Noordhoff.nl   Middelbaar beroepsonderwijs     NU Online marketing en e-commerce

Middelbaar beroepsonderwijs

NU Online marketing en e-commerce

Actuele, aansprekende cases en opdrachten

Keuzedeel

icon Wisselwerking boek – online omgeving
icon Actuele, aansprekende cases en opdrachten
icon Theorie met een concrete praktijkcontext
resource-not-found
resource-not-found

De kracht van NU Online marketing en e-commerce

NU Online marketing en e-commerce biedt inzichten en kennis die belangrijk zijn bij het opstarten van je eigen online bedrijf. Het doorloopt de essentiële stappen die de student nodig heeft om zijn of haar online bedrijf tot een succes te maken. Door de mix van theorie en praktijk kan een student de opgedane kennis direct toepassen op de eigen situatie. Van de start van je eigen webshop tot het bijhouden van privacywetgeving, en van orderafhandeling tot de opzet van je eigen communicatieplan. Het komt allemaal aan bod in NU Online Marketing en e-commerce.   

resource-not-found
Kenmerken NU Online marketing en e-commerce

In NU Online marketing en e-commerce komen onder meer de volgende vragen aan bod: Hoe run je een webshop? Aan welke wetgeving moet je je hierbij houden? En hoe laat je je bedrijf groeien?

Elk thema begint met een praktijkcasus als leercontext, die voor de student inspirerend en voorstelbaar is. De theorie en opdrachten worden rondom deze casus aangeboden. De student heeft zo in elk thema een concreet uitgangspunt bij het ontwikkelen van de competenties en werkprocessen van het keuzedeel en het leerproces loopbaanleren.

De thema's in NU Online marketing en e-commerce bevatten uitleg, informatie en basiskennis over online marketing en praktische kennis over het bouwen van een eigen website, het inrichten van een eigen e-commercebedrijf en het zakelijk communiceren via social media.

Beoordeel zelf

Bekijk het lesmateriaal

Ga naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare producten voor NU Keuzedelen mbo.

1e druk

NU Online marketing en e-commerce biedt inzichten en kennis die belangrijk zijn bij het opstarten van je eigen online bedrijf. Het doorloopt de essentiële stappen die de student nodig heeft om zijn of haar online bedrijf tot een succes te maken.

resource-not-found

Leerwerkboek niveau 3/4, Hoofdstuk 1

resource-not-found

Assortiment en prijzen

Op zoek naar juiste titels, IBSN’s en prijzen?

We maken het je graag gemakkelijk. Hier vind je onze assortimentslijst van 2024 met alle informatie die je nodig hebt.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heb je inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze klantenservice ook
Met algemene vragen, bijvoorbeeld over jouw docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice
Het lesmateriaal van NU Online marketing en e-commerce zelf inzien en beoordelen?