Skip to Content

Communicatie & Talen

Noordhoff heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van lesmateriaal voor Communicatie & Talen. In samenwerking met communicatie-experts is er een ruim aanbod opgebouwd voor zowel communicatie-opleidingen als niet-communicatie-opleidingen in het hoger onderwijs. Goed kunnen communiceren is immers belangrijk voor élke beroepsgroep.

Kies je leermethode

Hogeschooltaal

Online programma voor zelfstudie en toetsing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook bieden wij je gratis aanvullend lesmateriaal in de vorm van casuïstiek.

Naar Hogeschooltaal

Leert.

Oefen zelf op ons online platform met alle toetsen van Noordhoff gecombineerd met persoonlijke feedback.

Naar Leert.

Prepzone

Digitaal platform gekoppeld aan de studieboeken van Noordhoff. Oefen zelf casuïstiek.

Naar Prepzone


Over Communicatie & Talen

Het digitale en folio lesmateriaal is gericht op communicatieve basisvaardigheden, beroepsvaardigheden, communicatiemethoden, strategische communicatie, journalistiek & media en talen. Omdat er verschillen zijn tussen hbo-studenten onderling, kunnen zij een gepersonaliseerde route volgen en kiezen uit een gevarieerde inhoud, voor een lager of hoger niveau en tussen digitaal leren of leren uit het boek.

Docenten en studenten houden overzicht op een dashboard met learning analytics en kunnen daardoor het leerproces gericht bijsturen.

Catalogus Marketing & Communicatie 2020/2021

De belangrijkste boeken voor u op een rijtje in een overzichtelijke brochure.

Bekijk hier de catalogus voor Marketing & Communicatie en bestel je boeken in onze webshop.

Catalogus Marketing & Communicatie 2020/2021

Nieuws