Skip to Content

Economie

Wie een hbo-opleiding economie volgt, kan er niet omheen: het Basisboek Bedrijfseconomie. Een complete, succesvolle basismethode voor beginnende studenten. Maar ook voor andere propedeusevakken en hoofdfase van het HEO heeft Noordhoff een ruim aanbod aan gedegen standaardwerken die zorgen voor een stevige basis voor startende professionals.

Heb jij ook goede voornemens?

Start het nieuwe jaar goed door nu alvast een afspraak te plannen met een accountmanager voor een adviesgesprek over de leermiddelen voor studiejaar 2020-2021. En krijg gratis een gastcollege voor jou en jouw studenten.

Benieuwd naar de ontwikkelingen in jouw vakgebied? Laat je inspireren door Wil Michels, Peter Epe, Kees Koppenol, Marjoleine Vosselman, Ben Baarda en vele anderen.

Bekijk snel de stappen om voor één van de 80 tot 100 gastcolleges in aanmerking te komen.

Heb jij ook goede voornemens?

Over Economie

Naast een stevige basis vraagt de continu veranderende maatschappij straks om flexibiliteit en daadkracht van onze studenten. Daarom creëert Noordhoff samen met docenten (bedrijfs)economie en professionals uit de beroepspraktijk nieuwe, flexibele leermiddelen die ruimte bieden voor actuele thema’s en nieuwe bedrijfseconomische inzichten. Zo bereiden we studenten optimaal voor op het toekomstige beroep en alle uitdagingen die zij daarbij zullen tegenkomen.

Prepzone
In Prepzone vindt u materiaal en inspiratie voor motiverende colleges. Studenten gebruiken Prepzone voor zelfstudie en bij de voorbereiding op het tentamen.

Wat zijn uw wensen met betrekking tot leermiddelen voor uw opleiding? Daarover gaan wij graag met u in gesprek! 

Ga naar Prepzone >>

 

Maak kennis met Leert.

Online platform voor studieadvies, toetsen en feedback

Alle toetsen van Noordhoff op één overzichtelijke plek, gecombineerd met een persoonlijk studieadvies voor uw studenten en duidelijke feedback bij foute antwoorden. Hoe klinkt dat? Met ons nieuwste online platform Leert. kan het! 

Voor € 9,95 heb je 6 maanden lang toegang tot alle vakken. Met toetsen voor ruim 160 verschillende boeken zit er altijd wel wat voor je tussen!

Maak kennis met Leert.

Catalogus Economie 2019/2020

Bekijk ons assortiment voor Eonomie en blader door de catalogus. 

Catalogus Economie 2019/2020

Nieuws