Noordhoff.nl   Basisonderwijs     Evenementen basisonderwijs

Kom naar een van onze (partner)evenementen!

Onze methodespecialisten zijn regelmatig aanwezig op evenementen door heel het land. We delen graag meer en gaan met je in gesprek over onze methoden en leermiddelen. Hieronder vind je een overzicht van aankomende (online)evenementen per partner.

Header eventpagina BAO

Heutink

resource-not-found

21-02-2024 - Nieuw Nederlands Junior Taal, Spelling, Lezen en Plein Junior

Onderwijsmarkt Oud Gastel

Wij zijn aanwezig op de Onderwijsmarkt van Heutink in Oud Gastel. Doe kennis op over Nieuw Nederlands Junior Taal, Spelling, Lezen en Plein Junior! Het evenement begint om 14.30 uur.

resource-not-found

28-02-2024 - Nieuw Nederlands Junior Taal, Spelling, Lezen en Plein Junior

Onderwijsmarkt Joure

Op 28 februari staan we op de Heutink Onderwijsmarkt in Joure. Van 14.30 uur tot 19.00 uur kun je ons alles vragen over onze methoden Nieuw Nederlands Junior Taal, Spelling, Lezen en Plein Junior. Zien we je daar?

Reinders

resource-not-found

06-03-2024 - Getal & Ruimte Junior

Themamiddag Rekenen

Op Reinders' themamiddag Rekenen kom je meer te weten over Getal en Ruimte Junior. Je leert alles over de inhoud en structuur van de methode en hoe je gepersonaliseerd leren inzet. Het evenement is in Oisterwijk en duurt van 13.30 tot 16.45 uur.

resource-not-found

13-03-2024 - Stepping Stones Junior

Themamiddag Engels

Wij zijn 13 maart aanwezig op de themamiddag Engels van Reinders in Oisterwijk. We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan over Stepping Stones Junior. Onze methodespecialisten staan voor je klaar.

De Rolf groep

resource-not-found

06-03-2024 - Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling

Tools voor Taal

De Rolf groep organiseert op 6 maart Tools voor taal: een online bijeenkomst waar je kennis kunt maken met onze methoden Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling. Het evenement is gratis bij te wonen en duurt van 14.30 tot 17.15 uur.