Welkom bij Flits!

Wat leuk dat je school voor Flits heeft gekozen! Graag helpen we je op weg met het bestellen en het voorbereiden op de start van het schooljaar. Op deze pagina vind je alle informatie die van belang is in deze periode.

Flits Welkom Header
resource-not-found

Materialen bestellen

Titeloverzicht
Bekijk het complete titeloverzicht van Flits.

Noodzakelijke en additionele materialen om aan te schaffen
In het stroomdiagram kun je zien welke materialen je nodig hebt op basis van verschillende keuzes, en welke materialen je additioneel kunt aanschaffen.

Bestel je materiaal bij je schoolleverancier
Noordhoff Basisonderwijs werkt nauw samen met een groot aantal schoolleveranciers. Je kunt dus bij je eigen schoolleverancier de bestelling van je materialen regelen:

resource-not-found

Gratis online trainingen voor onze gebruikers

Haal alles uit je methode!

Wil je alles uit je methode halen? Speciaal voor de start met Flits biedt Noordhoff Academy online een methodetraining en een training over het lesgeven met de software. Handig en heel praktisch! Het systeem onthoudt waar je bent, dus je kunt altijd even stoppen en een andere dag weer verder gaan.

resource-not-found

Keuzes over de inzet van Flits

Voordat je aan de slag gaat met Flits, is het handig een aantal onderwerpen te bespreken met je collega’s. Zoals keuzes in de toetsing. Om jou en je collega’s te helpen, hebben wij een aantal dingen op een rij gezet, die jullie kunnen gebruiken in een teamvergadering:

resource-not-found

Ouders informeren

Wellicht willen jullie als school de ouders informeren over de nieuwe methode, zodat ook zij weten wat voor soort lessen hun kinderen gaan krijgen voor voortgezet technisch lezen. Via onderstaande link kun je een brief downloaden, die je uiteraard naar eigen inzicht kunt aanpassen.

resource-not-found

Groep 4 en 5 in Junior Cloud

Alles wat je nodig hebt voor jouw lesdag in één omgeving.

Per schooljaar 2022/2023 worden onze methoden in de nieuwe leeromgeving Junior Cloud aangeboden. Hier staat de groei van leerlingen centraal. Je ziet precies waar ze staan én hoe jij ze kunt laten groeien. Binnen Junior Cloud heb je alles wat je nodig hebt voor jouw lesdag in één omgeving. Geef je les aan groep 4 of 5, dan kun jij er schooljaar 2021/2022 al in werken!

Toegang digitaal lesmateriaal voor leerkracht en leerling

Flits Digitaal lesmateriaal

De Instructiesoftware , Oefen- en toetssoftware en Leerlingsoftware compleet , worden uitgeleverd via mijnklas.nl (toegankelijk via Basispoort).

Koppeling Basispoort – mijnklas.nl maken
Om gebruik te kunnen maken van het digitaal lesmateriaal ga je in Basispoort naar > beheer > uitgeverijen en zet je een vinkje voor toestemming uitwisselen gegevens.

LET OP! Werken jij en je collega’s voor het eerst met digitaal lesmateriaal van Noordhoff? Dan moet Noordhoff jullie School ID uit Basispoort in jullie account plaatsen. Lukt het niet om de koppeling te maken, dan mist dit ID dus mogelijk. Bel dan onze klantenservice via 088 - 522 6888 om jullie School ID uit Basispoort door te geven, dan kunnen zij dit in orde maken.

Inloggen via Basispoort
Doorloop voor het inloggen de volgende stappen:

Stap 1: Klik in Basispoort op “mijnklas”
Stap 2: Klik in mijnklas.nl op “Mijn producten”
Stap 3: Kies in het scherm Mijn producten voor “Flits”

Resultatenmonitor
De ICT-coördinator kan (na bestelling) instellen dat er een link mag worden gelegd met Parnassys. Als dat is gebeurd, kun je vanuit de Resultatenmonitor de gegevens zo doorsturen naar Parnassys. Rechts bovenin je scherm staat dan ‘verstuur resultaten.’ Meer informatie vind je in de handleiding .

Junior Cloud
Je kunt nu al inloggen op Junior Cloud, dit doe je via  basispoort .
Je logt in met je basispoort account. Klik in Basispoort naar Junior Cloud.

Onderwijs verandert

Onderwijs is altijd in beweging. Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrieven. Meld je nu aan!

Aanmelden

Klantenservice

Kunnen we je helpen?