Noordhoff.nl   De Bosatlas     De Grote Bosatlas FLEX FAQ FLEX

Werken met FLEX

Veelgestelde vragen over De Grote Bosatlas FLEX

Ik werk met De Grote Bosatlas FLEX. Wat betekent de nieuwe release van De Grote Bosatlas 56.1 FLEX voor mij?

Het CvTE heeft lichte wijzigingen aangekondigd in het examenprogramma aardrijkskunde voor havo en vwo. In schooljaar 2023-2024 gaan leerlingen aan de slag met het hierop aangepaste lesmateriaal.

De Grote Bosatlas 56e editie sluit nog steeds volledig aan op het examen. Maar Bosatlas Online krijgt een upgrade: nieuwe kaarten voor de aangepaste onderdelen van de syllabus.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen in de nieuwe release?

  • Upgrade Digitale Bosatlas: we voegen nieuwe kaarten toe aan de Digitale Bosatlas voor de aangepaste onderdelen van de syllabus. De Grote Bosatlas 56e editie vormt de complete kern; Bosatlas Online biedt extra kaarten voor verrijking.

  • Examensprint met atlas- en kaartvaardigheden: leerlingen oefenen met echte examens en krijgen persoonlijk leeradvies met extra aandacht voor kaartvaardigheden. Zo gaan ze zelfverzekerd het eindexamen tegemoet!

Wat moet ik doen om dit schooljaar goed te kunnen werken met de nieuwe release van De Grote Bosatlas FLEX?

De leerlingen hebben met de digitale licentie automatisch toegang tot het nieuwe lesmateriaal. Je kunt als docent het online Docentenpakket bestellen. Zo kunnen je leerlingen en jij weer goed van start met de De Grote Bosatlas 56.1 FLEX.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.