Skip to Content

Communicatie & Talen

Noordhoff heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van lesmateriaal voor Communicatie & Talen. In samenwerking met communicatie-experts is er een ruim aanbod opgebouwd voor zowel communicatie-opleidingen als niet-communicatie-opleidingen in het hoger onderwijs. Goed kunnen communiceren is immers belangrijk voor élke beroepsgroep.

Over Communicatie & Talen


Het digitale en folio lesmateriaal is gericht op communicatieve basisvaardigheden, beroepsvaardigheden, communicatiemethoden, strategische communicatie, journalistiek & media en talen. Omdat er verschillen zijn tussen hbo-studenten onderling, kunnen zij een gepersonaliseerde route volgen en kiezen uit een gevarieerde inhoud, voor een lager of hoger niveau en tussen digitaal leren of leren uit het boek.

Docenten en studenten houden overzicht op een dashboard met learning analytics en kunnen daardoor het leerproces gericht bijsturen.

Ga naar de leaflet Communicatievaardigheden >>


Hogeschooltaal is een totaalpakket dat alle elementen bevat voor het leren schrijven van een eindwerkstuk dat voldoet aan de eisen waaraan het volgens de accreditatie in het hoger onderwijs moet voldoen. Met de zelfstudiepakketten van Hogeschooltaal kunt u met behulp van een digitale taalcoach een achterstand op het gebied van spelling en grammatica wegwerken.

Behalve voor het wegwerken van taaldeficiënties kan het programma gebruikt worden ter ondersteuning van het reguliere taalvaardigheidsprogramma in het hoger onderwijs.

Ga naar Hogeschooltaal >>

 

Heeft u nog weinig ervaring met lesgeven in communicatievakken? Dat is geen probleem. Met de rijke digitale ondersteuning in Prepzone, de digitale leeromgeving van Noordhoff, bereidt u lessen eenvoudig voor.

Prepzone is een digitaal platform gekoppeld aan de studieboeken van Noordhoff. Boek + Prepzone vormen een krachtige blended learning oplossing. Prepzone is geschikt voor verschillende leervoorkeuren en in te zetten in verschillende lessituaties.

In Prepzone kunt u een perfecte mix samenstellen tussen eigen content en materiaal van Noordhoff. Zo kunt u leermiddelen aanpassen aan de thema’s en projecten van uw opleiding en naadloos inspelen op de praktijk.

Studenten gebruiken Prepzone voor zelfstudie en bij de voorbereiding op het tentamen. Docenten kunnen in Prepzone materiaal en inspiratie vinden voor motiverende colleges. Prepzone maakt blended learning op een laagdrempelige manier mogelijk. Prepzone is beschikbaar bij de meestgebruikte studieboeken van Noordhoff.

Klik hier voor een actueel overzicht van het digitaal lesmateriaal voor onze titels voor het Hoger Onderwijs >>

Ga naar Prepzone >>

Catalogus Marketing & Communicatie 2019-2020

Maak kennis met Leert.

Online platform voor studieadvies, toetsen en feedback

Alle toetsen van Noordhoff op één overzichtelijke plek, gecombineerd met een persoonlijk studieadvies voor uw studenten en duidelijke feedback bij foute antwoorden. Hoe klinkt dat? Met ons nieuwste online platform Leert. kan het! 

Voor € 9,95 heb je 6 maanden lang toegang tot alle vakken. Met toetsen voor ruim 160 verschillende boeken zit er altijd wel wat voor je tussen!

Maak kennis met Leert.

Nieuws

Uitgelichte titels

Maak kennis met onze nieuwe uitgaven voor Communicatie & Talen en vraag een docentexemplaar aan voor het nieuwe studiejaar. Wilt u daarnaast ook andere producten bestellen? Klik hieronder op de gewenste titel of ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
9789001875053
Folio plus (boek + CD, etc.)
Beoordelingsexemplaar
+
9789001885694
Folio plus (boek + CD, etc.)
Beoordelingsexemplaar
+
9789001885632
Folio plus (boek + CD, etc.)
Beoordelingsexemplaar
+
9789001885656
Folio plus (boek + CD, etc.)
Beoordelingsexemplaar
+
9789001885564
Boek
Beoordelingsexemplaar
+
9789001899837
Folio plus (boek + CD, etc.)
Beoordelingsexemplaar
+