Skip to Content

Exact, Techniek & Onderzoek

Onderzoek is en blijft een hot topic in het hoger onderwijs. Als marktleider van leeroplossingen binnen dit vakgebied willen we u daarom altijd voorzien van de meest actuele en gedegen leermiddelen. Voor de sector techniek heeft Noordhoff een mooi aanbod aan standaardwerken voor techniek en exacte vakken.

Over Exact en Techniek

Op basis van jarenlange didactische kennis en ervaring biedt Noordhoff docenten uitgebreide online ondersteuning. Bijvoorbeeld om studenten met een verschillende achtergrond in één jaar op gelijk niveau te krijgen. 

Bekijk de leaflet Statistiek & Wiskunde >>

Over Onderzoek

Brede basisboeken zoals Dit is Onderzoek en het Basisboek Methoden en Technieken zijn voor studenten al jarenlang een basis voor het doen van onderzoek. Daarnaast biedt Noordhoff producten die gericht zijn op specifieke onderdelen zoals interviewen, enquêteren en dataverwerking.

Bekijk de leaflet Onderzoek >>

Nieuwe titels

Maak kennis met onze nieuwe uitgaven voor Hoger Technisch Onderwijs en vraag een docentexemplaar aan voor het nieuwe studiejaar. Wilt u daarnaast ook andere producten bestellen? Klik hieronder op de gewenste titel of ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
9789001708603
BEX-Y: Leerboek
Beoordelingsexemplaar
+
9789001888121
BEX-Y: Leerboek
Beoordelingsexemplaar
+
9789001861278
BEX-Y: Folio plus website
Beoordelingsexemplaar
+
9789001878801
BEX-Y: Folio plus website
Beoordelingsexemplaar
+
9789001819682
BEX-Y: Folio plus website
Beoordelingsexemplaar
+

Maak kennis met Leert.

Online platform voor studieadvies, toetsen en feedback

Alle toetsen van Noordhoff op één overzichtelijke plek, gecombineerd met een persoonlijk studieadvies voor uw studenten en duidelijke feedback bij foute antwoorden. Hoe klinkt dat? Met ons nieuwste online platform Leert. kan het! 

Voor € 9,95 heb je 6 maanden lang toegang tot alle vakken. Met toetsen voor ruim 160 verschillende boeken zit er altijd wel wat voor je tussen!

Maak kennis met Leert.

Nieuws