Accountmanagers Hoger onderwijs

Heb je advies nodig, vragen, ideeën of wensen? Bekijk voor welk vakgebied je welke accountmanager kunt benaderen & neem contact op!

Wil je liever telefonisch contact? Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar via tel. (088) 522 6888.

Hans Sips

Ik ben Hans Sips, Accountmanager Economie voor Hanzehogeschool, NHL Stenden, Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en Hogeschool van Amsterdam. Mijn klanten helpen succesvol te zijn is mijn grootste uitdaging. Dat doe ik door mee te beleven, mee te denken en te adviseren.
Onderwijs is continu in beweging; nieuwe technologie geeft voortdurend nieuwe mogelijkheden. Noordhoff geeft mij de kans om hier dagelijks aan te werken. Omdat het altijd beter kan...!

Mijn vakgebieden: Economie

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 53 36 01 94
E-mail: h.sips@noordhoff.nl

Hans Sips

Linda van Valen

Het beste uit jezelf en studenten halen? Daar help ik je graag bij! Als voormalig docent denk ik graag mee over de lesinhoud en manieren van doceren. Ik kan je meer vertellen over onze (nieuwe) leermiddelen én leeroplossingen voor Sociale Studies, de Lerarenopleidingen en het Hoger Economisch Onderwijs.

Mijn vakgebieden: Sociale Studies, Lerarenopleidingen & Economie

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 82 07 15 39
E-mail: l.vanvalen@noordhoff.nl

 

Linda van Valen

Marianne Borra

Vanwege mijn technische en onderwijskundige achtergrond heb ik een hart voor techniek en Hoger Onderwijs. Heb je vragen over literatuur of bijpassende leermiddelen? Ik geef graag advies over producten die optimaal bijdragen aan jouw lessen voor nóg beter technisch onderwijs. En hoe studenten zich met onze leermiddelen kunnen voorbereiden op de beroepspraktijk.

Mijn vakgebieden: Exact, Techniek & Onderzoek

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 20 96 31 95
E-mail: m.borra@noordhoff.nl

Marianne Borra

Marianne Oosterop

Geef je les op een Hogeschool in het Westen of Zuiden van Nederland in de sector economie, marketing, communicatie, management en/of recht en ben je op zoek naar nieuw materiaal of wil je advies? Neem dan vooral contact met mij op.

Mijn vakgebieden: Economie

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 12 11 44 08
E-mail: m.oosterop@noordhoff.nl

Marianne Oosterop

Davey Martowidjojo

Ik ben Davey Martowidjojo, woonachtig in Amsterdam. Je kunt mij omschrijven als een energiek en creatief persoon, die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als Tech-ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan en daarmee adviseer ik in de vakgebieden Economie en Marketing. Procesoptimalisatie en digitalisering gaan een steeds belangrijkere rol spelen binnen de continu veranderende wereld. Bereid je dus voor met de content van Noordhoff!

Mijn vakgebieden: Economie en Marketing (Private sector)

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 13 84 27 50
E-mail: d.martowidjojo@noordhoff.nl

 

Davey Martowidjojo

Madelon van Dijk

Met mijn hospitality achtergrond weet ik hoe ik mensen efficiënt en goed van dienst kan zijn. Dit is ideaal voor de Inside Sales functie die ik bekleed binnen Noordhoff. Voor het Hoger onderwijs ben ik op werkdagen volop telefonisch en via de e-mail bereikbaar om vraagstukken over onze leermiddelen te beantwoorden en/of je hierover te adviseren. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen en mijn steentje bij te dragen aan het onderwijs van morgen.

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 13 82 12 83
E-mail: m.vandijk2@noordhoff.nl

 

Madelon van Dijk