Bouw

Vakbekwame en deskundige medewerkers, daar gaat het ons om. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe technologieën en innovatieve mogelijkheden om medewerkers te ondersteunen bij de uitoefening van hun beroep.
noordhoff professional bouw-domain-header

De diepte in

Alle ins en outs op een rij

resource-not-found
Consultancy en Begeleiding

Een team van ervaren consultants staat voor je klaar! Van advies over beleidsvraagstukken, strategie, visie op bekwaamheid tot de implementatie van leeroplossingen. Onze consultants hebben veel ervaring met leren en ontwikkelen in verschillende sectoren.

Daarbij kunnen ze adviseren over effectieve manieren om te leren zoals microlearning en werkplekleren. Onze consultants verzorgen regelmatig trainingen; waaronder incompany trainingen. Recent lanceerden zij een nieuw meetinstrument; de QuickScan Werkend Leren.

> Ga naar Noordhoff Consultancy

resource-not-found
E-learning voor bij- en nascholing

Noordhoff ontwikkelt al meer dan tien jaar e-learning voor diverse branches. We hebben veel ervaring met co-creatie met klanten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld in de gezondheidszorg samen met Profportaal Zorg leerpaden voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verzorgenden en medisch ondersteunend personeel. Inmiddels hebben we meer dan 250  ZorgPad Professional leerpaden  gemaakt met inhoudsdeskundigen en vakexperts. We komen altijd graag in contact met nieuwe auteurs. 

Ook beschikken wij over verschillende mogelijkheden waarmee je eenvoudig zelf e-learning kunt ontwikkelen. Binnen het leermanagementsysteem LearnLinq, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Easygenerator.

> Bekijk easygenerator

Leren & ontwikkelen

Wat past bij jouw organisatie?

Als leerpartner helpen we je bij alle vraagstukken op het gebied van leren én ontwikkelen.
Visie op leren

Wat is jouw visie op leren? Wij helpen je om deze belangrijke basis op orde te hebben.

Leertechnologie

Inzicht én gemotiveerde medewerkers? Zet onze slimme en gebruiksvriendelijke (leer)oplossingen en leerplatform in.

Leren in de praktijk

Van formeel leren naar continu leren? Samen optimaliseren wij jouw leerlandschap.

Klantenservice

Kunnen we je helpen?