De Bosatlas

Begrijp de wereld

icon Educatief icoon
icon Duidelijk en simpel
icon Constante verbetering
resource-not-found

De Bosatlassen

Naar welke Bosatlas ben je op zoek?

Selecteer een product

NIEUW! De Grote Bosatlas FLEX

Maak kennis met De Grote Bosatlas FLEX, de perfecte mix van boek en online! Met een gepersonaliseerde leeromgeving voor de docent en de leerling en de nieuwe Grote Bosatlas 56e editie voor in de klas.

Lees meer over De Grote Bosatlas FLEX »

NIEUW! De Bosatlas van weer en klimaat

De Bosatlas van weer en klimaat laat zien hoe ons weer de afgelopen decennia is veranderd en hoe het weer invloed heeft op de samenleving en alledaagse bezigheden, op feestdagen en op sportevenementen. Zo is de kans op een Elfstedentocht en de kans op een kerst met temperaturen boven de 10 graden groter dan een witte kerst. Maar ook gaat de atlas in op de basis: hoe wordt het dagelijkse weer verwacht, hoe was het weer een paar eeuwen terug, wat is een hogedrukgebied en welke wolken betekenen wat? Daarnaast is er ruime aandacht voor klimaatverandering en de rol van mens en natuur hierbij. Inclusief de actuele effecten ervan en de gevolgen op de langere termijn als het tij niet keert. Of juist wel.

resource-not-found
De Bosatlas van de duurzaamheid

De atlas laat zien welke effecten de toenemende invloed van de mens op de aarde heeft, bijvoorbeeld in de vorm van klimaatverandering, het opraken van grondstoffen, verlies aan biodiversiteit en tekort aan zoet water.

Speciaal voor het onderwijs: een lespakket van zestien lessen. Bij iedere les is een handleiding opgenomen voor de docent, met achtergrondinformatie en praktische tips.

Gratis licentie De Grote Bosatlas (55e editie) en De Kleine Bosatlas

Gratis licentie voor jou en je leerlingen

Je regelt gemakkelijk zelf jouw toegang tot De Bosatlas Online door het gebruiken van de activeringscode. Ook voor je leerlingen is het komend schooljaar de leerlinglicentie geheel kosteloos. De licenties zijn gratis toegankelijk t/m 1 augustus 2022.

Let op! De online omgeving, behorende bij De Grote Bosatlas 55e editie, is nog tot 1 augustus 2022 beschikbaar. Je kunt tot die tijd nog gewoon kosteloos gebruik maken van deze online omgeving. Daarna kan je overstappen op De Grote Bosatlas FLEX .


Docenten

Leerlingen

Klantenservice

Kunnen we je helpen?