Accountmanagers Hoger onderwijs

Heb je advies nodig, vragen, ideeën of wensen? Bekijk voor welk vakgebied je welke accountmanager kunt benaderen & neem contact op!

Wil je liever telefonisch contact? Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar via tel. (088) 522 6888.

Hans Sips

Ik ben Hans Sips, Accountmanager Economie voor Hanzehogeschool, NHL Stenden, Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en Hogeschool van Amsterdam. Mijn klanten helpen succesvol te zijn is mijn grootste uitdaging. Dat doe ik door mee te beleven, mee te denken en te adviseren.
Onderwijs is continu in beweging; nieuwe technologie geeft voortdurend nieuwe mogelijkheden. Noordhoff geeft mij de kans om hier dagelijks aan te werken. Omdat het altijd beter kan...!

Mijn vakgebieden: Economie

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 53 36 01 94
E-mail: h.sips@noordhoff.nl

Hans Sips

Linda van Valen

Het beste uit jezelf en studenten halen? Daar help ik je graag bij! Als voormalig docent denk ik graag mee over de lesinhoud en manieren van doceren. Of het nu gaat om studieboeken, blended learning of 100% digitaal werken: er is altijd een passende leeroplossing voor jouw module. Ik kan je meer vertellen over onze (nieuwste) leermiddelen én leeroplossingen voor Economische Studies.

Mijn vakgebied: Economie

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 82 07 15 39
E-mail: l.vanvalen@noordhoff.nl

 

Linda van Valen

Marianne Borra

Vanwege mijn technische en onderwijskundige achtergrond heb ik een hart voor techniek en Hoger Onderwijs. Heb je vragen over literatuur of bijpassende leermiddelen? Ik geef graag advies over producten die optimaal bijdragen aan jouw lessen voor nóg beter technisch onderwijs. En hoe studenten zich met onze leermiddelen kunnen voorbereiden op de beroepspraktijk.

Mijn vakgebieden: Exact, Techniek & Onderzoek

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 20 96 31 95
E-mail: m.borra@noordhoff.nl

Marianne Borra

Madelon van Dijk

Inmiddels behoor ik tot de vierde generatie van de familie die zich mag inzetten voor het onderwijs. Hierdoor is spreken over onderwijsvernieuwing voor mij iets natuurlijks geworden en ook iets waar ik mij graag mee bezig houd. Ik kom graag (virtueel) met je in contact mocht je vragen hebben of advies wensen over onze leermiddelen en leeroplossingen.

Mijn vakgebieden: Lerarenopleidingen en Sociale Studies

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 13 82 12 83
E-mail: m.vandijk2@noordhoff.nl

 

Madelon van Dijk

Davey Martowidjojo

Ik ben Davey Martowidjojo, woonachtig in Amsterdam. Je kunt mij omschrijven als een energiek en creatief persoon, die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als Tech-ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan en daarmee adviseer ik in de vakgebieden Economie en Marketing. Procesoptimalisatie en digitalisering gaan een steeds belangrijkere rol spelen binnen de continu veranderende wereld. Bereid je dus voor met de content van Noordhoff!

Mijn vakgebieden: Economie en Marketing (Private sector)

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 13 84 27 50
E-mail: d.martowidjojo@noordhoff.nl

 

Davey Martowidjojo

Iris van der Heide

Wil je studenten zo goed mogelijk ontwikkelen door je lessen efficiënt en effectief in te richten? Dan ondersteun ik je daar graag bij. Ik heb een passie voor ontwikkeling en vind het fijn om oplossingen te kunnen bieden aan het onderwijs. Ik zoek graag een passende leeroplossing voor jouw uitdaging. Met de huidige ontwikkelingen vereist dat een andere aanpak, maar binnen Noordhoff werken wij aan oplossingen voor onderwijs op afstand. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op.

Contactgegevens:
Tel.: 06 - 20 70 04 34
E-mail: i.vanderheide@noordhoff.nl

 

 

Iris van der Heide