Noordhoff.nl   Basisonderwijs   Lezen   Flits     Flits Welkom

Welkom bij Flits!

Wat leuk dat je school voor Flits heeft gekozen! Graag helpen we je op weg met het bestellen en het voorbereiden op de start van het schooljaar. Op deze pagina vind je alle informatie die van belang is in deze periode.

Flits Welkom Header
resource-not-found

Materialen bestellen

Titeloverzicht
Bekijk het complete titeloverzicht van Flits.

Bestel je materiaal bij je schoolleverancier
Noordhoff Basisonderwijs werkt nauw samen met een groot aantal schoolleveranciers. Je kunt dus bij je eigen schoolleverancier de bestelling van je materialen regelen:

resource-not-found

Keuzes over de inzet van Flits

Voordat je aan de slag gaat met Flits, is het handig een aantal onderwerpen te bespreken met je collega’s. Zoals keuzes in de toetsing. Om jou en je collega’s te helpen, hebben wij een aantal dingen op een rij gezet, die jullie kunnen gebruiken in een teamvergadering:

resource-not-found

Ouders informeren

Wellicht willen jullie als school de ouders informeren over de nieuwe methode, zodat ook zij weten wat voor soort lessen hun kinderen gaan krijgen voor voortgezet technisch lezen. Via onderstaande link kun je een brief downloaden, die je uiteraard naar eigen inzicht kunt aanpassen.

resource-not-found

Toegang digitaal lesmateriaal voor leerkracht en leerling

Flits Digitaal lesmateriaal

Per schooljaar 2022/2023 worden onze methoden in de nieuwe leeromgeving Junior Cloud aangeboden. Hier staat de groei van leerlingen centraal. Je ziet precies waar ze staan én hoe jij ze kunt laten groeien. Binnen Junior Cloud heb je alles wat je nodig hebt voor jouw lesdag in één omgeving. Inloggen in Junior Cloud doe je via Basispoort.

Koppeling Basispoort – Junior Cloud maken
Om gebruik te kunnen maken van het digitaal lesmateriaal ga je in Basispoort naar > beheer > uitgeverijen en zet je een vinkje voor toestemming uitwisselen gegevens.

LET OP! Werken jij en je collega’s voor het eerst met digitaal lesmateriaal van Noordhoff? Dan moet Noordhoff je School ID uit Basispoort in je account plaatsen. Lukt het niet om de koppeling te maken, dan mist dit ID dus mogelijk. Bel dan onze klantenservice via 088 - 522 6888 om je School ID uit Basispoort door te geven, dan kunnen zij dit in orde maken.

Meer over Junnior Cloud

Onderwijs verandert

Onderwijs is altijd in beweging. Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrieven. Meld je nu aan!

Aanmelden »

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice