Skip to Content

Economie

Wie een hbo-opleiding economie volgt, kan er niet omheen: het Basisboek Bedrijfseconomie. Een complete, succesvolle basismethode voor beginnende studenten. Maar ook voor andere propedeusevakken en hoofdfase van het HEO heeft Noordhoff een ruim aanbod aan gedegen standaardwerken die zorgen voor een stevige basis voor startende professionals.

Over Economie

Naast een stevige basis vraagt de continu veranderende maatschappij straks om flexibiliteit en daadkracht van onze studenten. Daarom creëert Noordhoff samen met docenten (bedrijfs)economie en professionals uit de beroepspraktijk nieuwe, flexibele leermiddelen die ruimte bieden voor actuele thema’s en nieuwe bedrijfseconomische inzichten. Zo bereiden we studenten optimaal voor op het toekomstige beroep en alle uitdagingen die zij daarbij zullen tegenkomen.

Prepzone
In Prepzone vindt u materiaal en inspiratie voor motiverende colleges. Studenten gebruiken Prepzone voor zelfstudie en bij de voorbereiding op het tentamen.

Wat zijn uw wensen met betrekking tot leermiddelen voor uw opleiding? Daarover gaan wij graag met u in gesprek! 

Ga naar Prepzone >>

 

 

Catalogus Economie 2019 - 2020
 

Nieuws

Maak kennis met Leert.

Online platform voor studieadvies, toetsen en feedback

Alle toetsen van Noordhoff op één overzichtelijke plek, gecombineerd met een persoonlijk studieadvies voor uw studenten en duidelijke feedback bij foute antwoorden. Hoe klinkt dat? Met ons nieuwste online platform Leert. kan het! 

Voor € 9,95 heb je 6 maanden lang toegang tot alle vakken. Met toetsen voor ruim 160 verschillende boeken zit er altijd wel wat voor je tussen!

Maak kennis met Leert.