Goed van Start

In 3 stappen aan de slag met het digitale lesmateriaal!
Goed van start VO header generic 1220 x 560
resource-not-found
Stap 1: Docentenaccount, online lesmateriaal en boeken

Om probleemloos te kunnen werken met het lesmateriaal van Noordhoff is het noodzakelijk dat je een docentenaccount hebt aan.  Maak een docentenaccount aan >>
Hulp nodig? Bekijk hier de uitlegvideo >>

Heb je al een docentenaccount? Ga dan verder.

Toegang docentenmateriaal
Bestel je licentie voor het Docentenpakket via docentenpakket.nl. Het Docentenpakket geeft je toegang tot het docentenmateriaal. Hulp nodig? Bekijk de instructievideo >> .

Het Docentenpakket bestel je per locatie en is te gebruiken door 20 docenten.

Docentenlicentie activeren
Docentenlicentie binnen? Tijd om te activeren. Er zijn twee toegangsroutes om jouw docentenlicentie te activeren. Informeer bij de ict- coördinator van jouw school welke route voor jou van toepassing is.

  • Toegangsroute 1: Via de ELO (elektronische leeromgeving)
    Gaan je leerlingen via de ELO naar het lesmateriaal, dan verloopt de toegang voor docentenmateriaal via de ELO. De productlinks bij je bestelling zijn na ontvangst van het leveringsbericht beschikbaar voor de coördinator Directe Toegang/ELO-beheerder op jouw school. Deze plaatst vervolgens de productlinks in de ELO bij de juiste docenten.
    Hulp nodig? Bekijk de handleiding >>   

  • Toegangsroute 2: Toegang via de Noordhoff-methodewebsite met gebruik van een activeringscode. Voor toegangsroute 2 geldt dat de besteller (en/of de coördinator Directe Toegang van jouw school) de activeringscode en de bijbehorende instructie verkrijgt via het  downloadportaal  van Noordhoff. 

·        
Beschikken jij en collega’s al over de juiste gebruikersexemplaren* van de lesmethode? Nog niet? Bestel ze hier.

* Lesboeken die wij tegen gereduceerd tarief aanbieden aan docenten. Qua inhoud zijn ze identiek aan de boeken van de leerling.

resource-not-found
Stap 2: PC & training

Test je systeem  om te controleren of jouw computer de juiste instellingen en programma’s heeft om het digitale lesmateriaal goed te gebruiken. 

Problemen met het gebruik van onze digitale leermiddelen zoals witte schermen en pagina’s die niet laden? Bekijk hier de mogelijke oplossingen .

Wanneer leerlingen werken op een eigen laptop, computer of tablet, raden we aan de leerlingen een systeemcheck te laten doen. Leerlingen vinden onze systeemeisen hier .

resource-not-found
Stap 3: Klaar voor de start?

Staan jouw klassen al klaar in de online omgeving?
Om vast te stellen of het voor jou noodzakelijk is om handmatig klassen aan te maken moet je weten of jouw schoollocatie klassen via een ELO importeert. Weet je dit niet of niet zeker,
controleer dit bij de ict- coördinator op jouw school.

Toegang leerlingen
Neem contact op met de leermiddelencoördinator van jouw school om na te gaan of het juiste lesmateriaal inclusief de licenties voor jouw leerlingen is besteld en is klaar gezet door jullie distributeur. 

Maak een vliegende start!
Maak via de gratis e-learning kennis met de digitale leeromgeving van jouw methode.

Het is gelukt! Je hebt alle stappen doorlopen. Wij wensen je veel plezier met het gebruik van ons lesmateriaal.

Heb je nog vragen? Wij staan van maandag t/m vrijdag tussen 08:00-17:00 uur voor je klaar. Je kan ons bereiken op 088- 522 6888.

Training, opleiding en inspiratie

Noordhoff Academy

resource-not-found

Trainingen

Methode- en didactische trainingen

Je wilt als docent op de hoogte blijven. Van de laatste ontwikkelingen in de (digitale) methode, tot de nieuwste onderwijstrends. Volg daarom de verschillende methode- of didactische trainingen. Online of op school met jouw collega’s!

resource-not-found

Opleidingen

Toetsbeleid en examinering

Het maken van toetsen en toetsbeleid is een vak apart. Noordhoff Academy biedt daarom verschillende opleidingen aan. Maak de stap en word gecertificeerd Toetsexpert of leer alles over het opstellen van een degelijke examencommissie.

Contact

Kunnen we je verder helpen?

resource-not-found
Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wil je een presentatie aanvragen over één van onze methoden? Heb je inhoudelijke vragen over onze producten?  Onze accountmanagers komen graag met je in contact.

 

En onze Klantenservice ook

Met vragen over docentenaccount, licenties of levering van producten kun je terecht bij onze  klantenservice  (088) 522 6888. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.