinerends. Van iets nog niet kunnen naar proberen, leren en groeien. Wij geloven in de kracht van de leerkracht, een onmisbare schakel in de groei van leerlingen. Vanuit liefde voor leren inspireren wij leerkrachten met onze leeroplossingen, onze webinars en evenementen, whitepapers en blogs. Onze liefde voor leren is groot, net als onze gedrevenheid om leerlingen een stevige basis te geven met eerlijke leerkansen voor ieder kind. Dankzij onze doorlopende leerlijn stappen ze vol zelfvertrouwen verder naar de brugklas. Laat ze groeien van trots!

Lezen = leren

Lezen en leren. Slechts één letter verschil, een letter met enorme gevolgen. Want lezen is essentieel om te leren, bij alle vakken! Wij werken samen met wetenschappers, vakdidactici en jou, dé expert in lesgeven, aan een leesvaardige toekomst. Voor iedereen.

Te 𝐠𝐚𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐓𝐣𝐢𝐩𝐜𝐚𝐬𝐭!

Segmentmanager basisonderwijs Petra van der Veen was te gast in de Tjipcast, samen met twee andere educatieve uitgeverijen. Deze podcastaflevering van Tjip de Jong gaat over de rol van een uitgeverij en hoe leermiddelen bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs. Petra vertelt wat de uitgangspunten van Noordhoff zijn bij het ontwikkelen van lesmethoden. Want een goed leermiddel maken, dat is nog niet zo simpel als het misschien lijkt.

Online leeromgeving

Junior Cloud

Leren gaat de hele dag door. Hoe mooi is het om je leerlingen daarin te begeleiden?!

Maak kennis met Junior Cloud »

Persoonlijke ondersteuning

In Junior Cloud begint het beste onderwijs bij jou! Junior Cloud ondersteunt jou gedurende je hele leerdag, zodat jij het beste onderwijs kunt geven.

Een heel schooljaar lang op reis

Elke leerling gaat in Junior Cloud op een avontuurlijke reis, een heel schooljaar lang. Elke leeromgeving heeft een eigen wereld en reis, passend bij de belevingswereld en interesses van de groep.

Werken zoals jij wilt

In Junior Cloud vind je een volledig aanbod voor alle vakken. Je kiest zelf hoe je de leerwerkboeken en het digitale lesmateriaal inzet in jouw lessen.

Speciaal voor jou!

Whitepapers

resource-not-found

Leren gaat de hele dag door

Voor je leerlingen maar ook voor jezelf! Daar helpen we je graag bij met whitepapers, zodat jij het beste uit jezelf en je leerlingen haalt.

Mis geen nieuws!

Onderwijs is altijd in beweging. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nu aanmelden »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice