Accountmanagers Hoger onderwijs

Heb je specifieke wensen of ideeën?
Of gebruik je leermiddelen van Noordhoff en heb je hier een vraag over?
Onze accountmanagers helpen je graag verder! 

Wil je liever telefonisch contact? Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar via tel. (088) 522 6888.

Hans Sips

Ik ben Hans Sips, Accountmanager Economie voor respectievelijk Hanzehogeschool, NhlStenden, Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en Hogeschool van Amsterdam. Mijn klanten helpen succesvol te zijn is mijn grootste uitdaging; dat doe ik door mee te beleven, mee te denken en te adviseren.
Onderwijs is continu in beweging; nieuwe technologie geeft voortdurend nieuwe mogelijkheden. Noordhoff geeft mij de kans om hier dagelijks aan te werken. Omdat het altijd beter kan........!

Mijn vakgebieden: Economie.

Contactgegevens:
Tel: 06 - 533 60 194
E-mail: h.sips@noordhoff.nl

Hans Sips

Linda van Valen

Het beste uit jezelf en studenten halen? Daar help ik je graag bij! Als voormalig docent denk ik graag mee over de lesinhoud en manieren van doceren. Ik kan je meer vertellen over onze (nieuwe) leermiddelen én leeroplossingen voor Sociale Studies, de Lerarenopleidingen en het Hoger Economisch Onderwijs.

Mijn vakgebieden: Sociale Studies, Lerarenopleidingen & Economie.

Contactgegevens:
Tel: 06 - 820 715 39
E-mail: l.vanvalen@noordhoff.nl

 

Linda van Valen

Marianne Borra

Vanwege mijn technische en onderwijskundige achtergrond heb ik een hart voor techniek en Hoger Onderwijs. Heb je vragen over literatuur of bijpassende leermiddelen? Ik adviseer graag welke producten optimaal bijdragen aan jouw lessen en nóg beter technisch onderwijs. En hoe studenten met onze leermiddelen zich optimaal kunnen voorbereiden op de beroepspraktijk.

Mijn vakgebieden: Exact, Techniek & Onderzoek

Contactgegevens:
Tel: 06 - 209 63 195
E-mail: m.borra@noordhoff.nl

Marianne Borra

Marianne Oosterop

Geef je les op een Hogeschool in west of zuid Nederland in de sector economie, marketing, communicatie, management en/of recht en ben je op zoek naar nieuw materiaal of wil je advies? Neem dan vooral contact met mij op.

Mijn vakgebieden: Economie.

Contactgegevens:
Tel: 06- 12 11 44 08
E-mail: m.oosterop@noordhoff.nl

Marianne Oosterop

Davey Martowidjojo

Ik ben Davey Martowidjojo, woonachtig in Amsterdam, energiek en creatief die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als Tech-ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan en daarmee adviseer ik de vakgebieden Economie en Marketing. Procesoptimalisatie en digitalisering zullen een steeds belangrijke rol gaan spelen binnen de continu veranderende wereld. Bereid je dus voor met de content van Noordhoff!

Mijn vakgebieden: Economie en Marketing (Private sector)

Contactgegevens:
Tel. 06 -138 427 50
E-mail: D.Martowidjojo@noordhoff.nl

 

Davey Martowidjojo