Hoe bestel ik een gebruikersexemplaar voor het mbo?

Sta je bij Noordhoff als docent geregistreerd en heb je een docentaccount, dan kan je in de webshop tegen gereduceerd tarief, 20% van de verkoopprijs, een gebruikersexemplaar bestellen. Gebruikersexemplaren zijn de lesboeken die je tijdens je lessen gebruikt.

De inhoud van een gebruikersexemplaar is identiek aan de inhoud van het boek waarmee je studenten werken, mits je dezelfde editie/hetzelfde niveau hebt besteld. Ook de gratis docentenlicentie voor de online leeromgeving kan je bestellen je in de webshop.

Heb je geen docentaccount bij Noordhoff of is je docentaccount nog niet door ons verwerkt, dan kan je een reguliere bestelling plaatsen of wachten tot jouw aanvraag in behandeling is genomen. Meer informatie over het aanmaken van een docentaccount vind je hier.

Wat is het verschil tussen een gebruikersexemplaar en een beoordelingsexemplaar?
Een beoordelingsexemplaar is bedoeld voor docenten die nog niet met de methode werken en een exemplaar willen aanvragen om te beoordelen. Deze zijn voor het mbo gratis en bestel je met je docentaccount in onze webshop. Onze accountmanagers vertellen je graag meer over onze methodes, plan direct een afspraak met hen in.