Skip to Content

Economie

Wie een hbo-opleiding economie volgt, kan er niet omheen: het Basisboek Bedrijfseconomie. Een complete, succesvolle basismethode voor beginnende studenten. Maar ook voor andere propedeusevakken en hoofdfase van het HEO heeft Noordhoff een ruim aanbod aan gedegen standaardwerken die zorgen voor een stevige basis voor startende professionals.

Kies je leermethode

Hogeschooltaal

Online programma voor zelfstudie en toetsing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook bieden wij je gratis aanvullend lesmateriaal in de vorm van casuïstiek.

Naar Hogeschooltaal

Leert.

Oefen zelf op ons online platform met alle toetsen van Noordhoff gecombineerd met persoonlijke feedback.

Naar Leert.

Prepzone

Digitaal platform gekoppeld aan de studieboeken van Noordhoff. Oefen zelf casuïstiek.

Naar Prepzone

Over Economie

Naast een stevige basis vraagt de continu veranderende maatschappij straks om flexibiliteit en daadkracht van onze studenten. Daarom creëert Noordhoff samen met docenten (bedrijfs)economie en professionals uit de beroepspraktijk nieuwe, flexibele leermiddelen die ruimte bieden voor actuele thema’s en nieuwe bedrijfseconomische inzichten. Zo bereiden we studenten optimaal voor op het toekomstige beroep en alle uitdagingen die zij daarbij zullen tegenkomen.

Wat zijn uw wensen met betrekking tot leermiddelen voor uw opleiding? Daarover gaan wij graag met u in gesprek! 

 

Catalogus Economie 2019/2020

De belangrijkste boeken voor u op een rijtje in een overzichtelijke brochure.

Bekijk hier de catalogus voor Marketing & Communicatie en bestel je boeken in onze webshop.

Catalogus Economie 2019/2020

Heb jij ook goede voornemens?

Start het nieuwe jaar goed door nu alvast een afspraak te plannen met een accountmanager voor een adviesgesprek over de leermiddelen voor studiejaar 2020-2021. En krijg gratis een gastcollege voor jou en jouw studenten.

Benieuwd naar de ontwikkelingen in jouw vakgebied? Laat je inspireren door Wil Michels, Peter Epe, Kees Koppenol, Marjoleine Vosselman, Ben Baarda en vele anderen.

Bekijk snel de stappen om voor één van de 80 tot 100 gastcolleges in aanmerking te komen.

Heb jij ook goede voornemens?

Nieuws