Noordhoff.nl   Basisonderwijs   Rekenen   Getal & Ruimte Junior     Fan scholen voor scholen GRJR

Fan van Getal & Ruimte Junior?

Hoe bevalt Getal & Ruimte Junior andere scholen? Op deze pagina plaatsen wij het hele jaar door verhalen en ook materiaal van scholen die met Getal & Ruimte Junior werken en net zo enthousiast zijn als wij over de methode.

header fanscholenvoorscholen v2

Wie kan er nou beter over Getal & Ruimte Junior vertellen dan de mensen die er iedere dag mee lesgeven?

Even bellen met ...

We belden daarom met verschillende scholen om ze te vragen waarom zij voor de methode hebben gekozen, wat er is veranderd, hun tips voor scholen die zich nu oriënteren en meer. Bekijk de video’s om te zien hoe de methode deze scholen bevalt.

Betere rekenresultaten met Getal & Ruimte Junior

In deze video bellen wij met Frenk Nagel van ’t Palet. Hij vertelt over de verbeterde rekenresultaten sinds het gebruik van Getal & Ruimte Junior en waarom ze zo succesvol zijn met de methode.

Hoog niveau, maar ook zwakkere rekenaars nu zelfstandig aan het werk.

resource-not-found

Even bellen met ... Stef

Stef de Waard, OBS ’t Zwanenest

resource-not-found

Even bellen met ... Judith

Judith Kapel - Franke, De Aventurijn

Getal & Ruimte Junior succesvol in het Montessorionderwijs.

resource-not-found

Even bellen met ... Andre

Andre Gilara, Anninksschool

resource-not-found

Even bellen met ... Marjolein

Marjolein Schulte, Montessorischool de Flierefluiter.

resource-not-found
Neem contact op met een referentieschool

Wat vinden jullie plus- en minpunten van Getal & Ruimte Junior? Wat was voor jullie doorslaggevend in de keuze? Hoe hebben jullie het uitproberen aangepakt? Als je je oriënteert op een nieuwe methode heb je ongetwijfeld veel vragen. Onze referentiescholen beantwoorden ze met veel plezier in een persoonlijk gesprek of per e-mail.

Expliciete directe instructie

resource-not-found
Rekenen kun je leren

Susanne Hamelink, nu rekenspecialist op de school waar ze les geeft aan groep 7, had vroeger zelf veel moeite met rekenen. Daarom was ze er extra op gebrand om haar leerlingen instructie te geven op een manier die voor iedere leerling duidelijk is. Ze is dan ook enorm blij dat zij een aantal jaar geleden hebben gekozen voor EDI. In deze blog vertelt Susanne waarom ze vervolgens voor Getal & Ruimte Junior hebben gekozen en hoe de methode bijdraagt aan het, voor hen, beste rekenonderwijs.

Getal & Ruimte Junior in het unitonderwijs

resource-not-found
Het beste onderwijs voor onze stralende sterren

In het unitonderwijs werken kinderen van verschillende leeftijdsgroepen maar met hetzelfde niveau met elkaar. Eigenaarschap bij de leerlingen is hierbij heel belangrijk. Dat was de reden dat de school waarop Gerard Baak lesgeeft, zich heeft georiënteerd op Getal & Ruimte Junior. In deze blog vertelt Gerard waarom zij voor Getal & Ruimte Junior kozen en waarom de methode zo goed past binnen het unitonderwijs.

resource-not-found

Je komt verder met Getal & Ruimte Junior

Wil je meer weten over Getal & Ruimte Junior?

Ieder kind leert rekenen in zijn eigen tempo. Met Getal & Ruimte Junior bied je ze allemaal de aandacht én de lesstof die ze nodig hebben.

Ga naar Getal & Ruimte Junior »