Voortgezet onderwijs

Motiveren en activeren

icon Het grootste aanbod
icon Doorlopende leerlijnen
icon Aansluiten bij interesses
resource-not-found
De lesmethodes

Voor welk vak zoek je een lesmethode?

Selecteer een vak
resource-not-found
Corona & onderwijs
Ondersteuning bij les op afstand

Het onderwijs en de zorg staan door het coronavirus onder druk. Wij doen ons uiterste best om in elke situatie te helpen de continuïteit van het onderwijs te garanderen, ook als onderwijs – gedeeltelijk of helemaal - thuis plaatsvindt.

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op via  mijnnoordhoff.nl  of (088) 522 6888 (Klantenservice).

Noordhoff kan ondersteunen door te helpen bij het lesgeven op afstand. Hieronder vind je de oplossingen die wij bieden:

Goed onderwijs geeft ieder kind kansen op een geslaagde toekomst.

Voortgezet onderwijs

Noordhoff werkt dag in dag uit aan leeroplossingen voor het voortgezet onderwijs om het beste uit leerlingen, docenten en schoolleiders te halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak. Dagelijks leren en werken meer dan 1,1 miljoen leerlingen, docenten en schoolleiders met onze producten, en daar zijn we trots op.
resource-not-found
Altijd actueel
FLEX: de ideale mix!

Met FLEX heb je: 


Boeken die leerlingen mogen houden -
Leerlingen krijgen elk schooljaar een nieuw boek. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen plaatsen; alles in één boek dat ze zelf mogen houden.  

Een persoonlijke digitale leeromgeving - In de digitale leeromgeving worden leerlingen uitgedaagd op hun eigen niveau met interactieve opdrachten, feedback en heldere rapportages voor jou als docent.


Altijd actueel - De meest actuele lesstof is altijd binnen handbereik en wordt voor de meeste methodes maandelijks aangevuld met nieuw lesmateriaal voorzien van opdrachten op basis van het nieuws en actualiteiten.


Betaalbaar & behulpzaam

Met FLEX betaal je een vaste prijs per leerling per jaar. De kosten per leerling per jaar zijn vergelijkbaar met de aanschaf of huur van reguliere boeken en een jaarlijkse online licentie. Heb je vragen over FLEX? Dan staan we voor je klaar om je een goede start met FLEX te laten maken!

Bestelinformatie FLEX-methoden

Persoonlijke digitale leeromgeving

In de persoonlijke digitale leeromgeving zien jouw leerlingen direct de heldere structuur van de methode terug. Met de gepersonaliseerde leeromgeving heb je alle tools in handen om eenvoudig te differentiëren, formatief te evalueren en het geeft je goed inzicht in de prestaties van je leerlingen door middel van de resultatendashboards.

Daarnaast biedt de digitale leeromgeving altijd actueel lesmateriaal met NU Actueel en biedt het extra ondersteuning in leren en overhoren met SlimStampen bij de talen en biologie. Met deze tools speel je efficiënt in op de individuele leerbehoeftes van je leerlingen.

Bekijk alle video's om te zien hoe de persoonlijke digitale leeromgeving er uitziet.

Wil je weten wat er per methode beschikbaar is?

Meer informatie

Bestellen

resource-not-found

Bestellen of een beoordelingspakket aanvragen

Bestelinformatie

Wil je producten van één of meerdere methode(n) bestellen of deze op de leermiddelen /boekenlijst zetten? Bekijk de bestelinformatie per methode.

resource-not-found

Extra oefenen

Examensprint

Online examentrainer, met persoonlijk studieadvies en inhoudelijke feedback. Met Examensprint biedt Noordhoff een compleet aanbod: van klas 1 tot en met het eindexamen.

Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Trainingen

Start- en verdiepende trainingen

Je wilt als docent op de hoogte blijven. Van de laatste ontwikkelingen in de (digitale) methode, tot de nieuwste onderwijstrends. Volg daarom de verschillende start- of verdiepende trainingen. Online of op school met jouw collega’s!

resource-not-found

Opleidingen

Toetsbeleid en examinering

Het maken van toetsen en toetsbeleid is een vak apart. Noordhoff Academy biedt daarom verschillende opleidingen aan. Maak de stap en word gecertificeerd Toetsexpert of leer alles over het opstellen van een degelijke examencommissie.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een keer een presentatie over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

En onze Klantenservice

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

resource-not-found
Meedenken over onze leeroplossingen?

Docentenpanel: samen met docenten en leerlingen!


De digitale leeromgeving van Noordhoff komt niet zomaar tot stand. We ontwikkelen deze samen met docenten en leerlingen. Het docentenpanel van Noordhoff bestaat uit ruim 200 docenten in het voortgezet onderwijs, van alle vakken. Meedenken kan op verschillende manieren: via schriftelijk onderzoek, via pilots bij jou op school of via deelname aan klankbordgroepen. Op basis van gesprekken met leerlingen, docenten en ICT-coördinatoren denken we de nieuwe leeromgeving uit, stellen we bij en ontwikkelen we verder. Al onze leermiddelen en leeroplossingen zijn door docenten en leerlingen uitgebreid getest en geëvalueerd.

Wil jij ook meedenken over onze leeroplossingen?  Meld je dan aan voor ons panel!  

resource-not-found

Klantenservice

Kunnen we je helpen?