Voortgezet onderwijs

Motiveren en activeren

icon Het grootste aanbod
icon Doorlopende leerlijnen
icon Aansluiten bij interesses
resource-not-found

Onze lesmethoden

Voor welk vak zoek je een lesmethode?

Selecteer een vak

Goed onderwijs geeft ieder kind kansen op een geslaagde toekomst.

Voortgezet onderwijs

Noordhoff werkt dag in dag uit aan leeroplossingen voor het voortgezet onderwijs om het beste uit leerlingen, docenten en schoolleiders te halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak. Dagelijks leren en werken meer dan 1,1 miljoen leerlingen, docenten en schoolleiders met onze producten, en daar zijn we trots op.

resource-not-found
Vernieuwde digitale leeromgeving

Haal het beste in je leerlingen naar boven met de vernieuwde digitale leeromgeving van Noordhoff voor het voortgezet onderwijs. Per start schooljaar zetten wij de huidige digitale leeromgeving over naar de verbeterde versie, hier hoef jij niks voor te doen. De reeds beschikbare gebruiksmogelijkheden blijven vanzelfsprekend overeind staan.


Ben jij er klaar voor?  Bekijk hier de verbeteringen.

resource-not-found
Partner voor schoolleiders

Als schoolleider sta je voor flinke uitdagingen. Persoonlijk leren. Toetsing. De professionalisering van je docenten. Nieuwe leermiddelen. Hoe speel jij in op grote vragen in onderwijsvernieuwing? Noordhoff is partner voor schoolleiders. We bieden je advies, trainingen en hulp bij de implementatie van nieuwe methodes. Zo vinden we samen passende ant-woorden, voor de onderwijskwaliteit op jouw school.


Klaar om vooruit te denken? Noordhoff brengt je verder.

resource-not-found
Goed van start met het digitale lesmateriaal

Wij helpen je graag bij de voorbereidingen op het nieuwe schooljaar. Doorloop het Goed van start stappenplan om te checken of jullie kunnen starten. En volg de gratis opstart e-learning voor jouw methode om alle mogelijkheden van de digitale leeromgeving te ontdekken. Zo zijn jij en je leerlingen verzekerd van een goede start.

resource-not-found
Nationaal Programma Onderwijs

De wereld van onderwijs is in ontwikkeling. Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) geeft hier met de menukaart richting aan - van leerachterstanden tot eerlijke kansen, van klassikaal lesgeven tot persoonlijk onderwijs. Duurzame ontwikkelingen waar elke school nu mee te maken heeft en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Maar hoe geef je vorm aan de effectieve interventies? Hoe zorg je dat elke leerling boven zichzelf uitstijgt? Wij brengen je verder, zodat iedereen het onderwijs krijgt dat hij verdient.


Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?

resource-not-found

Actueel lesmateriaal

FLEX: de volledige mix!

Met FLEX heb je: 

Boeken die leerlingen mogen houden - Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  

Een persoonlijke digitale leeromgeving met toetsen - In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, toetsen, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.

Actueel lesmateriaal - De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.

Betaalbaar & behulpzaam

Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

Bestelinformatie FLEX-methoden
resource-not-found
Heb jij je Docentenpakket al besteld?

Om goed van start te gaan in het nieuws schooljaar is het van belang dat je een Docentenpakket besteld. Hiermee hebben jij en je collega’s uit je vaksectie toegang tot al het lesmateriaal van je leerlingen en volg je je leerlingen eenvoudig via de resultatenpagina’s. Het Docentenpakket bevat bovendien de docentenhandleiding, antwoorden, e-books, practicumwerkbladen, uitwerkingen, KTI-gecertificeerde toetsen en werkplanners bij de methode.

Persoonlijke digitale leeromgeving

In de persoonlijke digitale leeromgeving zien jouw leerlingen direct de heldere structuur van de methode terug. Met de gepersonaliseerde leeromgeving heb je alle tools in handen om eenvoudig te differentiëren, formatief te evalueren en het geeft je goed inzicht in de prestaties van je leerlingen door middel van de resultatendashboards. Met de persoonlijke digitale leeromgeving speel je efficiënter in op de individuele leerbehoeftes van je leerlingen!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die de persoonlijke digitale leeromgeving biedt?

Wil je weten wat er per methode beschikbaar is?

Meer informatie

Bestellen

resource-not-found

Bestellen of een beoordelingspakket aanvragen

Bestelinformatie

Wil je producten van één of meerdere methode(n) bestellen of deze op de leermiddelen /boekenlijst zetten? Bekijk de bestelinformatie per methode.

resource-not-found

Extra oefenen

Examensprint

Online examentrainer, met persoonlijk studieadvies en inhoudelijke feedback. Met Examensprint biedt Noordhoff een compleet aanbod: van klas 1 tot en met het eindexamen.

Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Trainingen

Didactische trainingen

Blijf op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Bij Noordhoff Academy kun je verschillende trainingen volgen over wat voor jou belangrijk is. Van doeltaal-leertaal, tot het vergroten van executieve functies bij leerlingen.

resource-not-found

Ondersteuning

Training Digitaal toetsen

Volg de gratis training Digitaal toetsen en leer alles over deze functionaliteit: hoe je zelf een toets samenstelt, hoe je een toets plant en hoe je feedback kunt geven aan je leerlingen.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?