Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen kunnen rekenen op een goede ondersteuning van Noordhoff in verschillende vakken, waaronder pedagogiek.

Uitgelicht

Kies je leermethode

Hogeschooltaal

Online programma voor zelfstudie en toetsing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook bieden wij je gratis aanvullend lesmateriaal in de vorm van casuïstiek.

Naar Hogeschooltaal

Leert.

Oefen zelf op ons online platform met alle toetsen van Noordhoff gecombineerd met persoonlijke feedback.

Naar Leert.

Prepzone

Digitaal platform gekoppeld aan de studieboeken van Noordhoff. Oefen zelf casuïstiek.

Naar Prepzone

Catalogus Lerarenopleiding 2020/2021

De belangrijkste boeken voor u op een rijtje in een overzichtelijke brochure.

Bekijk hier de catalogus voor de Lerarenopleiding en bestel je boeken in onze webshop.

Catalogus Lerarenopleiding 2020/2021

Over Lerarenopleiding

Als marktleider zien we het als onze taak om docenten en studenten zo goed mogelijk te voorzien van actuele leermiddelen. Ons speerpunt is om u te ontzorgen en uw studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van vakken die horen tot de kennisbasis van de pabo.

Actuele leermiddelen
De afgelopen jaren heeft Noordhoff veel tijd gestoken in de ontwikkeling van mooie titels als Basiskennis Natuur en techniek, Geschiedenis en samenleving, Wetenschap en techniek op de basisschool en GeoWijzer. Om studenten goed voor te bereiden op de toekomst is er aandacht voor 21e eeuwse vaardigheden en sociale media in het basisonderwijs, expliciet in de titels Social learning en leren met sociale media en Word informatievaardig.

Over Lerarenopleiding

Pabo toelatingstoets

Help jouw studenten slagen voor de pabo toelatingstoets aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek. De leer- en werkboeken geven studenten een garantie voor een goede voorbereiding op de toelatingstoets.

Pabo toelatingstoets

Nieuws