Noordhoff.nl     Doorlopende leerlijn Engels

It all starts with Stepping Stones

Succes voor iedere leerling, van kleuterklas tot en met het eindexamen!

header doorlopende leerlijn Engels 1220x560
resource-not-found

Engels spreken moeilijk? Met de doorlopende leerlijn van Stepping Stones Junior naar Stepping Stones wordt het makkelijker, én vergroot je het zelfvertrouwen van je leerlingen. Hiermee kunnen ze zich redden met de nummer-1-wereldtaal.

resource-not-found
Met zelfvertrouwen Engels leren

Leerlingen komen op verschillende niveaus binnen in de brugklas, want de een heeft al veel Engels gehad op de basisschool en de ander veel minder. De nieuwe methode Stepping Stones Junior vormt een eenheid met Stepping Stones, de meest gebruikte methode Engels in het voortgezet onderwijs.

De herkenbaarheid zorgt voor zekerheid en zelfvertrouwen bij de leerling. Door écht Engels, in herkenbare situaties voor de leerlingen, vergroten ze hun spreekvaardigheid en communiceren ze vol zelfvertrouwen moeiteloos in het Engels.

Zo geef jij ze een uitstekende basis waarmee zij hun taalkennis kunnen uitbreiden in de brugklas en daarna. 

resource-not-found

Van groep 1 tot en met het eindexamen kun je vertrouwen op de doorlopende leerlijn van Stepping Stones. De leerstof voor het basisonderwijs sluit naadloos aan op de leerstof voor het voortgezet onderwijs, waardoor Stepping Stones en Stepping Stones Junior een eenheid vormen.

Dit zie je heel concreet terug in onder andere de volgende onderwerpen:

  • Simular themes: vergelijkbare thema’s en herkenbare leerstof

  • Doeltaal is voertaal

  • Bridging the gap

Overgang van PO naar VO bij Engels

In deze korte video gaan twee docenten in gesprek over voordelen voor leerlingen die na de basisschool ook op de middelbare school werken met Stepping Stones. 

Bekijk de video >>

Stepping Stones Junior: met voorsprong naar de brugklas

Met Stepping Stones Junior laat je jouw leerlingen stap voor stap kennismaken met een nieuwe taal. De methode heeft alle handvaten en materiaal om goede én leuke Engelse lessen te geven. Door de afwisselende werkvormen zijn de lessen interactief en motiverend. Je daagt je leerlingen uit om op een speelse wijze en in een veilige omgeving te communiceren in een vreemde taal.

Hierdoor gaan ze met een uitgebreide woordenschat en vol zelfvertrouwen in het communiceren met een voorsprong naar de brugklas.

resource-not-found
Stepping Stones opent de deuren naar de wereld!

Met Stepping Stones 7e editie onderbouw belanden jouw leerlingen vanaf dag 1 volledig in de Engelstalige wereld. Met 100% Engelstalige instructies voor alle niveaus.

Het plezier in het leren staat hierbij altijd voorop: je leerlingen worden verrast door de bronnen, onderwerpen, filmpjes en werkvormen. Alle leerlingen ervaren dat ze zich in verschillende situaties kunnen redden in de nummer-1-wereldtaal.

Language village: dé leukste manier om spreekvaardigheid te oefenen

In Stepping Stones maken we gebruik van een actieve werkvormen, waarbij spreekvaardigheid centraal staat. Een mooi voorbeeld daarvan is ‘Language village’, oftewel Taaldorp, waarin leerlingen gechallenged worden om in het Engels verschillende gesprekken met elkaar te voeren. Leerlingen ervaren veel plezier in het spreken van de Engelse taal. Engels leren met Taaldorp is nuttig én fun voor leerlingen en het helpt de docent om de drempel tot spreken in de doeltaal te verlagen.

Language village is uniek en is een mooie eerste voorbereidende stap naar het examen! Wij zijn de enige methode die een uitgewerkt taaldorp op basis van de leerstof in het boek aanbiedt.

Need to know more?

Wil je meer weten over Stepping Stones Junior?

resource-not-found

Stepping Stones Junior

Zichtzending aanvragen

resource-not-found

Presentatie aanvragen

Stepping Stones Junior

Need to know more?

Wil je meer weten over Stepping Stones?

resource-not-found

Stepping Stones

Beoordelingspakket aanvragen

resource-not-found

Stepping Stones

Presentatie aanvragen

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

resource-not-found

Klantenservice

✆ (088) 522 6888

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice